Ce legătură este între Kevin Spacey şi bărbatul care l-a însoţit la Premiile Emmy?

19 septembrie, 2016
kevin si barbatul jpeg

Tot ce ştim despre actorul de 57 de ani este că este de un talent desăvârşit şi că aproape toate rolurile sale au primit critici pozitive şi premii la galele de film. Cu două Oscaruri şi un Glob de Aur la activ pentru celebrul lui rol din serialul House of Cards, poate că nici nu mai contează detaliile din culise. Din culisele vieţii lui personale.

Kevin şi însoţitorul lui de la Emmy

Deşi absenţa unui partener vizibil în viaţa lui, precum şi a unui copil i-au făcut pe mulţi să se întrebe dacă Kevin Spacey nu cumva îşi ascunde, de fapt, orientarea sexuală, actorul a negat îndelung aceste zvonuri.

Aseară, însă, la gala premiilor Emmy, Kevin a dat multora de comentat prin apariţia lângă el a unui bărbat foarte chipeş şi mai tânăr, despre care internauţii au început deja să suspecteze că i-ar fi iubit. Era clar că tânărul de lângă celebrul actor a fost invitatul lui la gală, însă în ce calitate?

Misterul s-a rezolvat repede după ce s-a aflat identitatea atrăgătorului bărbat. Este vorba despre Evan Lowenstein, de profesie impresar artistic, care a făcut parte, odată, din trupa de băieţi Evan And Jaron, în care a mai activat şi fratele său geamăn (1994- 2003).

Kevin şi presupusul lui impresar, Evan Lowenstein

În prezent, bărbatul de 42 de ani se spune că ar fi impresarul lui Spacey, acesta fiind văzut în compania actorului în mai multe ocazii. Interesant este că majoritatea au fost ocazii particulare, fără legătură cu munca actorului.Recente pe Ok! Magazine

Luciu Nicoleta2 jpg
Regina Elisabeta a II a, Prințul Harry, deces, certificat deces  Sursa foto   Profimedia jpg
FotoJetMoni jpg
Alexandru Arsinel
cage jpg
Adrian Mutu si Alexandra Dinu (1) jpg
Pique si Shakira Getty jpg
tatoiu3 facebook jpg
Jennifer Lopez sexy (2) jpg
Coolio (2) jpg
Gwyneth Paltrow 50 ani (5) jpg
robert cormier heartland2 jpg
shakira gerard pique profimedia 0358577468 jpeg
Kelly Osbourne insarcinata (2)   Instagram jpg
Shnia Twain   Instagram (1) jpg
Victoria Beckham   Instagram (3) jpg
FotoJet (32) jpg
razvan41 jpg