Ce ultimatum i-a dat Jay Z lui Beyonce?

30 noiembrie, 2016
hepta 2528407 jpg jpeg

Cântăreaţa şi-a concentrat toată atenţia pe carieră, însă soţul ei nu este deloc mulţumit cu priorităţile stabilite de ea.

image

După ce şi-a lansat cel mai recent album, Beyonce a plecat în turneul Formation, punând familia pe locul doi pentru o perioadă. Iar acest lucru nu i-a convenit deloc lui Jay Z (46), care-şi doreşte din tot sufletul un frăţior sau o surioară pentru fiica lor, Blue Ivy (4).

Însă situaţia se poate schimba acum, după ce turneul vedetei s-a încheiat. “Jay Z i-a spus că atunci când termină cu concertele, să meargă împreună la un consilier pe probleme de mariaj, ca să ajungă la un numitor comun în ceea ce priveşte subiectul al doilea copil”, a declarat o sursă pentru presa americană.

“De fapt i-a dat soţiei sale un ultimatum. I-a spus acesteia că el este pregătit să mai aibă un copil, iar acum tot ce trebuie ea să facă e să se decidă dacă îşi doreşte şi ea sau nu acelaşi lucru. Toţi cei care-l cunosc pe Jay Z ştiu că mogulul vrea un frăţior sau o surioară pentru Blue Ivy şi îşi doreşte acest lucru mai mult decât ea. Însă nici Beyonce nu îşi doreşte să-şi vadă căsnicia distrusă din această cauză”, a declarat apropiatul celor doi soţi pentru RadarOnline.Recente pe Ok! Magazine

Harry si Archie
dwayne johnson l and lauren hashian gettyimages 1193064219 jpeg
Celine Dion sufera de o boala neurologica foarte rara jpg
bruce - ema
Amber Heard și Johnny Depp jpg
Gerard Pique si Clara Chia   profimedia 0736588889 jpg
Jennifer Lopez, Instagram (5) jpg
Anne Heche, Getty jpg
brendan si partenera lui
Kim Cattrall si Darren Star la premiera Emily in Paris   profimedia 0742901557 jpg
Lily Collins si Ashley Park la premiera sezonului 3 Emily in Paris   Instagram (3) jpg
Amelia Spencer si Eliza Spencer, nepoatele gemene ale Printesei Diana, la British Fashion Awards 2002 02   Instagram jpg
octavia geamanu (5) JPG
liz -hudson
Eva Longoria și Victoria Beckham (2) jpg
theo
afis al bano romina power jpeg
Kirstie Alley, Getty (2) jpg