Cel mai bine păstrat secret al lui Vladimir Putin

20 august, 2017

În aprilie 2013, după 30 de ani de mariaj, Putin şi Ludmila divorţau fără prea multe explicaţii, iar în decembrie 2014, politicianul rus declara public că este din nou îndrăgostit. Şi deşi niciodată nu a recunoscut cine este cea care i-a fost amantă şi i-a devenit iubită, fosta gimnastă Alina Kabaeva i-a furat inima glacialului politician.

deschidere 2 jpeg

Olimpică la gimnastică ritmică, membră a parlamentului rus şi mamă a unuia dintre copiii lui Vladimir Putin, aceasta a devenit extrem de controversată pe măsură ce informaţiile despre ea deveneau "clasificate". Apariţiile în public sunt extrem de rare, la fel şi interviurile acordate de-a lungul timpului. Iar dacă alege să vorbească, nu povesteşte decât despre cât de pasionată este de design interior şi de modă, însă nimic despre activitatea sa politică sau viaţa personală.

Kabaeva, acum în vârstă de 34 de ani, l-a cunoscut pe prim ministrul rus de atunci, Vladimir Putin, după înfrângerea neaşteptată de la olimpiada de la Sydney, în anul 2000. Ea se afla încă de pe atunci într-un grup select de artişti şi sportivi ce lua parte la petrecerile organizate de Putin sau făcea parte din Duma moscovită.

Alina şi Putin, pe vremea când între ei se înfiripa povestea de dragoste.

În 2008, publicaţia Moscovski Korrespondent  scria despre aventura preşedintelui rus cu protejata sa, Alina Kabaeva. La scurt timp, tabloidul condus de un fost agent KGB a fost închis de către guvern, iar patronul a ieşit la rampă forţat, dezavuând zvonurile.

gettyimages 79827646 jpg jpeg

În mod neaşteptat, Putin a ţinut şi o conferinţă de presă alături de Silvio Berlusconi (recunoscut pentru amantlâcurile lui), ridicând şi mai multe semne de întrebare. De atunci şi până astăzi, se pare că Alina a dat naştere unui fiu, mai exact în mai 2015, dar şi acest lucru rămâne top secret ca şi armata de gărzi de corp care o însoţeşte peste tot sau verigheta pe care o poartă de ceva vreme.

În timpul sarcinii, se pare că aceasta a refuzat toate apariţiile oficiale, mascând mereu burtica în creştere.

Kabaeva se năştea în acelaşi an în care Putin se căsătorea cu prima lui soţie, Ludmila. Diferenţa de vârstă dintre preşedinte şi amanta sa este de 30 de ani, dar asta nu a împiedicat-o să se avânte în cea mai controversată poveste de amor la nivel înalt pe care statul rus a cunoscut-o. Există numeroase zvonuri conform cărora ea trăieşte mai mult ca o prizonieră în presupusa căsnicie cu controversatul preşedinte. Accesul la social media este limitat şi uneori restricţionat şi poate intra deja în Cartea Recordurilor cu faptul că a negat de mii de ori relaţia cu Putin. Prima Amantă a Rusiei, cum mai este numită, a declarat, însă, ca l-a întâlnit deja pe bărbatul visurilor, iar de mai bine de zece ani nu a mai fost văzută cu niciun alt bărbat.

deschidere 3 jpg jpeg

În tot acest timp, ori de câte ori este întrebat dacă are vreo relaţie cu celebra gimnastă, Putin declară "Am o viaţă personală şi aşa aş vrea să rămână. Nu permit nimănui să intervină în ea". Totul coroborat cu faptul că orice articol cu informaţii ce pot părea veridice dispare extrem de repede din media rusească.

Foto: Getty Images, Instagram, PinterestRecente pe Ok! Magazine

Sophia Loren, deschidere restaurant jpg
banner cristina cioran png
Simona Urzica si Marius Urzica, impreuna cu fiica lor, Yasmin   arhiva personala (1) jpg
Miley în Vogue, Instagram PNG
Ioana Ginghină s a căsătorit jpg
Madalina Ghenea si Philipp Plein impreuna la Milano   Instagram (1) jpg
Catherine Zeta Jones si Michael jpg
FotoJetCuplunou jpg
Carmen Iohannis și Jill Biden în SUA, 2022, Profimedia (2) jpg
FotoJetWitches jpg
Jada Pinkett Smith are o noua podoaba capilara   Facebook jpg
emmanuel macron brigitte macron jpg
Majestatea Sa Margareta si Principele Radu la nunta lor din 199d   Alain Morvan jpg
Mădă as Sophia PNG
Ioana Ginghina in vacanta   Instagram (2) jpg
Denis Motans PNG
Sophia Loren 88 jpg
banner cristina cioran png