Ce spune Marion Cotillard despre relaţia cu Brad Pitt?

21 septembrie, 2016
Brad Pitt & Marion Cotillard Filming 'Five Seconds of Silence' On Location In London jpeg

De când s-a aflat că Angelina Jolie a depus actele de divorţ, toată lumea încearcă să găsească vinovaţii pentru această despărţire. Unii ridică degetul spre actriţa de origine franceză, Marion Cotillard, cu care Brad Pitt a jucat în cea mai recentă peliculă.

Brad Pitt şi Marion Cotillard, pe platourile de filmare

Toată această tevatură creată de despărţirea cuplului Jolie – Pitt o afectează şi pe Marion Cotillard, actriţa cu care Brad Pitt a filmat recent. Surse citate de diverse site-uri american spun că între cei doi actori s-ar fi legat ceva pe platourile de filmare. O ipoteză nu foarte greu de crezut, date fiind ”antecedentele” celebrului actor.

Marion Cotillard şi partenerul de viaţă, Guillaume Canet (sunt împreună din 2007)

Aşa se face că, fie că vrea, fie că nu, Marion Cotillard a ajuns fix în mijlocul problemei. Actriţa este acuzată că şi-a înşelat iubitul, tatăl copilului ei de cinci ani, şi că este cauza rupturii dintre Angelina şi Brad.

Evident, toate aceste zvonuri au ajuns şi la urechea actriţei, care n-a fost deloc încântată să audă că reputaţia ei este pătată şi târâtă prin noroi de toate publicaţiile de scandal. De altfel, o sursă din anturajul actriţei a declarat că Marion este ”complet devastată” de faptul că se crede că ea s-a pus între Angelina şi Brad. ”Zvonurile cum că ea l-ar fi înşelat pe Guillaume cu Brad au devastat-o. Ea n-ar face asta. Marion şi Guillaume sunt foarte fericiţi, iar Marion nu vrea să mai audă aceste speculaţii”, a declarat o sursă din familia actriţei în vârstă de 40 de ani. Deci, cumva, actriţa neagă aceste acuzaţii şi este foarte afectată de toată această poveste.

Totuşi, nu putem să ignorăm declaraţia producătorului Graham King referitoare la conexiunea imediată dintre Marion şi Brad. ”Cum au intrat în pielea personajului au ieşit scântei”, declara el prin luna august, pentru revista People.

Tot producătorul spune că cei doi au petrecut foarte mult timp împreună, pentru a intra cât mai bine în pielea personajului. ”Era crucial ca Brad şi Marion să repete împreună înainte de a filma, dar şi de a petrece timp să-şi construiască personajele alături de regizorul Robert Zemeckis. Aşa se face că atunci când am început să filmăm, personajele erau bine conturate şi păreau reale”, a mai declarat producătorul filmului ”Allied”, care va avea premiera în luna noiembrie.

https://youtu.be/22PY59GHQgU

Culmea e că odată cu apariţia trailerulului oficial al peliculei ”Allied”, mulţi s-au gândit că acest film se aseamănă izbitor cu cel făcut de Angi şi Brad în 2005, pe când s-au îndrăgostit.

foto: hepta / gettyRecente pe Ok! Magazine

Madalina Ghenea stil colanti sexy (1) jpg
Nadine jpg
Ben Affleck weekend jpg
Sylvester Stallone alaturi de sotia Jennifer Flavin si fiica sa FOTO EPA-EFE
Laurențiu Reghecampf și Corina Caciuc (5) jpg
michael diuglas catherine zeta jones GettyImages 450140000 (2) jpg
cam87 jpg
rares9 jpg
Klaus Iohannis si Carmen Iohannis in alb in America la New York 2022 (1) jpeg
meghan markle si johnny depp jpg
morone43 jpg
kate william profimedia 0725226423 jpg
Regina Letizia și Jill Biden în SUA jpg
Regina Consoartă Camilla jpg
angelina jolie si shiloh jolie-pitt
Demi costum de baie jpg
neacsu12 jpg
Kaley Cuoco și Pete Davidson (13) jpg