Cel mai HOT cuplu de la Hollywood? Brad Pitt, surprins în mari tandreţuri cu Charlize Theron!

21 ianuarie, 2019
1 fotojet 3 jpg jpeg

La mai bine de doi ani de când s-a produs despărţirea de mama celor şase copii ai săi, Angelina Jolie, starul hollywoodian pare că îşi reface bine-mersi viaţa sentimentală alături de nimeni alta decât frumoasa Charlize Theron!

Actorul de 55 de ani a fost zărit recent în compania actriţei Charlize Theron (43), conform celor publicate de The Sun şi preluate de Daily Mail pe 20 ianuarie. Iar cel care le-a făcut cunoştinţă celor doi A-listeri este nimeni altul decât fostul iubit al frumoasi blondine, Sean Penn!

“Cei doi amorezi s-au sorbit din priviri la un eveniment la care au participat amândoi săptămâna trecută!”, declară o sursă pentru faimosul tabloid. Evenimentul s-a petrecut pe 12 ianuarie şi a fost proiecţia filmului Roma, la Chateau Marmont din West Hollywood.

image

Theron era deja la petrecere când a apărut şi Pitt, după ce fusese difuzat filmul în care joacă şi el, If Beale Street Could Talk. “Brad a venit la Chateau cu ceva întârziere, dar a ajuns cumva într-un colţ al barului vorbind de zor şi flirtând cu Charlize. Ea a băut un cocktail cu vodca, pe când el a consumat doar apă minerală. Se simţeau amândoi minunat împreună, iar el îşi pusese, la un moment dat, chiar braţul în jurul taliei ei. Arătau foarte bine împreună şi păreau foarte fericiţi!”

Se pare că nu e nicio coincidenţă că cei doi actori s-au întâlnit la acel eveniment, deoarece formează deja un cuplu încă de anul trecut, din jurul Crăciunului. Actriţa a petrecut mult timp acasă la el, în Los Feliz, California, dar nu i-a întâlnit încă pe cei şase copii al lui Brad – Zahara (13), Shiloh (12), gemenii Vivienne şi Knox (10), Maddox (16) şi Pax (14).

La rândul ei, Charlize are şi ea copii adoptaţi, pe August şi pe Jackson.

image

“Îşi tot dau întâlniri de vreo lună deja. Se cunoaşteau deja de ceva vreme, prin prietenul lor comun, Sean Penn, iar, de la sfârşitul anului trecut, prietenia lor s-a transformat într-o relaţie amoroasă în toată regula”, a continuat apropiatul vedetelor să povestească despre relaţia tot mai apropiată dintre cele două staruri hollywoodiene.

Rămâne de văzut dacă aventura lor se va transforma într-o idilă de lungă durată şi dacă vom afla, astfel, amănunte picante despre cei doi amorezi. Sperăm ca relaţia lor apropiată să reziste în timp, pentru că, cu siguranţă, arată minunat împreună!

Brad, alături de Angie pe vremea când relaţia lor scârţăia, dar ei încă nu se despărţiseră

image


Recente pe Ok! Magazine

Carla Bruni la Cannes 2024   GettyImages 2153558078 jpg
Anca Lungu si sotul Harry Arampatzis la Cannes la premiera Trei kilometrin pana la capatul lumii   Alex Rosu (3) jpg
CRBL instagram jpg
Sarah Jessica Parker, Profimedia (2) jpg
Ben Affleck și Jennifer Lopez, Getty Images (4) jpg
Bridgerton, GettyImages (1) jpg
Jennifer Lopez și Ben Affleck, Bennifer, Getty (1) jpg
FotoJet Hailey jpg
Naomi Campbell la Cannes profimedia 0873394238 jpg
Brooke Shields în 2024, Profimedia (1) jpg
Maia Morgenstern, nou film (2) jpeg
Elizabeth Hurley, GettyImages (1) jpg
FotoJet Cannes 1 zi jpg
FotoJet Măruță jpg
Angelina Jolie, Brad Pitt  sursa   Shutterstock jpg
Deva Cassel și Monica Bellucci FotoJet (3) jpg
FotoJet Albu jpg
Catherine Zeta Jones si Michael jpg