Catrinel Menghia se pregăteşte de nuntă?

23 octombrie, 2014
10704021 699789973435410 153639355594953301 n jpeg

După doi ani în care a încercat să păstreze secretul noii ei relaţii, manechinul de origine română nu se mai fereşte să-şi exprime dragostea în public faţă de italianul Massimiliano Di Lodovico. Va fi el cel care o va duce din nou la altar?

După doi ani în care a încercat să păstreze secretul noii ei relaţii, manechinul de origine română nu se mai fereşte să-şi exprime dragostea în public faţă de italianul Massimiliano Di Lodovico. Va fi el cel care o va duce din nou la altar?

La câteva luni de la divorţul de fostul soţ, Massimo Brumati, în primăvara anului 2011, Catrinel Menghia şi-a găsit fericirea în bratele producătorului italian Massimiliano Di Lodovico. De altfel, acesta i-a înlesnit intrarea în lumea actoricească, unde românca e cunoscută sub numele de scenă Cat Marlon.

image

Cei doi şi-au făcut cunoscută relaţia în mod oficial la premiera filmului „Saving Mr. Banks“, când au apărut împreună, braţ la braţ.

image
image

Vara aceasta, românca a lăsat să se înţeleagă că a acceptat cererea în căsătorie a iubitului ei, după ce a postat pe pagina sa de Facebook o fotografie cu ei doi însoţită de mesajul: „Siiii, per sempre!“ („Da, pentru totdeauna!“).

image

Şi, pentru că vrea să-I arate ţara în care s-a născut, modelul speră să îl aducă cât mai repede în România, poate chiar de Sărbători.

„Iubitul meu nu a fost în România, o să vină curând, după 3 ani sper să vină... Nu vorbim în limba română, am încercat să îl învăţ câteva cuvinte în limba română, dar nu am reuşit. Ne e mai uşor nouă să învăţăm limba italiană, suntem mai deştepţi. Planuri sunt, dar mai vorbim la anul", a dezvăluit Catrinel la Antena Stars.

image

Foto: pagina personalăRecente pe Ok! Magazine

Vladimir Putin  sursa   GettyImages jpg
Violet, fiica lui Ben Affleck si a lUi Jennifer Garner, la dineul de stat de la Casa Alba   GettyImages 1446123513 jpg
Kate Middleton, Prințesa Diana1 jpg
Diana Dumitrescu si Denise Rifai, duelul celor doua ladies in red jpg
traistariu
Brigitte si Emmanuel Macron la dineul de stat oferit la Casa Alba de Jill si Joe Biden  profimedia 0741774325 jpg
garko
Ducii de Sussex  sursa   Profimedia jpg
Dana Savuica, pictorial impreuna cu sora ei, Gabriela Savuica   Sorin Stana, OK (4) jpg
Nicolae al Romaniei si sotia sa, Alina Maria, in port traditional bucovinean jpg
adela popescu
Fiica lui Kim Jong un, Ju Ae   Profimedia (1) jpg
andreea marin6 jpg
Catherine Zeta Jones
Hugh Jackman și soția sa, Deborra Lee Furness
Elizabeth Taylor 0  sursa   GettyImages jpg
denise si sotul
1 jennifer garner jpg jpeg