Ce planuri are Adele pentru următorii zece ani

19 septembrie, 2016
adele jpg jpeg

Fanii ei sigur nu vor fi prea încântaţi la auzulor acestor zvonuri! Asta pentru că, potrivit acestor informaţii, vedeta lor favorita urmează să dispară de pe scena publică următorii zece ani.

Adele vrea să se retragă în următorii zece ani

Potrivit tabloidului ”The Sun”, cântăreaţa de 28 de ani le-ar fi recunoscut fanilor, în timpul unui concert în Boston, că are de gând să-şi reia studiile, la care a renunţat atunci când şi-a făcut debutul muzical. ”Sunt disperată să merg la facultate. Ştiu că sună stupid, dar acesta este lucru pe care chiar am de gând să-l fac. Eram pe cale să-ncep cursurile facultăţii din Liverpool când am primit o ofertă de-a avea un prim single. Şi atunci ce era să fac?”, a declarat aceasta pe 14 septembrie, în timpul unui concert.

Mai mult de atât, cu câteva zile înainte de această declaraţie, acelaşi tabloid a titrat că Adele ar avea de gând să iasă din scena publică în următorii zece ani pentru a-i petrece alături de fiul ei (3), care anul viitor va merge la şcoală şi, deci, nu-şi va putea urma mama prin toată lumea. ”Angelo este prioritate nr. 1 pentru Adele. El este cel mai important lucru pentru ea. Nu vrea să piardă niciun moment din viaţa fiului ei, dar cu siguranţă îi este greu şi să renunţe la a mai merge prin turnee.”, a declarat o sursă din anturajul artistei.

foto: arhivă OK!Recente pe Ok! Magazine

luminita anghel jpeg
Brad Pitt
alec baldwin halyna hutchins jpeg
Jennifer Lopez, Josh Duhamel în Shotgun Wedding, Foto Profimedia (16) jpg
Diana Munteanu   Antena 1, arhiva personala (4) jpg
1 will smith jpg jpeg
swank8 jpg
Alina Eremia jpg
cabral si adela jpg
Rihanna, cină în rochie transparentă  Foto Profimedia (5) jpg
andreea banica4 fb jpg
1 0 britney spears profimedia 0308237502 2 jpg jpeg
1 divort angelina si jolie brad pitt jpg jpeg
kim kardashian 1 jpg
Gwen Stefani foto profimedia jpg
marina almasan 9 fb jpg
elizabeth taylor foto profimedia jpg
Andie MacDowell pe podium la Paris, Foto Profimedia (5) jpg