Cele mai amuzante porecle ale vedetelor

18 august, 2015
cele mai amuzante porecle ale vedetelor jpeg

Unii vor să şi le asume, alţii mai puţin. Cert este că şi vedetele au poreclele lor, primite mai mult sau mai puţin pe ”merit”. Haideţi să aflăm, aşadar, ce porecle poartă vedetele noastre preferate!

Cele mai amuzante porecle ale vedetelor – de la Hollywood

Russell Crowe a mărturisit mai demult că porecla sa, primită în adolescenţă, este ”Rusty” (Ruginitul). Nu ştim ce să zicem despre treaba asta, mai ales că în opinia noastră actorul în vârstă de 51 de ani nu arată deloc a ”ruginit”.

Benn Stiller s-a ales cu porecla ”Sticky” (Lipiciosul). Actorului nu îi este tocmai pe plac, însă a declarat că o are încă din facultate şi că nu ştie exact de unde a pornit. Noi spunem că nu vrea să ne spună exact de unde a pornit...

”Graţie” faptului că a călcat strâmb în relaţia cu Robert Pattinson, Kristen Stewart a căpătat porecla de ”Trampire” ( o combinaţie de ”tramp” şi „vampire”). O poreclă dură, la care Kristen nu reacţionează prea bine, şi e de înţeles de ce... Ce-i drept, nici cea de dinainte, şi anume K-Stew, nu-i făcea prea multă cinste...

Este frumoasă, celebră şi mai răspunde şi la porecla de ”Olive Oil” (ulei de măsline). Glumim, nu credem că porecla aceasta îi este pe plac lui Gisele Bundchen, chiar dacă nu este una periorativă.

Cele mai amuzante porecle ale vedetelor – autohtone

Connect-R a mărturisit fără nicio sfială că porecla sa din copilărie este ”scândurică”. Şi asta pentru că artistul era foarte slab. „Mama îmi spunea 'Scândurică, lemn uscat', pentru că eram foarte slab”, a afirmat cântăreţul.

Sorana de la A.S.I.A. a declarat că nici ea n-a scăpat neporeclită în copilărie. Aceasta a povestit că din cauza unui incident petrecut în tren s-a ales cu porecla ”Goe”. Mai précis, cântăreaţa a tras semnalul de alarmă, oprind trenul în câmp, în timpul unei călătorii cu trenul până la Călăraşi.

Oana Roman a mărturisit că a primit o poreclă chiar în urma cununiei civile, de anul trecut. Purtând o rochie roz, vedeta a fost numită ”Bombonica”, de către naşul său de cununie. „Datorită acestei ţinute m-am ales cu o nouă poreclă: naşul meu îmi spune 'Bombonica'“, a spus Oana Roman.

Şi Dan Negru a primit o poreclă amuzantă. Graţie faptului că reuşea să marcheze la baschet, Dan Negru a fost poreclit de către colegii de şcoală ”Ciorilă”.



Recente pe Ok! Magazine

Nadia Comăneci  GettyImages jpg
Klaus Iohannis si Carmen Iohannis la Palatul Elysee inaintea ceremoniei de deschidere a Jocurilor Olimpice de la Paris   Administratia Prezidentiala (1) jpg
FotoJet Theron (1) jpg
Elisabeta Lipa, Klaus Iohannis si Carmen Iohannis la Paris la Ambasada la inaugurare Casa Romaniei  Administratia Prezidentiala (22) jpg
Emmanuel și Brigitte Macron, Profimedia (2) jpg
Nadia Comaneci la Paris la dineul de la Luvru   Instagram (12) jpg
Anya Taylor Joy, GettyImages (7) jpg
jennifer aniston instagram jpg
Celine Dion iulie 2024   Instagram jpg
FotoJet J Lo jpg
FotoJet Gala Summer jpg
Familia Beckham, vacanță în Sardinia, Instagram (7) (1) jpg
Jennifer Lopez Ben Affleck, Profimedia (3) jpg
FotoJet Simona jpg
Elon Musk FOTO Profimedia
Blake Lively și Ryan Reynolds, Getty (1) jpg
Michael Douglas, Foto Getty (4) jpg
Kamala Harris, vicepreședinte SUA, Profimedia (3) jpg