Cele mai apreciate cărţi ale vedetelor

24 noiembrie, 2015
Cele mai apreciate cărţi ale vedetelor jpeg

Celebrităţile din show-biz sunt recunoscute, de obicei, pentru cu totul altceva decât pentru talentul scriitoricesc. Însă, în ultimul timp, din ce în ce mai multe staruri se mândresc cu bestseller-uri. Dar haideţi să vedem care sunt cele mai apreciate cărţi ale vedetelor:

Jerry Seinfeld, celebrul comediant, a intrat pe piaţa de carte cu un volum pentru copii, scris în stilul caracteristic. "Halloween" este povestea unui băieţel prins într-un borcan cu bomboane. Aceasta a fost una dintre cele mai apreciate cărţi de profil ale vedetelor.

Printre cele mai apreciate cărţi ale vedetelor se numără şi “My Soccer Skills Book”

David Beckham

Kim Catrall, interpreta savurosului personaj Samantha din serialul şi filmul Sex and the City, a scris o carte, foarte apreciată de către public, cu titlul “Sexual Intelligence? Cartea este o călătorie prin locurile cu încărcătură sexuale din lume, de la străzile pline de erotism ale anticului Pompei, până la Dorset.

Madonna lansează cărţi pentru cei mici încă din 2003, iar volumele sale - The English Roses, The Adventures of Abdi, Mr. Peabody’s Apples and Yakov and the Seven Thieves, Lotsa de Casha, au devenit bestselleruri internaţionale. Poveştile Madonnei sunt inspirate din studiul kabbalei pe care vedeta l-a descoperit cu ani în urmă şi care i-a schimbat viaţa.

Şi David Beckham a vrut să ne arate talentul scriitoricesc. Despre ce putea scrie Beckham dacă nu despre fotbal! “My Soccer Skills Book” este subtitlul cărţii sale care a apărut în 2007 şi s-a născut din visul fotbalistului de a da înapoi ceva sportului care i-a adus celebritatea.

Eva Longoria

Eva Longoria petrece mult timp în bucătărie şi a declarat că este pasionată de mâncare şi de tot ce ţine de arta gastronomică. Are un restaurant în Hollywood, iar în 2011 şi-a lansat prima carte de bucate: "Bucătăria Evei - Găteşte cu dragoste pentru familie şi prieteni". Cartea, ce conţine 100 de reţete şi imagini cu familia şi prietenii acesteia, a fost foarte apreciată de către public.

Iată care sunt cele mai apreciate cărţi ale vedetelor  din România

Şi personalităţile din România şi-au făcut cunoscut talentul scriitoricesc. După ce a fost ales preşedinte în noiembrie 2014, Klaus Iohannis a publicat două cărţi care urmăresc parcursul său politic. Pas cu pas începe povestea încă din tinereţe, în timp ce Primul pas dezvăluie culisele alegerilor şi viaţa la Cotroceni. Aceste volume se numără printre cele mai apreciate cărţi ale vedetelor.

Andreea Esca a scris un volum foarte apreciat de public: "Ce-am făcut când am tăcut". Cea mai cunoscută prezentatoare de ştiri din România a vrut să ne arate şi o altă faţă, aceea a omului Andreea Esca. E un autoportret sincer, cu amintiri, trăiri, toate povestite cu sinceritate şi farmec.

Mihaela Rădulescu are două volume care se numără printre cele mai apreciate cărţi ale vedetelor.  "Cum iubesc bărbaţii" şi "Întreabă-mă orice". În centrul vieţii Mihaelei Rădulescu se află bărbaţii. Îi iubeşte, îi adoră, scrie cărţi despre ei. În acelaşi timp, după cum singură spune, vrea să le înveţe pe femei să fie independente, să iubească şi să fie fericite.



Recente pe Ok! Magazine

banner laura cosoi png
Gopo 2024   Amalia Enache, Andreea Raicu, Olimpia Melinte, Manuela Harabor jpg
Andreea Antonescu foto Ok Magazine DSC 0103 (2) jpg
FotoJet David tatuat jpg
Nicole Kidman, premiu pentru întreaga carieră, GettyImages (14) jpg
florin piersic facebook jpg
Jennifer Garner, Profimedia jpg
FotoJet Gherman jpg
FotoJet Penelope jpg
Violeta Bănică, fiica Andreei Marin, pe podiumul de modă la gala Nu există nu se poate   Facebook (9) jpg
Andie MacDowell la Cannes, 2023, Getty (5) jpg
Miss Universe Argentina PNG
Gest tandru între Andreea Marin și Adrian Brâncoveanu la gala Nu există nu se poate   Insta (3) jpg
Oana Mosneagu si Vlad Gherman au stabilit data nuntii   Instagram (8) jpg
FotoJet Rafa și Nole jpg
Roxana Ciuhulescu la gala Nu există nu se poate     Foto Mihai Solovastru Photography (1) jpg
FotoJet Gala Andreea jpg
Sharon Osbourne, Profimedia (3) jpg