Ce fost cuplu logodit îşi dă o a doua şansă?

4 ianuarie, 2016
courteney cox si johnny mcdaid GettyImages 484533794 jpeg

Mulţi dintre noi s-ar  bucura ca speculaţiile care circulă în ultimele zile să fie adevărate! A trecut o lună de când am aflat că actriţa Courteney Cox şi Johnny McDaid, rockerul din trupa Snow Patrol, au anulat logodna şi s-au despărţit furtunos. Însă relaţia lor nu s-a încheiat aşa uşor!

Conform surselor Life & Style, muzicianul de 39 de ani regretă că s-a despărţit în mod neaşteptat de logodnica sa faimoasă, mutându-se chiar şi-n Irlanda. “Prietenii lui Johnny spun că el regretă că s-a despărţit de Courteney. Îi e foarte dor de ea”, spun acestea. “Aşa că au reluat legătura şi vorbesc frecvent. A rezervat chiar şi un zbor spre Los Angeles pentru a încerca să refacă relaţia lor... chiar ar vrea să îşi mai acorde a doua şansă şi Courteney e dispusă să facă asta”.

În vremurile bune, pe când erau logodiţi...

Să fie de vină pentru schimbarea lui de atitudine şi faptul că bruneta de 51 de ani a fost surprinsă luând cina cu un actor de comedie, Will Arnett, stârnind speculaţiile unei idile vindecătoare post-despărţire? Poate că da… “Courteney a vrut ca Johnny să ştie că mai sunt bărbaţi disponibili care o vor, iar dacă el vrea să mai fie cu ea, ar trebui să se grăbească”, a mai comentat o sursă pentru Radar Online.

Actriţa din “Cougar Town” şi rockerul mai mic decât ea cu 12 ani au avut o relaţie frumoasă începută la finele lui 2013. Cei doi s-au logodit în iunie 2014, anulând logodna după mai bine de un an, în noiembrie anul trecut.Recente pe Ok! Magazine

Gerard Pique si Clara Chia, Foto Profimedia jpg
baiat adoptat horia brenciu 8 jpg
Andreea antonescu jpg
Salma Hayek GQ Awards, Getty (4) jpg
shannen doherty foto profimedia 13 jpeg
FotoJetJLo jpg
ioana dichiseanu muzica fado jpeg
Shakira în public la Barcelona, vizionând Marele Premiu de Formula 1, Getty jpg
Pierce Brosnan și Keely Shaye Brosnan, Getty (1) jpg
MIhai Petre IMG 4218 (2) jpg
Charles Romania jpg
FotoJetMiddletons jpg
Kim Cattrall, Getty (2) jpg
Prințul Harry, Meghan Markle  foto   GettyImages jpg
Joe Biden   The White House 2 jpg
Prințesa Charlotte jpg
Feli, iubire ca la piata jpg
Cristina Cioran primele poze cu copilul si cu Alex Dobrescu (1) jpg