Ce decizie a luat Megan Fox în legătură cu divorţul de Brian Austin Green

27 aprilie, 2016
megan fox png png

Acum dou─â s─âpt─âm├óni, presa interna┼úional─â titra despre cea de-a treia sarcin─â a lui Megan Fox, total nea┼čteptat─â, care venea oarecum ├«n contradic┼úie cu anun┼úul f─âcut de cei doi so┼úi, din vara trecut─â, privind un divor┼ú iminent.

Megan ┼či Brian vor deveni p─ârin┼úi a treia oar─â

Lucrurile au r─âmas nesigure chiar ┼či dup─â ce Megan a confirmat c─â Brian Austin Green, so┼úul ei, este tat─âl celui de-al treilea copil al s─âu. Asta ┼či pentru c─â avocatul actri┼úei anun┼úase c─â ace┼čtia au semnat actele de divor┼ú ├«n luna ianuarie, anul acesta.

Ei bine, actele au fost semnate, sau cel pu┼úin depuse, ├«ns─â e clar c─â divor┼úul n-a fost pronun┼úat, dat fiind faptul c─â cele dou─â staruri nu au fost chemate niciodat─â ├«n fa┼úa judec─âtorului ┼či nici nu au disputat lucruri precum custodia copiilor sau averea comun─â. A┼čadar, vorbim de un divor┼ú suspendat, la care cei doi ar fi renun┼úat. Sau cel pu┼úin asta spun apropia┼úii actri┼úei.

Mai precis, surse citate de UsWeekly au precizat că Megan Fox ar fi renunţat la ideea de divorţ, acum că e însărcinată din nou.

Iar dacă Megan a renunţat la divorţ, cel mai probabil cei doi vor rămâne împreună, mai ales că Brian a tot încercat să o facă pe actriţă să renunţe la ideea aceasta.

În sensul acesta, Brian chiar a pus la cale o vacanţă în Hualalai, acolo unde cei doi s-au căsătorit în iunie 2010. Paparazzi i-au surprins chiar zilele trecute acolo.

Surprin┼či de paparazzi ├«n Hawaii, zilele trecute

ÔÇŁA fost minunat, iar Megan s-a dat pe brazd─â. Nu a anulat cererea de divor┼ú ├«nc─â, ├«ns─â asta are de g├ónd. Sunt am├óndoi foarte ├«nc├ónta┼úi de venirea pe lumea celui de-al treilea copil al lorÔÇŁ, a mai precizat o surs─â din anturajul celor doi.

foto: arhiv─â / captur─â Yahoo NewsRecente pe Ok! Magazine

diana82 jpg
kel1 jpg
Alina Sorescu la mare jpg
Oana si Vlad 1 jpg
profimedia 0296947797 jpg
Bruce Willis și Emma Heming jpg
Bennifer în Georgia (5) jpg
patric17 jpg
Naomi Hedman iubita lui Florin Ristei concurenta la Splash (18) jpg
2 bennifer profimedia 0673023283 jpg jpeg
Rosie Huntington Whiteley ╚Öi Jason Statham vacan╚Ť─â Spania jpg
site DSC 8843 fl jpg
maddox jpeg
Darius Campbell Danesh jpg
Mike Tyson (1) jpg
M─âd─âlina Ghenea (16) jpg
vitali kliciko profimedia 0307495449 jpg
joe1 jpg