Ce nu ştiai despre Matthew McConaughey

28 septembrie, 2016
Matthew McConaughey Films 'The Dark Tower' In NYC jpeg

Sexy, talentat, tată şi soţ grijuliu. La atât să se reducă oare viaţa unuia dintre cei mai de succes actori de la Hollywood? Nici vorbă! Starul are aspiraţii şi temeri, la fel care oricare dintre noi. Citiţi şi vă convingeţi!

image

Voia să se facă avocat

Şi-a dorit o carieră juridică şi chiar şi-a propus să pună în practică visul de-a lucra în avocatură. A dat şi luat examen de admitere la Universitatea din Texas, unde făcea cursuri de Drept. La 21 de ani, însă, şi-a dat seama că studiile pe care le făcea îl plictiseau nevoie mare şi atunci a renunţat la ele. S-a înscris la Facultatea de Film şi s-a mulţumit doar să joace roluri de avocat decât să fie unul în viaţa reală.

Are un motto în viaţă… original

A împrumutat expresia pe care Wooderson, personajul interpretat de el, o spunea în primul film în care a jucat Matthew, Dazed and Confused: “You gotta just keep livin’ man, L-I-V-I-N” (n.r. Trebuie să continui să trăieşti) Nu numai că a folosit îndemnul în viaţa sa de zi cu zi, dar chiar a creat o linie vestimentară pe care a denumit-o “j.k. livin” tocmai pentru a evidenţia şi mai mult ideea. ;)

Are fobii ciudate

Are o teamă cât se poate de neobişnuită, îi este frică de uşi. Da, da, aţi citit bine! Cele mai înfiorătoare sunt cele rotative, care îi dau actorului fiori pe şira spinării. A, şi dacă credeaţi că ăsta e singurul cusur al sex simbolului hollywoodian, vă înşelaţi! Matthew ar face orice ca să evite să intre, de pildă, într-un tunel. “Ştiţi, există un unghi mort atunci când şofezi şi dai să intri într-un tunel. Nu ştii ce e în faţa ta, ce te aşteaptă peste numai câţiva metri”, încearcă să explice McConaughey. Degeaba, s-a dus din aura de supererou, dragă Matt!

A avut iubite celebre

Ei, asta nu e nicio surpriză din partea unui bărbat arătos ca Matthew! La mijlocul anilor ’90, a avut o idilă cu Ashley Judd, apoi, în 2002, s-a întâlnit de câteva ori cu Janet Jackson. Trei ani mai târziu, s-a cuplat cu colega lui de platou de la filmul Sahara, Penelope Cruz, cu care a rămas împreună timp de un an.

Are un erou… mai altfel

În 2014, când a câştigat Oscarul, a surprins audienţa cu un discurs care avea ca subiect eroul lui. Când a fost întrebat, la 15 ani, cine era eroul său, Matthew a răspuns: “Eu peste 10 ani! În fiecare zi, săptămână, lună sau an din viaţa mea, eroul meu e tot timpul cel care voi deveni eu peste 10 ani.” OK!Recente pe Ok! Magazine

Charlize Theron  foto   GettyImages jpg
Adele înainte și după dietă (1) jpg
Lady Gaga, Getty (2) jpg
Stephan Pelger1 (1) jpg
Joan Collins cu fiul Alexander Newley, Profimedia jpg
Angelina Jolie, Getty (2) jpg
Kim Kardashian  jpg
Gerard Pique si Clara Chia, Foto Profimedia jpg
baiat adoptat horia brenciu 8 jpg
Andreea antonescu jpg
Salma Hayek GQ Awards, Getty (4) jpg
shannen doherty foto profimedia 13 jpeg
FotoJetJLo jpg
ioana dichiseanu muzica fado jpeg
Shakira în public la Barcelona, vizionând Marele Premiu de Formula 1, Getty jpg
Pierce Brosnan și Keely Shaye Brosnan, Getty (1) jpg
MIhai Petre IMG 4218 (2) jpg
Charles Romania jpg