Câţi ani are mama lui Stallone?

18 august, 2012
jackiestallone2 jpeg

Judecând după figură, ai spune că ai în faţa ta o persoană de cel mult 60 de ani. Dar stimabila doamnă Jackie Stallone a reuşit, cu ajutorul bisturiului, să oprească timpul în loc. Vezi cu câţi ani!

Judecând după figură, ai spune că ai în faţa ta o persoană de cel mult 60 de ani. Dar stimabila doamnă Jackie Stallone a reuşit, cu ajutorul bisturiului, să oprească timpul în loc. Vezi cu câţi ani!

E-adevărat că operaţiile estetice au lăsat pe chipul ei semne, culmea!, inestetice şi că, în goana după păstrarea tinereţii, a abuzat de intervenţiile chirurgicale de acest fel, transformând-o în clienta preferată a tabloidelor la categoria celor mai nereuşite operaţii la nivelul feţei.

Cu toate acestea, doamna Stallone se poate lăuda că i-a ieşit, totuşi, ceea ce şi-a pus în minte, de vreme ce lumea consideră că are puţin peste 60 de ani.

La un calcul rapid, ţinând cont de faptul că celebrul ei fiu tocmai a împlinit vârsta de 66 de ani, e limpede că nici Jackie n-are cum să aibă sub 80 de ani.

image

Dar ţineţi-vă bine! Are 89 de ani bătuţi pe muchie! Şi chiar şi cu acest look „expandat”, de genul „la corp te poţi uita, dar la gură ba”, Jackie şi-a urmat fiul la premiera filmului „The Expendables 2” din Los Angeles, reuşind să-i lase pe cei prezenţi muţi de uimire în ţinuta ei mini şi cu decolteu generos. Şi pe tocuri!

„Pielea este foarte netedă pentru vârsta ei, iar pieptul e aproape perfect. Picioarele şi mâinile arată fabulos, însă păcat de faţă. Buzele ei sunt extrem de mari. Totuşi, dacă îşi face câteva operaţii estetice, va scăpa de aceste probleme“, a comentat, pentru "Daily Mail", doctorul Aamer Khan, care conduce o clinică de înfrumuseţare din Londra. „Oricum, nu prea ai ce reproşa unei persoane de 90 de ani, care arată aşa“, a mai spus acesta.

Foto: standard.co.ukRecente pe Ok! Magazine

brigitte profimedia 0703853077 jpg
allen jpg
Printesa Lia trecutul ei printul Paul Lambrino de Romania (11) jpg
ciutacu20 jpg
Top Gun  Tom Cruise (3) jpg
Cameron Diaz jpg
r kelly gettyimages 172025666 jpeg
8 johnny depp3 jpg jpeg
Shakira si Pique jpg
brigitte profimedia 0703644029 jpg
3 ariana grande jpg jpeg
Winona Ryder și Johnny Depp (4) jpg
Carmen Iohannis a gafat vestimentar la dineul pentru Summitul NATO de la Madrid Klaus Iohannis regina Letizia Regele Felipe al Spaniei (4) jpg
Printesa Lia trecutul ei printul Paul Lambrino de Romania (10) jpg
Ronaldo și Georgina Rodriguez Ibiza jpg
lisa marie presley profimedia 0701669220 jpg
Regina Letizia și Jill Biden jpg
Carmen Iohannis balul de absolvire (1) jpg