Cele mai bune filme cu Charlie Sheen

26 noiembrie, 2015
cele mai bune filme cu charlie sheen 1 jpg jpeg

Charlie Sheen este un celebru actor american, cunoscut îndeosebi pentru rolurile sale din Spin City, Two and a half Men şi Anger Management. Însă, vedeta a jucat şi în alte pelicule de excepţie. Iată care sunt cele mai bune filme cu Charlie Sheen:

Charlie Sheen

Platoon este unul dintre cele mai bune filme în care a jucat Charlie Sheen. Filmul redă povestea unui grup de soldaţi americani în timp ce patrulează, luptă şi îşi pierd viaţa în războiul din Vietnam. Înainte de filmări, toţi actorii au trebuit să reziste unui stagiu de 13 zile de pregătire intensivă. Filmul a beneficiat de 8 nominalizări la Oscar, câştigând 4 premii (Cel mai bun regizor, Cel mai bun montaj, Cel mai bun film şi Cel mai bun sunet).

Wall-Street, printre cele mai bune filme cu Charlie Sheen

Şi Wall-Street este unul dintre cele mai bune filme cu Charlie Sheen. Filmul a fost lansat chiar înainte de criza de pe piaţa de capital din octombrie 1987. Povestea din "Wall Street" se învârte în jurul unui vestit broker – jucător la bursă – Gordon Gekko, care este idolatrizat de tânărul său coleg de breaslă, Bud Fox, dornic de afirmare.

Bud munceşte în jurul lui Gekko şi învaţă repede să-şi înăbuşe conştiinţa şi simţul etic. Când însă stilul neortodox al lui Gekko aproape că duce la o tragedie, Fox revine asupra metodelor practicate.

Charlie Sheen

Din păcate, mijloacele sale de a-l distruge pe Gekko sunt la fel de necinstite ca şi vechile sale activităţi de pe piaţa de capital.

Din lista cu cele mai bune filme cu Charlie Sheen nu putea să lipsească Hot Shots. Pilotul Topper Harley (Charlie Sheen) provine dintr-o familie de indieni. El revine în sânul familiei sale, încercând astfel să se ţină departe de tumultul şi faptele de glorie ce i-au marcat viaţa de până atunci. Dar planurile sale nu corespund cu cele ale superiorilor săi. Este înrolat într-o trupă de elită, numită Nevăstuica Obosită, trupă trimisă într-o misiune specială împotriva lui Saddam Hussein. Scopul acestei acţiuni este distrugerea uzinelor nucleare ale dictatorului arab.

Şi Ferris Bueller's Day Off este pe lista cu cele mai bune filme cu Charlie Sheen

Printre cele mai bune filme cu Charlie Sheen este şi Being John Malkovich. Craig Schwartz (John Cusack), un păpuşar neapreciat, se angajează ca funcţionar. Plictisit de căsnicia sa de 10 ani cu Lotte (Cameron Diaz), Craig devine obsedat de frumoasa Maxine (Catherine Keener), care însă îl respinge. Supărat, Craig se întoarce în biroul său, iar într-un moment de exasperare, izbeşte o uşă şi descoperă un pasaj secret. Atras într-un tunel întunecat, umed, Craig îşi dă seama că a descoperit accesul la experienţa unica de a fi... John Malkovich! Căci a ajuns în mintea lui John Malkovich! Iar acesta este abia începutul.

Încheiem lista celor mai bune filme cu Charlie Sheen cu Ferris Bueller's Day Off. Ferris (Matthew Broderick) este un puşti isteţ, dar mereu pus pe şotii. Sătul de mers la şcoală, el decide să îşi ia o zi liberă. Pentru că prietenii săi cei mai buni, Cameron şi Sloane, nu pot decât să îi urmeze exemplul, cei trei sunt decişi să se distreze pe cinste!

Pe urmele lor, încercând să îi prindă cu mâţa în sac, se află decanul studenţilor, Ed Rooney, dar şi sora lui Ferris, Jeanie, care nu se poate împăca cu gândul că fratele ei scapă mereu basma curată, pe când ea nu reuşeşte niciodată.