Cariera lui George Michael, la pământ

17 septembrie, 2010

După ce a fost condamnat la opt săptămâni după gratii, în urma ilegalităţilor comise, starul pop a mai primit acum altă lovitură: cariera lui este în pericol de a se prăbuşi. Stilul de viaţă năbădăios al lui George Michael îl va costa pe acesta destul de scump!

După ce a fost condamnat la opt săptămâni după gratii, în urma ilegalităţilor comise, starul pop a primit acum altă lovitură: cariera lui este în pericol de a se prăbuşi.

Stilul de viaţă năbădăios al lui George Michael îl va costa pe acesta destul de scump! El plănuise, împreună cu producătorii de la Sony, să relanseze primul său album, care a fost scos pe piaţă în 1987, dar planurile faimoasei case de producţie s-au schimbat. Artistul a fost acuzat între timp de posesie de droguri şi că a condus maşina sub influenţa stupefiantelor, iar acum George trebuie să stea la închisoare timp de opt săptămâni.

Mai mult de atât, artistul riscă să nu prea mai primească oferte de a susţine concerte sau de a lansa vreun material nou, pentru că imaginea cântăreţului a avut foarte mult de suferit în urma ilegalităţilor comise de acesta. Dovadă a faptului că întreaga lui carieră este în cădere liberă este refuzul celor de la Sony de a oferi certitudinea că vor relua colaborarea cu George Michael.Recente pe Ok! Magazine

victoria20 jpg
Ricky Martin sexy la plajă jpg
Sharon Stone în D&G (2) jpg
sm8 jpg
Bennifer out of Nerano jpg
Kristen Stewart si Lea Seydoux Cannes (1) jpg
Catalin Scarlatescu si Doina Teodoru America Express jpg
sim11 jpg
Sharon Stone la Cannes (9) jpg
irina17 jpg
profimedia 0693762063 jpg
Rosie Huntington Whiteley și Jason Statham OK Magazine jpg
profimedia 0693865712 jpg
Carla Bruni Sarkozy la Cannes (2) jpg
Kylie Minogue Cannes (7) jpg
Olivia vacanta 7 jpg
kat111 jpg
FotoJet (22) jpg