Câţi ani are mama lui Stallone?

18 august, 2012
jackiestallone2 jpeg

Judecând după figură, ai spune că ai în faţa ta o persoană de cel mult 60 de ani. Dar stimabila doamnă Jackie Stallone a reuşit, cu ajutorul bisturiului, să oprească timpul în loc. Vezi cu câţi ani!

Judecând după figură, ai spune că ai în faţa ta o persoană de cel mult 60 de ani. Dar stimabila doamnă Jackie Stallone a reuşit, cu ajutorul bisturiului, să oprească timpul în loc. Vezi cu câţi ani!

E-adevărat că operaţiile estetice au lăsat pe chipul ei semne, culmea!, inestetice şi că, în goana după păstrarea tinereţii, a abuzat de intervenţiile chirurgicale de acest fel, transformând-o în clienta preferată a tabloidelor la categoria celor mai nereuşite operaţii la nivelul feţei.

Cu toate acestea, doamna Stallone se poate lăuda că i-a ieşit, totuşi, ceea ce şi-a pus în minte, de vreme ce lumea consideră că are puţin peste 60 de ani.

La un calcul rapid, ţinând cont de faptul că celebrul ei fiu tocmai a împlinit vârsta de 66 de ani, e limpede că nici Jackie n-are cum să aibă sub 80 de ani.

image

Dar ţineţi-vă bine! Are 89 de ani bătuţi pe muchie! Şi chiar şi cu acest look „expandat”, de genul „la corp te poţi uita, dar la gură ba”, Jackie şi-a urmat fiul la premiera filmului „The Expendables 2” din Los Angeles, reuşind să-i lase pe cei prezenţi muţi de uimire în ţinuta ei mini şi cu decolteu generos. Şi pe tocuri!

„Pielea este foarte netedă pentru vârsta ei, iar pieptul e aproape perfect. Picioarele şi mâinile arată fabulos, însă păcat de faţă. Buzele ei sunt extrem de mari. Totuşi, dacă îşi face câteva operaţii estetice, va scăpa de aceste probleme“, a comentat, pentru "Daily Mail", doctorul Aamer Khan, care conduce o clinică de înfrumuseţare din Londra. „Oricum, nu prea ai ce reproşa unei persoane de 90 de ani, care arată aşa“, a mai spus acesta.

Foto: standard.co.uk



Recente pe Ok! Magazine

FotoJet Enrique și sora sa jpg
Premiere la GOPO 2024 iubiri noi, sarcini la vedere și tablouri de familie pe red carpet jpg
Esca și mama sa PNG
banner laura cosoi png
Gopo 2024   Amalia Enache, Andreea Raicu, Olimpia Melinte, Manuela Harabor jpg
Andreea Antonescu foto Ok Magazine DSC 0103 (2) jpg
FotoJet David tatuat jpg
Nicole Kidman, premiu pentru întreaga carieră, GettyImages (14) jpg
florin piersic facebook jpg
Jennifer Garner, Profimedia jpg
FotoJet Gherman jpg
FotoJet Penelope jpg
Violeta Bănică, fiica Andreei Marin, pe podiumul de modă la gala Nu există nu se poate   Facebook (9) jpg
Andie MacDowell la Cannes, 2023, Getty (5) jpg
Miss Universe Argentina PNG
Gest tandru între Andreea Marin și Adrian Brâncoveanu la gala Nu există nu se poate   Insta (3) jpg
Oana Mosneagu si Vlad Gherman au stabilit data nuntii   Instagram (8) jpg
FotoJet Rafa și Nole jpg