Cele mai antipatice vedete. Celebrităţi care mai mult enervează decât bucură fanii

19 mai, 2015

Nu toate vedetele sunt plăcute de lumea întreagă, există câteva excepţii de vedete, care mai mult enervează, însă asta nu le opresc din a fi pe scenă. Iată 5 dintre cele mai antipatice vedete de la Hollywood.

Cele mai antipatice vedete – Justin Bieber, ai cărui fani sunt denumiţi “Belibers”

Cântăreţul canadian Justin Bieber a atras atenţia talentatului agent Scooter Braun, care l-a adus pe Bieber în faţa lumii şi l-a făcut foarte cunoscut. Are un real succes în muzică, dar şi-a încercat norocul şi ca actor, apărând şi în CSI: Crime Investigation în 2000. Despre fanii săi se zice că au “Febra Bieber”, fiind porecliţi “Beliebers”.

Actorul Taylor Lautner, care are o pasiune aprinsă pentru artele marţiale, fiind în mai multe rânduri câştigător de medalii de aur, este unul dintre cele mai enervante vedete. Îl cunoaşteţi din Twilight, în rolul lui Jacob Black, film care i-a adus cel mai mare succes de până atunci. A apărut în diverse reviste pentru corpul său atletic, printre cei mai sexy sau frumoşi bărbaţi, dar, cu toate aceste, rămâne unul dintre actorii enervanţi ai Hollywood-ului.

Probabil una dintre cele mai antipatice vedete din toate timpurile este Paris Hilton, care a apărut peste tot, la televizor, în reclame, filme, seriale, reality show-uri şi a avut chiar tentative de a intra în lumea muzicii. Chiar dacă multă lume o critică pentru narcisism, superficialitate în gândire şi materialism, Paris s-a implicat şi în alte proiecte legate de modă, design, scris, marketing şi multe altele.

Cele mai antipatice vedete – Rebecca Black şi Kim Kardashian, cariere de succes, dar pelista neagră

Cântăreaţa Rebecca Black este şi ea pe lista celor mai antipatice vedete. Acest lucru nu a oprit-o să vândă 442 de mii de copii ale cântecului său, “Friday”. Videoclipul câtecului a strâns deja 240 de mii de vizualizări până în ianuarie 2015.

Deşi site-ul oficial al său are 6 milioane de vizualizări pe lună şi 10 milioane de adepţi pe Twitter, Kim Kardashian este şi ea printre cele mai antipatice vedete. Este foarte cunoscută pentru reclamele la cele mai mari brand-uri ale lumii, are propriul parfum şi propria companie online de pantofi. Când nu munceşte, Kim îşi dedică timpul acţiunilor caritabile, fiind ambasadorul Fundaţiei Dream şi de asemenea, petrece mult timp alături de copiii bolnavi de cancer.Recente pe Ok! Magazine

Corina, Adrian, Luminița jpg
roxana hulpe colaj jpg
Hilary Swank GG, Getty (2) jpg
10 transformare priscilla presley jpg jpeg
Raicu Andreea jpg
FotoJetFustițe jpg
Irina Baiant pt OK (3) jpg
1 alec baldwin jpg jpeg
Pamela Anderson   GettyImages 1460955919 jpg
Marilyn Manson   GettyImages 476706982 jpg
demi moore ashton kutcher jpeg
Victoria Beckham_shutterstock 732217975 (1) jpg
 MIH7707 jpg
Ben Affleck și John Miller s au întâlnit în fața casei lui Jennifer Garner, Profimedia (2) jpg
Familia Addams profimedia 0476066110 (1) jpg
Jennifer Lopez profimedia 0752672909 (1) jpg
FotoJet (29) (1) jpg
Anne Hathaway, superbă în Valentino, Getty (2) jpg
{{#unless context.content.custom_fields.ads_disabled}} {{/unless}