Cele mai bogate cupluri de la Hollywood

2 aprilie, 2015

Bogăţia şi faima merg mână în mână, de aceea cei mai faimoşi, de obicei, sunt cei mai bogaţi. Aşa au ajuns unele cupluri de la Hollywood să fie extrem de cunoscute datorită bogăţiei. Iată câteva dintre cele mai bogate cupluri cunoscute în întreaga lume.

Cele mai bogate cupluri de la Hollywood - Salma Hayek şi soţul ei, Francois-Henri Pianult, au o avere de 15 bilioane de dolari

Actriţa şi producătoarea Salma Hayek este măritată cu omul de afaceri francez Francois-Henri Pinault. Este fiul luxuriosului magnat Francois Pinault. Pinault este şeful executiv al companiei familiei, Kering. Compania este în valoare de mai bine de 15 bilioane de dolari.

Legendarul regizor, Steven Spielberg şi soţia sa, actriţa Kate Capshaw sunt căsătoriţi din 1991 şi au o avere în valoare de 3 bilioane de dolari.

Janet Jackson s-a orientat bine, este căsătorită cu bilionarul din Qatari, Wissam Al Mana, care are în subordine compania de lux Al Mana împreună cu cei trei fraţi ai săi. Averea soţilor este de 1,15 bilioane de dolari.

Cele mai bogate cupluri de la Hollywood - Beyonce şi Jay Z au împreună 820 de milioane de dolari

Beyonce şi Jay Z sunt printre cele mai bogate cupluri de laHollywood. Au strâns o avere de 820 de milioane de dolari de-a lungul carierelor lor. Au făcut bani din publicitate, filme şi muzică.

Victoria şi David Beckham valorează împreună 255 de milioane de dolari. Într-un singur an au câştigat 28 de milioane de euro. Averea lui David s-a ridicat de la 10 milioane la 210 milioane în 2014, iar Victoria a contribuit şi ea semnificativ. Averea acestora este estimată la 355 de milioane de dolari.

Gisele Bundchen şi Tom Brandy fac împreună 350 de milioane de dolari. În 2012 cuplul a câştigat 75 de milioane. Dintre cei doi,Gisele aduce venituri anuale în valoare de 45 de milioane de dolari, iar valoarea sa netă este de 300 de milioane, în timp ce tom câştigă 31 milioane de dolari pe an.

Angelina Jolie şi Brad Pitt câştigă anual 34 de milioane de dolari. Angelina Jolie are o valoare netă de 120 de milioane de dolari, în timp ce Brad Pitt are o avere de 150 de milioane.

Calista Flockhart şi Harrison Ford au o avere de 224 de milioane de dolari împreună. Într-un singur an, cuplul a câştigat 22 de milioane de dolari. Calista are venituri dintr-un contract Brothers & Sisters, iar Harrison Ford mai are câteva afaceri pe lângă veniturile din urma filmelor.

Jada pinkett şi Will Smith au o avere de 208 milioane de dolari. Într-un singur an, Will Smith a câştigat 80 de milioane. Câştigurile anuale ale lui Jada Pinkett ajung la 5 milioane de dolari.

Kelly Preston şi John Travolta au o avere de 170 de milioane ca şi cuplu. Travolta are singur o avere de 160 de milioane, în timp ce Kelly are 10 milioane.

Kim Kardashian şi Kanye West au împreună 155 de milioane de dolari. Averea lui Kim este de 45 de milioane, în timp ce Kanye West aduce la averea familiei 110 milioane.

Nicole Kidman şi Keith Urban au împreună 155 de milioane de dolari. Keith Urban câştigă din turnee şi albume, iar Nicole din acţiunile Omega şi Nintendo.

Sarah Jessica Parker şi Mattew Broderick şi-au adunat o avere foarte frumoasă din seriale tv şi filme. Averea lor este estimată la 135 de milioane de dolari.

Faith Hill şi Tim McGraw valorează împreună 135 de milioane de dolari, din apariţiile la festivaluri de muzică. Faith Hill este în topul hiturilor muzicale din SUA şi UK.Recente pe Ok! Magazine

Andrei Aradits 4 jpg
ana morodan jpg
Jennifer Aniston, premiera americană Murder Mystery 2 (7) jpg
Nadia El Nakla si Humza Yousaf   profimedia 0765882072 jpg
Kim Kardashian pe plajă, Profimedia (6) jpg
1 jorge masked singer romania jpg jpeg
Gisele Bundchen jpg
Tania Budi jpg
Bennifer verde neon, premiera Air, Getty (7) jpg
FotoJetMonica jpg
Prințul Harry în Marea Britanie (4) jpg
Elena Cârstea, în finala naţională Eurovision, în 2013 jpeg
Shakira, Getty jpg
Harry Styles, Grammy, Getty jpg
Cătălin Scărlătescu și Doina Teodoru au luat prima cutie JPG
Tom Cruise, Getty (1) jpg
Soții Willis 2019 (1) jpg
adela popescu jpeg