Cei mai ciudaţi pantofi ai vedetelor

25 februarie, 2016
cei mai ciudati pantofi ai vedetelor jpeg

Vedetele se dau în vânt după tot ce este ciudat, ieşit din comun, extravagant şi unic. Aşa se face că cele mai multe din ele aleg să poarte pantofi de renume cu un design cel puţin ciudat. Pentru unele persoane, astfel de pantofi nu ar fi purtaţi niciodată, dar pentru excentricii de la Hollywood pantofii ciudaţi nu sunt decât obiecte obişnuite de zi cu zi.

Victoria Beckham

Victoria Beckham nu este doar modernă şi foarte pasionată de tot ce ţine de extravagant, acesteia îi place să poarte pantofi ciudaţi de genul celor de la Giambattista Valli, pantofi cu forme geometrice, ce par la prima vedere extrem de greu de purtat. Ca să nu mai vorbim de cizmele fără toc ale divei, semnate Antonio Berardi de data aceasta.

Cei mai ciudaţi pantofi ai vedetelor - Victoria Beckham şi Rihanna adoră ciudăţeniile în materie de pantofi

Şi Beyonce este adepta modei ciudate. Ea a purtat de mai multe ori pantofi cu toc cu franjuri. Sharon Stone se pare că este mare fan al pantofilor cu toc în formă de siluetă de femeie gravidă.

Rihanna la prezentarea colecţiei sale Fenty Puma, semn că nu este departe de moda ciudăţeniilor

Lady Gaga este nu numai prin comportament bizară, dar şi prin apariţiile ei foarte ciudate. Pantofii ei cu toc în formă de bile sau cizmele negre cu toc foarte înalt nu mai sunt ceva care să uimească. Janet Jackson este foarte încântată de linia de pantofi cu ţepi semnată Christian Louboutin.

Nici pantofii cu fermoar într-o parte ai Evei Mendes nu sunt mai prejos sau pantofii cu toc imens ai lui Mary Kate Olsen. Gwyneth Paltrow este şi ea printre vedetele cu pantofi ciudaţi, se pare că vedeta are o pasiune pentru catarame şi tocuri foarte subţiri.

Cei mai ciudaţi pantofi ai vedetelor - pantofi cu ţepi sau pantofi cu toc în formă de pistol, modele preferate de vedete ca Madonna

Pantofii cu talpă întreagă şi înaltă, dar goi la mijloc nu mai sunt o ciudăţenie printre vedete, căci ei sunt preferaţi de celebrităţi ca Solange Knowles sau Lydia Hearst. Şi pantofii cu toc în formă conică sunt la modă în rândul vedetelor, ei sunt purtaţi şi de Victoria Bechkam şi de Lake Bell, de asemenea.

Pantofii cu toc în formă de pistol semnaţi Chanel sunt preferaţii Madonnăi, bineînţeles. Rihanna nu s-a lăsat deoparte din calea modei pantofilor ciudaţi. Preferă tot ce este strălucitor şi ciudat, ea poartă atât cizme Balenciaga tip sandale, cât şi pantofi aurii strălucitori cu ţepi.



Recente pe Ok! Magazine

Oana Mosneagu si Vlad Gherman au stabilit data nuntii   Instagram (8) jpg
FotoJet Rafa și Nole jpg
Roxana Ciuhulescu la gala Nu există nu se poate     Foto Mihai Solovastru Photography (1) jpg
FotoJet Gala Andreea jpg
Sharon Osbourne, Profimedia (3) jpg
Jennifer Lopez și Ben Affleck la premiera This is me now, Profimedia (7) jpg
Carmen Iohannis in alb la Seul la intalnirea cu comunitatea romaneasca   Administratia Prezidentiala (1) jpg
Riley Keough jpg
FotoJetBeckhams (1) jpg
Rebel Wilson   Instagram (2) jpg
FotoJetAnca jpg
monica tatoiu ea png
Carmen Iohannis și Klaus Iohannis la Cimitirul Național din Seul din Coeea de Sud   Administrația Prezidențială (9) jpg
Împăratul aztec Moctezuma al II lea și urmașa lui, Blanca Barragan Moctezuma   Profimedia jpg
Michael Douglas și fiica sa Carys foto Instagram jpg
Petrecere de 50 de ani Victoria Beckham (2) png
Codin Maticiuc (4) jpg
Kim Kardashian și Emma Roberts ele, Profimedia (2) jpg