Ce sex va avea primul copil al Jessicăi Biel cu Justin Timberlake?

22 ianuarie, 2015
jessica biel gravida1 jpeg

În toamna anului trecut, aflam cu uimire şi surprindere plăcută că, în sfârşit, acest cuplu celebru atât de frumos va avea un copil. Primul, de altfel, după ani de speculaţii că J

În toamna anului trecut, aflam cu uimire şi surprindere plăcută că, în sfârşit, acest cuplu celebru atât de frumos va avea un copil. Primul, de altfel, după ani de speculaţii că Justin n-ar fi vrut o familie, spre nefericirea soţiei sale. Însă iată că zvonurile au fost anulate, iar cu noua veste auzită recent, viaţa personală a celor două vedete pare plină de emoţii.

Viitorii părinţi pare că vor avea o fetiţă foarte curând, dată fiind proeminenţa sarcinii actriţei de 32 de ani, care cel mai probabil va naşte în primăvară. “N-ar putea fi mai fericiţi”, conchide o sursă citată de “Life & Style”. “Jessica a planificat tot pentru mica lro prinţesă”. Mai mult, emoţionata mămică este atât de nerăbdătoare, că a şi ales tot designul camerei copilului, în casa lor din Los Angeles. “Ea şi Justin s-au înţeles la tematica jungle. Nu vor lucruri prea feminine, aşa că au angajat un artist să le văruiască pereţii cu animale sălbatice”. Chiar şi Justin (33) se pregăteşte să ia curând un set de tobe şi o chitară pentru fetiţa lui, deşi e cam devreme.

image

Viitorii părinţi vor avea parte şi de ajutor de primă mână. Cuplul, căsătorit de trei ani, vor apela la Mila Kunis şi la Ashton Kutcher, care au şi ei o fetiţă. “Mila i-a invitat pe Justin şi pe Jess pe la ei, să se joace cu Wyatt”, a comentat aceeaşi sursă.

FOTO GETTY, HEPTA



Recente pe Ok! Magazine

Shakira, GettyImages (4) jpg
Demi Moore la Met Gala 2024, GettyImages (7) jpg
Keith Urban și Nicole Kidman, GettyImages (3) jpg
Jennifer Lopez, Met Gala, GettyImages (2) jpg
FotoJet Met 2024 jpg
George Ivașcu    FOTO PRO TV (1) jpg
Vedete care sărbătoresc Paștele ortodox jpg
FotoJet Enrique și sora sa jpg
Premiere la GOPO 2024 iubiri noi, sarcini la vedere și tablouri de familie pe red carpet jpg
Esca și mama sa PNG
banner laura cosoi png
Gopo 2024   Amalia Enache, Andreea Raicu, Olimpia Melinte, Manuela Harabor jpg
Andreea Antonescu foto Ok Magazine DSC 0103 (2) jpg
FotoJet David tatuat jpg
Nicole Kidman, premiu pentru întreaga carieră, GettyImages (14) jpg
florin piersic facebook jpg
Jennifer Garner, Profimedia jpg
FotoJet Gherman jpg