Cearta lui Brad Pitt cu Maddox, motivul pentru care Angie a cerut divorţul?

23 septembrie, 2016
hepta 2576576 jpg jpeg

Picătura care a umplut paharul şi a determinat-o pe Angelina Jolie să ceară divorţul a fost faptul că Brad Pitt i-a abuzat verbal şi fizic pe copiii celor doi actori. Drept urmare a acestor acuzaţii care i-au fost aduse, starul hollywoodian este investigat d autorităţile din LA. Dar este el vinovat sau nu?

image

Se pare că pe data de 14 septembrie, întreaga familie Jolie-Pitt s-a îmbarcat în avion, iar la bordul aeronavei a avut loc un incident care i-a dat mult de gândit Angelinei. De fapt a fost picătura care a implut paharul în ceea ce priveşte despărţirea de soţul ei. Brad, puţin ameţit de la băutură sau cine ştie de la ce alte substanţe, a făcut un scenă în toată regula. Nerăbdător, el a ţipat la copii şi i-a îmbrâncit să urce mai repede în avion. Cel puţin asta susţine o sursă pentru Page Six, care ţine să precizeze că Pitt „a fost abuziv atât verbal, cât şi fizic cu copiii”. Conform acestui martor care doreşte să rămână anonim, actorul s-a comportat la fel de agresiv şi după aterizare.

O altă sursă, citată de Daily Mail.co.uk, susţine că nu a fost vorba de violenţă fizică asupra copiilor, ci doar de o ceartă cu fiul lui cel mare, Maddox, de 15 ani, pe care oricum actorul nu l-ar fi atins. Mai mult, aceeaşi sursă susţine că acuzaţiile de abuz fizic şi verbal au fost exagerate.

Întregul incident a fost raportat la Centrul de Asistenţă Socială din Los Angeles, care şi-a trimis câţiva specialişti să stea de vorbă cu cei doi părinţi. Autorităţile americane plănuiesc să-i intervieveze şi pe copii cu privire la ce s-a întâmplat atunci.

image

TMZ susţine că poliţia din Los Angeles s-a implicat, de asemenea, în acest caz, de presupus abuz asupra celor şase copii Jolie-Pitt. Într-adevăr, aseară, o maşină a poliţiei a fost văzută sosind la casa lui Brad Pitt din Hollywood Hills, acolo unde actorul locuieşte singur, Angelina şi copiii ei mutându-se într-o casă închiriată din Malibu.

Un apropiat de-ai actorului a declarat pentru presa americană că Brad ia foarte în serios acuzaţiile care i-au fost aduse şi că Pitt “nu şi-a abuzat copiii sub nicio formă”, adăugând că ”este foarte nefericit faptul că persoane care sunt implicate în viaţa lui Brad continuă să-i schiţeze un portret care să-l dezavantajeze total”.

Mai mult de-atât, se pare că Brad ar fi recunoscut că a ţipat la copii, dar neagă vehement faptul că ar fi ridicat mâna la ei.

Angelina Jolie a cerut întreaga custodie a copiilor, iat Brad Pitt se pregăteşte să ducă lupta vieţii sale în sala de tribunal pentru a câştiga dreptul de a-i vizita pe Maddox, Pax, Zahara, Shiloh, Knox şi Vivienne.Recente pe Ok! Magazine

nicole kidman, tom cruise jpg
Printul Nikolai al Danemarcei la 23 de ani (2) jpg
nadal profimedia jpg
Mădălina Ghenea la Săptămâna Modei de la Milano, Foto Instagram (13) jpg
Victoria si David jpg
Cher la Paris, Foto  Profimedia (15) jpg
berecleanu andreea jpg
Luciu Nicoleta2 jpg
FotoJetMoni jpg
cage jpg
Adrian Mutu si Alexandra Dinu (1) jpg
Pique si Shakira Getty jpg
Jennifer Lopez sexy (2) jpg
Coolio (2) jpg
Gwyneth Paltrow 50 ani (5) jpg
robert cormier heartland2 jpg
shakira gerard pique profimedia 0358577468 jpeg
Kelly Osbourne insarcinata (2)   Instagram jpg