Ce facultăţi au făcut vedetele

21 aprilie, 2016
ce facultati au facut vedetele jpeg

Probabil că atunci când te gândeşti la vedete, te gândeşti că nu au studii, nu sunt printre cei mai deştepţi oameni şi nici nu strălucesc în vreun domeniu, decât în tot ce înseamnă să arăţi bine. Dar, lucrurile nu stau chiar aşa. Foarte multe vedete au studii superioare, iar unele sunt chiar geniali în domeniul studiat. Iată ce facultăţi au vedetele şi cât de inteligente sunt.

Myiam Biliak, şi-a terminat studiile superioare în neuroştiinţe

Mayim Bialik, care şi-a început cariera de mic copil ca actriţă, şi-a luat o pauză din actorie la un moment dat pentru a finaliza un capitol important din viaţă, studiile. Aceasta a studiat la UCLA (Universitatea din California, Los Angeles) ebraica şi neuroştiinţe. După terminarea facultăţii, Biliak nu s-a mulţumit cu atât şi a făcut şi masterul în neuroştiinţe.

Wladimir Klitschko a terminat studii în sport şi vorbeşte 3 limbi

Fanii boxului vor fi miraţi că eroul lor preferat, Wladimir Klitschko, şi-a obţinut licenţa în sport, de asemenea sportivul vorbeşte trei limbi.

Ken Jeong, un comediant pe cinste, care are diplomă de doctor

Cine ar fi crezut că simpaticul actor, Ken Jeong, care apare în trilogia Hangover, este de fapt absolvent al facultăţii de medicină? Actorul a absolvit la Universitatea din Nord Carolina la Chapel Hill în 1995. Soţia sa, ea însăşi inginer, l-a încurajat pe soţul ei să exploreze dorinţa şi talentul de a juca.

Dr. House aka Hugh Laurie, este antropolog şi arheolog pe hârtie

Actorul Hugh Laurie, care joacă rolul celui mai admirat doctor, Dr. House, a terminat studiile la Universitatea din Cambridge, Colegiul Selwyn. Acesta a studiat antropologie şi arheologie.

Eva Longoria, studii în kinetoterapie

Eva Longoria, una dintre nevestele din serialul Neveste Disperate, chiar dacă are rolul nevestei fără scrupule, ce vreau doar bani, Eva a fost foarte silitoare. Aceasta a studiat la Universitatea Kingsville din Texas kinetoterapie. Şi-a definitivat studiile cu un master la Universitatea Northridge, California, a luat diplomă în studii Chicano.

James Franco a făcut 3 facultăţi simultan

Un alt creier genial de la Hollywood este şi James Franco, care are o carieră imensă pentru un actor. Acesta s-a mutat în New York şi a studiat simultan la Universitatea din Columbia, de unde a plecat cu diplomă în literatură, Universitatea din New York, de unde a ieşit cu diplomă de regizor, şi Colegiul Brooklyn, unde a studiat literatură fantastică. La Universitatea Yale şi-a definitivat deisertaţia în engleză şi participă la diverse evenimente de literatură şi poezie.Recente pe Ok! Magazine

Mike Tyson (1) jpg
Mădălina Ghenea (16) jpg
vitali kliciko profimedia 0307495449 jpg
joe1 jpg
Andra si Catalin Maruta in vacanta declaratie de dragoste (4) jpg
angelina jolie brad pitt jpeg
Premieră Amazon jpg
Jennifer Aniston pentru Hollywood Reporter jpg
demi9 jpg
Jennifer Lopez și Ben Affleck jpg
laura cosoi
Madonna îl sărbătorește pe Rocco jpg
Richard Gere și Alejandra Silva Gală Spania jpg
Bennifer Paris jpg
selm2 jpg
1 alec baldwin rust new mexico accident pe platouri 2 jpg jpeg
gettyimages 526984278 gina lollobrigida jpg jpeg
casa lui Mariah Carey din Atlanta pradata de hoti (1) jpg