Ce au discutat agenţii FBI cu Angelina Jolie timp de patru ore?

27 octombrie, 2016
hepta 2579906 jpg jpeg

Cel mai mediatizat divorţ de la Hollywood este urmărit cu atenţie maximă nu numai de public, ci şi de autorităţile americane, are sunt alarmate de acuzaţiile care au fost făcute.

image

Discuţia pe care agenţii FBI au avut-o cu Angelina Jolie pe 18 octombrie a fost cât se poate de confidenţială, însă au început să apară, în presa americană, detalii despre subiectele abordate în cele patru ore cât a durat întrevederea.

Ei bine, Angie i-a primit pe cei de la FBI în casa pe care a închiriat-o în Los Angeles şi în care locuieşte împreună cu copiii ei. Poliţiştii au dorit să afle mai multe informaţii despre incidentul din avion, care a determinat-o pe Jolie să depună actele de divorţ.

“Agenţii au vrut să ştie absolut tot ce s-a întâmplat din momentul în care a decolat avionul şi până a aterizat”, a declarat o sursă pentru Us Weekly. “Ei investighează situaţia şi acuzaţiile de agresiune care au fost făcute”, continuă acesta.

O altă sursă a declarat că Angelina a cooperat 100% cu poliţiştii în timpul interviului.

Conform RadarOnline, Brad Pitt ar fi devenit agresiv verbal şi fizic cu unul dintre cei şase copii pe care îi are cu Angie, iar întreaga scenă s-a petrecut în faţa restului familiei. Poliţia din Los Angeles şi Protecţia Copiilor au început să investigheze întreaga situaţie după ce au fost informaţi de incident de cineva care a dorit să rămână anonim.

FBI va cerceta incidentul timp de câteva săptămâni, e de părere apropiatul soţilor Jolie-Pitt, care a ţinut să prezeze faptul că poliţiştii vor prezenta apoi cazul procurorului, care va avea de luat marea decizie: îl va acuza sau nu pe Pitt de agresiune asupra propriului copil.Recente pe Ok! Magazine

Charlize Theron  foto   GettyImages jpg
Adele înainte și după dietă (1) jpg
Lady Gaga, Getty (2) jpg
Stephan Pelger1 (1) jpg
Joan Collins cu fiul Alexander Newley, Profimedia jpg
Angelina Jolie, Getty (2) jpg
Kim Kardashian  jpg
Gerard Pique si Clara Chia, Foto Profimedia jpg
baiat adoptat horia brenciu 8 jpg
Andreea antonescu jpg
Salma Hayek GQ Awards, Getty (4) jpg
shannen doherty foto profimedia 13 jpeg
FotoJetJLo jpg
ioana dichiseanu muzica fado jpeg
Shakira în public la Barcelona, vizionând Marele Premiu de Formula 1, Getty jpg
Pierce Brosnan și Keely Shaye Brosnan, Getty (1) jpg
MIhai Petre IMG 4218 (2) jpg
Charles Romania jpg