Ce culori poartă roşcatele celebre ale lumii

12 ianuarie, 2016
Ce culori poartă roşcatele celebre ale lumii jpeg

Verdele smarald, albastru oţel şi roşu aprins sunt culorile pe care le poartă cel mai des roşcatele celebre ale lumii. Starurile sunt conştiente că aceste nuanţe le pun în valoare şi le ajută să obţină o alură extrem de elegantă, spectaculoasă, impunătoare, dar şi sexy.

Bianca Drăguşanu

Iată ce culori poartă roşcatele celebre ale lumii:

Albastru cobalt, albastru oţel, bleumarin şi albastru deschis se potrivesc perfect cu părul roşcat, mai ales pentru reprezentantele sexului frumos care au ochi albaştri. Purtând ţinute în aceste nuanţe, roşcatele vor fi o adevărată senzaţie oriunde vor merge. Se pare că focoasa Julianne Moore a ştiut de aceste sfaturi vestimentare. Actriţa a purtat la ceremonia Globurilor de Aur 2016 o rochie spectaculoasă, de culoare albastru oţel, cu paiete şi mânecă lungă semnată de Tom Ford. Julianne s-a numărat printre cele mai elegante apariţii ale serii.

Julianne Moore

Dacă te mai întrebi ce alte culori mai poartă roşcatele celebre ale lumii, ar trebui să ştii că articolele vestimentare de culoare verde nu le lipseşte niciodată din garderobă. De la verdele de smarald la verdele crud, aceste nuanţe se potrivesc perfect roşcatelor. De asemenea, verdele măsliniu arată excelent pe roşcate.  Emma Stone, una dintre cele mai stilate roşcate de la Hollywood, a strălucit pe covorul roşu şi la decernarea premiilor Oscar 2015. Roşcata s-a afişat într-o rochie verde-aurie marca Elie Saab şi a purtat bijuterii de la Tiffany & Co. Look-ul Emmei a încântat sute de critici de modă. Actriţa, cunoscută de unii pentru rolurile jucate în producţiile americane, iar de alţii pentru apariţiile sale fără cusur, este fără îndoială un style icon. Emma are un stil ce alternează uşor de la elegant la casual, în funcţie de evenimentele la care trebuie să participe.

Ce culori poartă roşcatele celebre ale lumii: roşu şi galben aprins

Bianca Drăguşanu este una dintre cele mai frumoase şi mai cunoscute roşcate din showbiz-ul autohton. De aceea, atunci când ne întrebăm ce culori poartă roşcatele celebre ale lumii trebuie să ne îndreptăm puţin privirea şi către ea. Bianca Drăguşanu a apărut la o emisiune cu o rochie de poveste, galbenă de prinţesă modernă: un material uşor transparent. Aşa ne-am putut da seama cât de bine le stă roşcatelor cu această culoare. Însă, este recomandat galbenul aprins, nu cel palid.

De multe ori roşu este asociat cu sexy şi cu super-feminin. Şi cui i-ar putea sta mai bine într-o rochie roşie dacă nu unei focoase roşcate. Aşa că, e normal ca printre culorile pe care le poartă roşcatele celebre ale lumii să se regăsească şi roşu aprins. Se spune despre persoanele care poartă astfel de ţinute că sunt impunătoare şi încrezătoare în forţele proprii. Pentru a mai elimina din puterea seducătoare, se pot combina articolele vestimentare roşii cu cele albastre (albastru cobalt, de preferat). Nicole Kidman se numără printre roşcatele celebre care au purtat rochii de culoare roşie.



Recente pe Ok! Magazine

FotoJet Enrique și sora sa jpg
Premiere la GOPO 2024 iubiri noi, sarcini la vedere și tablouri de familie pe red carpet jpg
Esca și mama sa PNG
banner laura cosoi png
Gopo 2024   Amalia Enache, Andreea Raicu, Olimpia Melinte, Manuela Harabor jpg
Andreea Antonescu foto Ok Magazine DSC 0103 (2) jpg
FotoJet David tatuat jpg
Nicole Kidman, premiu pentru întreaga carieră, GettyImages (14) jpg
florin piersic facebook jpg
Jennifer Garner, Profimedia jpg
FotoJet Gherman jpg
FotoJet Penelope jpg
Violeta Bănică, fiica Andreei Marin, pe podiumul de modă la gala Nu există nu se poate   Facebook (9) jpg
Andie MacDowell la Cannes, 2023, Getty (5) jpg
Miss Universe Argentina PNG
Gest tandru între Andreea Marin și Adrian Brâncoveanu la gala Nu există nu se poate   Insta (3) jpg
Oana Mosneagu si Vlad Gherman au stabilit data nuntii   Instagram (8) jpg
FotoJet Rafa și Nole jpg