Cei mai sexy bărbaţi cu chelie

17 martie, 2016
jason statham jpg jpeg

Cine crede că doar bărbaţii cu păr sunt sexy, se înşală amarnic, căci bărbaţii cu chelie de la Hollywood au demonstrat nu numai că sunt foarte arătoşi, dar au dat dovadă de o masculinitate ieşită din comun. Iată câţiva dintre bărbaţii cei mai sexy, care au şi chelie.

Jason Statham, fericit că nu are păr. Crede că nu i s-ar fi potrivit, oricum.

Cui nu îi place Jason Statham? Englezul a făcut ravagii după apariţiile în filmele de acţiune. Actorul şi-a ras părul cu ani în urmă, când părul a început să-l părăsească şi el şi-a dat seama că nu mai are nevoie de el. În loc să arate ridicol, Jason s-a transformat într-un bărbat sexy cu chelie. Statham, în vârstă de 48 de ani, este foarte mulţumit de faptul că este chel, căci ştie foarte bine că părul nu i s-ar fi potrivit. Prietena sa, Rosie Huntington-Whiteley, una dintre cele mai frumoase femei de pe planetă, este extrem de mulţumită de bărbatul de lângă ea.

Bruce Willis, alt bărbat care a înnebunit mai multe frumuseţi, chiar şi aşa, fără păr

Bruce Willis, care are acum 61 de ani, nu a dus niciodată lipsă de femei frumoase pe lângă el şi nici nu s-a simţit vreodată prost pentru faptul că este chelios. Din contră, se simte la fel de bărbat şi la fel de masculin chiar şi fără păr. Chiar dacă L-am mai văzut pe Bruce cu păr în filme, el este chelios, şi trebuie să recunoaştem că este unul cât se poate de sexy.

LL Cool J şi-a făcut un renume ca şi bărbat sexy, fără păr, căruia îi plac şepcile, pălăriile şi căciulile. Pur şi simplu, îi place cum se simt pe cap.

LL Cool J şi-a ras părul din cap şi se simte foarte bine. Starul american este unul dintre cei mai sexy bărbaţi oricum, nu mai contează că este chel.

Vin Diesel, se simte bine şi cu chelie

Starul din The Fast and the Furious, Vin Diesel semândreşte cu faptul că a hotărât să se radă în cap. El crede că oricum, mai devreme sau mai târziu, toţi îl pierdem, aşa că nu se simte prost că este chel. Vin Diesel este, fără probleme, unul dintre cei mai sexy actori.

Dwayne Johnson, bărbat sportiv şi la fel de sexy şi fără păr

Dwayne Johnson şi-a ras părul pentru un rol în 2011 şi de atunci a devenit printre cei mai sexy chelioşi de la Hollywood. Şi cum să nu fi sexy cu aşa trecut în spate, cu un corp de invidiat şi muşchi pentru orice gusturi.

Billy Zane, purtând pălărie

Chiar dacă îl ştim cu mult păr din Titanic, Billy Zane, în vârstă de 50 de ani, a început să îşi radă părul din 1997, iar de atunci femeile au început să apară în viaţa lui. Are doi copii cu modelul Candice Nell.

Seal, nu are nicio problemă cu faptul că este chel

Seal, care este recunoscut mai mult pentru cicatricile de  pe faţă (din cauza lupusului din copilărie), este unul dintre bărbaţii chelioşi care se încadrează ca fiind şi sexy. Cântăreţul a avut multe cuceriri, chiar şi aşa chel, una din ele fiind chiar super modelul Heidi Klum.

Un alt chelios celebru şi sexy, Michael Jordan, care are deja 53 de ani,  intră în categoria bărbaţilor care după ce au început să chelească, s-a ras şi nu are nicio problemă cu asta. De altfel, vedeta s-a căsătorit cu Yvette Prieto în 2013.



Recente pe Ok! Magazine

Lucien Laviscount și Shakira, Profimedia (3) jpg
FotoJetGillian jpg
Paris Prince și Blanket Jackson GettyImages 2117918841 jpg
Salma Hayek și Valentina Paloma Pinault la Oscaruri, Getty (3) jpg
4 arnold schwarzenegger jpg jpeg
Shakira, GettyImages 2103262299 jpg
cameron diaz mama 51  jpg
FotoJetKateșiCatherine jpg
Shannen Doherty Kate Middleton jpg
Ben Affleck și Jennifer Lopez, Getty Images (4) jpg
Dan Negru, Florin Piersic, Leon Dănăilă jpg
Michelle Pfeiffer, Getty jpg
Kathy Hilton Paris și Nicky (2) png
FotoJetKate Piers jpg
supermodele de altădată jpg
Andra și invitații săi în concertul Tradițional, Arhivă personală jpg
Emmanuel Macron   Soazig de la Moissonniere (2) jpg
andreea marin 1024x567 1 jpg