Ce cuplu celebru şi iubit nu va mai ajunge la altar?

26 noiembrie, 2014
johnny depp amber frumosi jpeg

Potrivit unor surse multiple, apariţia actorului de 51 de ani pe scena prestigioasei gale Hollywood Film Awards, pe 14 noiembrie, în stare de ebrietate, ţinând un discurs bizar şi incoerent în faţa oamenilor de pretutindeni, a făcut-o de ruşine pe frumoasa lui logodnică. Aceastra se gândeşte serios şi să renunţe la viitoarea lor nuntă.

Potrivit unor surse multiple, apariţia actorului de 50 de ani pe scena prestigioasei gale Hollywood Film Awards, pe 14 noiembrie, în stare de ebrietate, ţinând un discurs bizar şi incoerent în faţa oamenilor de pretutindeni, a făcut-o de ruşine pe frumoasa lui logodnică. Aceastra se gândeşte serios şi să renunţe la viitoarea lor nuntă.

Veşnicul ciudat adorabil de la Hollywood, Johnny Depp, pare să fi cedat dependenţei de alcool iarăşi, un viciu care nu cade deloc bine relaţiei pasionale cu Amber Heard (28), care îşi clădeşte o carieră serioasă în film. “Lui Amber nu i-a venit să creadă căt de penibil a fost el”, explică o sursă. “Asta îi va afecta imaginea şi nu e fericită deloc din cauza asta”.

image

Pasiunea lui Depp pentru vicii şi personaje deviante este binecunoscută, dar acum se vorbeşte deja despre cum să-l convingă să ajungă la dezintoxicare pe actor, în grupul său de prieteni. Chiar starul a recunoscut de-a lungul timpului că iubeşte alcoolul, dar a negat vehement că ar fi o problemă pentru el. “Nu am nevoia fizică de alcool. E mai mult un medicament al meu, care să calmeze circul din jur. Odată ce circul se infiltrează în creierul meu, poate fi nemilos”, spunea Johnny în 2013, pentru revista “Rolling Stones”.

Doar că, odată cu ultima sa escapadă publică şi controversată în presă, “Îi îndepărtează pe toţi – inclusiv pe Amber”, a spus sursa pentru revista “Star”.Recente pe Ok! Magazine

Stephan Pelger jpg
Kim Kardashian  jpg
Chef Cătălin Scărlătescu jpg
Gerard Pique si Clara Chia, Foto Profimedia jpg
baiat adoptat horia brenciu 8 jpg
Andreea antonescu jpg
Salma Hayek GQ Awards, Getty (4) jpg
shannen doherty foto profimedia 13 jpeg
FotoJetJLo jpg
ioana dichiseanu muzica fado jpeg
Shakira în public la Barcelona, vizionând Marele Premiu de Formula 1, Getty jpg
Pierce Brosnan și Keely Shaye Brosnan, Getty (1) jpg
MIhai Petre IMG 4218 (2) jpg
Charles Romania jpg
FotoJetMiddletons jpg
Kim Cattrall, Getty (2) jpg
Prințul Harry, Meghan Markle  foto   GettyImages jpg
Joe Biden   The White House 2 jpg