Ce cuplu celebru se îndreaptă spre divorţ?

13 martie, 2015
annete benning si warren beatty 126228458 jpeg

Ultimele bârfe de la Hollywood îi dau ca separaţi pe unii dintre cei mai iubiţi actori din Cetatea Filmului, care păreau a avea şi unul dintre cele mai stabile mariaje celebre, de 23 de ani. Warren Beatty, în vârstă de 77 de ani, actorul care pretinde

Ultimele bârfe de la Hollywood îi dau ca separaţi pe unii dintre cei mai iubiţi actori din Cetatea Filmului, care păreau a avea şi unul dintre cele mai stabile mariaje celebre, de 23 de ani.

Warren Beatty, în vârstă de 77 de ani, actorul care pretinde că s-a culcat cu peste 12.000 de femei, printre care nume mari precum Melanie Griffith, Goldie Hawn, Madonna, Barbra Streisand, Cher, Faye Dunaway, Julie Christie sau Brigitte Bardot, divorţează, se pare, de soţia sa, Annette Bening, în vârstă de 56 de ani.

De fapt, dacă ar fi să dăm crezare zvonurilor preluate de revista „National Enquirer”, aceasta din urmă este cea care a decis să se despartă de cel care părea iubirea vieţii ei.

Nu se ştie dacă există ceva adevăr în acest zvon, având în vedere că are ca sursă o publicaţie controversată, însă nu ne-ar mira ca năbădăiosul actor să fi călcat strâmb, iar Annette să fi pus punct situaţiei.

Ar fi, dacă se confirmă, un divorţ cu cântec, deoarece cei doi mari actori au de împărţit o avere de circa 100 de milioane de dolari şi custodia unui copil minor, Ella Corinne, de 15 ani. Cuplul mai are trei copii: Kathlyn (23 de ani), Benjamin (21 de ani) şi Isabel (18 ani).

image

Foto: Getty ImagesRecente pe Ok! Magazine

Meghan Markle   Profimedia jpg
Aerosmith jpg
Gabriela Prisacariu Otil 2022 (4) jpg
celine dion jpg
Mihai Bendeac FOTO Instagram
kourntey kardashian gets energy back after quitting ivf1 jpg
Thriller, Michael Jackson 1  sursa   Profimedia jpg
dwayne johnson l and lauren hashian gettyimages 1193064219 jpeg
Celine Dion sufera de o boala neurologica foarte rara jpg
bruce - ema
Amber Heard și Johnny Depp jpg
Gerard Pique si Clara Chia   profimedia 0736588889 jpg
America Express Andreea Antonescu și Andreea Bălan Foto Antena 1
Jennifer Lopez, Instagram (5) jpg
Anne Heche, Getty jpg
brendan si partenera lui
Kim Cattrall si Darren Star la premiera Emily in Paris   profimedia 0742901557 jpg
Lily Collins si Ashley Park la premiera sezonului 3 Emily in Paris   Instagram (3) jpg