Cât încasează Kim Kardashian de pe urma jafului din Paris?

4 noiembrie, 2016
kimy jpg jpeg

O fi pierdut ea milioane de dolari (valoarea bijuteriilor furate), dar Regina reality show-urilor e pe punctul de a-şi rotunji frumuşel veniturile datorită propunerilor bănoase pe care le primeşte.

image

După jaful armat prin care a trecut la Paris, Kim s-a închis în casă renunţând, timp de câteva săptămâni, la ieşirile ei mondene obişnuite. Toată lumea a aşteptat cu sufletul la gură întoarcerea pe social media a Reginei reality show-rilor şi a anticipat revenirea ei în lumina reflectoarelor. Care a avut loc, bineînţeles. Doar nu credeaţi că starleta ahtiată după atenţia publică renunţă peste noapte la faimă?! Nici vorbă! S-a întors şi e pe cale să încaseze sume frumuşele în urma revenirii ei!

Cum? În primul rând, poate vorbi, cu lacrimi în ochi, despre coşmarul prin care a trecut la Paris, când a fost jefuită de nişte bărbaţi înarmaţi. Şi asemenea destăinuire, aşteptată de zecile de milioane de fani ai ei din întreaga lume, nu se poate face decât în urma unei negocieri la sânge, în beneficiul brunetei.

NBC, proprietarul E!TV (postul tv care difuzează reality show-ul lui Kim, Keeping Up With The Kardashians), i-a oferit acesteia câteva milioane de dolari bune pentru un interviu despre jaf.

În plus, revenirea în KUWTK nu a fost făcută în condiţiile financiare de dinainte de incidentul parizian. Rănită în orgoliul propriu după episodul din Paris, Kim plănuieşte să se consoleze cu o mărire de “salariu”. Încă nu s-a stabilit cifra crescută cu care va fi plătită bruneta ca să apară în continuare în emisiunea care a făcut-o faimoasă, dar cu siguranţă că nu e vorba despre mărunţiş!



Recente pe Ok! Magazine

FotoJet Enrique și sora sa jpg
Premiere la GOPO 2024 iubiri noi, sarcini la vedere și tablouri de familie pe red carpet jpg
Esca și mama sa PNG
banner laura cosoi png
Gopo 2024   Amalia Enache, Andreea Raicu, Olimpia Melinte, Manuela Harabor jpg
Andreea Antonescu foto Ok Magazine DSC 0103 (2) jpg
FotoJet David tatuat jpg
Nicole Kidman, premiu pentru întreaga carieră, GettyImages (14) jpg
florin piersic facebook jpg
Jennifer Garner, Profimedia jpg
FotoJet Gherman jpg
FotoJet Penelope jpg
Violeta Bănică, fiica Andreei Marin, pe podiumul de modă la gala Nu există nu se poate   Facebook (9) jpg
Andie MacDowell la Cannes, 2023, Getty (5) jpg
Miss Universe Argentina PNG
Gest tandru între Andreea Marin și Adrian Brâncoveanu la gala Nu există nu se poate   Insta (3) jpg
Oana Mosneagu si Vlad Gherman au stabilit data nuntii   Instagram (8) jpg
FotoJet Rafa și Nole jpg