Cele mai amuzante porecle ale vedetelor

18 august, 2015
cele mai amuzante porecle ale vedetelor jpeg

Unii vor să şi le asume, alţii mai puţin. Cert este că şi vedetele au poreclele lor, primite mai mult sau mai puţin pe ”merit”. Haideţi să aflăm, aşadar, ce porecle poartă vedetele noastre preferate!

Cele mai amuzante porecle ale vedetelor – de la Hollywood

Russell Crowe a mărturisit mai demult că porecla sa, primită în adolescenţă, este ”Rusty” (Ruginitul). Nu ştim ce să zicem despre treaba asta, mai ales că în opinia noastră actorul în vârstă de 51 de ani nu arată deloc a ”ruginit”.

Benn Stiller s-a ales cu porecla ”Sticky” (Lipiciosul). Actorului nu îi este tocmai pe plac, însă a declarat că o are încă din facultate şi că nu ştie exact de unde a pornit. Noi spunem că nu vrea să ne spună exact de unde a pornit...

”Graţie” faptului că a călcat strâmb în relaţia cu Robert Pattinson, Kristen Stewart a căpătat porecla de ”Trampire” ( o combinaţie de ”tramp” şi „vampire”). O poreclă dură, la care Kristen nu reacţionează prea bine, şi e de înţeles de ce... Ce-i drept, nici cea de dinainte, şi anume K-Stew, nu-i făcea prea multă cinste...

Este frumoasă, celebră şi mai răspunde şi la porecla de ”Olive Oil” (ulei de măsline). Glumim, nu credem că porecla aceasta îi este pe plac lui Gisele Bundchen, chiar dacă nu este una periorativă.

Cele mai amuzante porecle ale vedetelor – autohtone

Connect-R a mărturisit fără nicio sfială că porecla sa din copilărie este ”scândurică”. Şi asta pentru că artistul era foarte slab. „Mama îmi spunea 'Scândurică, lemn uscat', pentru că eram foarte slab”, a afirmat cântăreţul.

Sorana de la A.S.I.A. a declarat că nici ea n-a scăpat neporeclită în copilărie. Aceasta a povestit că din cauza unui incident petrecut în tren s-a ales cu porecla ”Goe”. Mai précis, cântăreaţa a tras semnalul de alarmă, oprind trenul în câmp, în timpul unei călătorii cu trenul până la Călăraşi.

Oana Roman a mărturisit că a primit o poreclă chiar în urma cununiei civile, de anul trecut. Purtând o rochie roz, vedeta a fost numită ”Bombonica”, de către naşul său de cununie. „Datorită acestei ţinute m-am ales cu o nouă poreclă: naşul meu îmi spune 'Bombonica'“, a spus Oana Roman.

Şi Dan Negru a primit o poreclă amuzantă. Graţie faptului că reuşea să marcheze la baschet, Dan Negru a fost poreclit de către colegii de şcoală ”Ciorilă”.Recente pe Ok! Magazine

Ramona Olaru pt OK   Antena 1 (2) jpg
Nicola Coughlan si Luke Newton in Bridgerton   profimedia 0875470895 jpg
Larisa Iordache Splash vedete la apa 1 JPG
Aurelien Enthoven, fiul Carlei Bruni   Instagram  (12) jpg
Jennifer Lopez colaj Ben jpg
Mirela Retegan si fiica sa, Maya Sorian   Marius Baragan (2) jpg
Nicolae al Romaniei si Alina Maria de Roumanie la lansare salon Reconnect Calin Popescu, fratele Adelei Popescu Foto White Ruffles Photography (11) jpeg
Justin Timberlake, Jessica Biel jpg
jennifer lopez ben affleck profimedia jpg
Retreat Vama Veche   afis   Laura Cosoi, Adela Popescu, Ada Condeescu jpg
Generatia de Aur colaj atunci si acum jpg
Cătălin Rizea  şi Adda  jpeg
Angelina Jolie și Vivienne Pitt Jolie, Profimedia jpg
Jennifer Garner si Ben Affleck profimedia 0880706932 jpg
2 catherine zeta jones 3 jpg jpeg
FotoJet Oana R jpg
Matt Damon și soția Luciana, Profimedia (4) jpg
Geanina Ilieș, Iuliana Pepene, Crina Abrudan, prezentatoare TV, zeițe pe catwalk   Remus Nicolaescu jpg