Ce sex va avea primul copil al Jessicăi Biel cu Justin Timberlake?

22 ianuarie, 2015
jessica biel gravida1 jpeg

În toamna anului trecut, aflam cu uimire şi surprindere plăcută că, în sfârşit, acest cuplu celebru atât de frumos va avea un copil. Primul, de altfel, după ani de speculaţii că J

În toamna anului trecut, aflam cu uimire şi surprindere plăcută că, în sfârşit, acest cuplu celebru atât de frumos va avea un copil. Primul, de altfel, după ani de speculaţii că Justin n-ar fi vrut o familie, spre nefericirea soţiei sale. Însă iată că zvonurile au fost anulate, iar cu noua veste auzită recent, viaţa personală a celor două vedete pare plină de emoţii.

Viitorii părinţi pare că vor avea o fetiţă foarte curând, dată fiind proeminenţa sarcinii actriţei de 32 de ani, care cel mai probabil va naşte în primăvară. “N-ar putea fi mai fericiţi”, conchide o sursă citată de “Life & Style”. “Jessica a planificat tot pentru mica lro prinţesă”. Mai mult, emoţionata mămică este atât de nerăbdătoare, că a şi ales tot designul camerei copilului, în casa lor din Los Angeles. “Ea şi Justin s-au înţeles la tematica jungle. Nu vor lucruri prea feminine, aşa că au angajat un artist să le văruiască pereţii cu animale sălbatice”. Chiar şi Justin (33) se pregăteşte să ia curând un set de tobe şi o chitară pentru fetiţa lui, deşi e cam devreme.

image

Viitorii părinţi vor avea parte şi de ajutor de primă mână. Cuplul, căsătorit de trei ani, vor apela la Mila Kunis şi la Ashton Kutcher, care au şi ei o fetiţă. “Mila i-a invitat pe Justin şi pe Jess pe la ei, să se joace cu Wyatt”, a comentat aceeaşi sursă.

FOTO GETTY, HEPTARecente pe Ok! Magazine

Aurelia, a treia fetita a lui Mark Zuckerberg (2) jpg
Rihanna Riri (1) jpg
cub sotia nosfe png
Cătălin Scărlătescu și Doina Teodoru au luat prima cutie JPG
Tom Cruise, Getty (1) jpg
Soții Willis 2019 (1) jpg
adela popescu jpeg
Roger Moore, Getty (1) jpg
Justin Timberlake și soția sa, Jessica Biel, Getty jpg
Colaj Kaia Austin jpg
Michael Schumacher si Corinna Schumacher (Getty) jpg
11 dana savuica goala la 50 de ani 10 jpg jpeg
Cameron Diaz
carmen bruma dubai 3 JPG
mame si fiice jpg
Stormy Daniels, starleta porno care a avut o relatie cu Donald Trump   Profimedia jpg
Nick Cannon și Mariah Carey, Getty (5) jpg
Fuego a reușit să piardă în greutate