Cele mai bune filme cu Jennifer Lopez

9 noiembrie, 2015
Cele mai bune filme cu Jennifer Lopez jpeg

De-a lungul timpului, Jennifer Lopez a jucat în multe filme. Dar succesul a fost de partea ei abia  în anul 1997, când a jucat rolul binecunoscutei şi regretatei Selena, în muzicalul cu acelaşi nume. Iată lista cu cele mai bune filme cu Jennifer Lopez:

image

Home. Este unul dintre filmele bine cotate în care joacă şi Jennifer Lopez. Un grup de extratereştri caută refugiu pentru a scăpa de duşmanii lor, ascunzându-se pe Pământ. Când Pământul este cucerit de extrem de încrezătorii Boov, o rasă extraterestră în căutarea unui nou loc pe care să-l considere cămin, toţi oamenii sunt mutaţi dintr-odată, în timp ce toată rasa Boov este ocupată cu reorganizarea planetei. Dar când o fată plină de resurse, Tip, reuşeşte să evite capturarea, ea se trezeşte complicea accidentală a unui Boov alungat, pe nume Oh. Cei doi fugari pornesc în călătoria vieţii lor. Filmul a primit nota 6.7 pe IMDB.

Parker, unul dintre cele mai bune filme cu Jennifer Lopez

Parker este un alt film în care joacă Jennifer Lopez. Parker este un hoţ profesionist care are un cod moral propriu: să nu furi de la oamenii care nu-şi permit pierderea şi să nu răneşti oameni care nu merită asta. Însă după ultimul jaf, echipa lui îl trădează, îi fură partea lui şi îl părăseşte într-un şanţ, crezându-l mort. După ce-şi revine în fire, Parker e determinat să-i facă pe foştii lui amici să regrete că l-au înşelat aşa că îi urmăreşte şi îi găseşte în PalmBeach, locul de joacă al celor bogaţi şi faimoşi. Fosta echipă a lui Parker plănuieşte un jaf mai mare ca oricând, dar şi el are un plan. Dându-se drept un bogătaş din Texas, Parker devine partener cu Leslie, un agent imobiliar care are mare nevoie de bani. Ea ştie bine oraşul, e frumoasă, deşteaptă şi ambiţioasă. Împreună, ei concep un plan să fure de la fosta echipă a lui Parker şi să scape fără urmă.

image

Monster-in-Low. După ce timp de câţiva ani buni a fost în căutarea bărbatului perfect, pare că aşteparea a meritat, Charlie reuşind să-l şi găsească în persoana lui Kevin. Totul pare a mers perfect, însă tânăra va afla în curând că mama iubitului său, Viola, este o femeie imposibilă. Viola nu vrea să-şi piardă fiul iubit, la fel cum a păţit-o cu cariera sa, şi este hotărâtă să facă tot ce-i stă în putere să o sperie pe Charlie, devenind o soacră de coşmar. În timp ce asistenta Violei o ajută în planurile sale, Charlie se decide să nu se lase călcată în picioare şi ripostează. Această comedie îţi va aduce, cu siguranţă, zâmbete pe buze.

Jennifer Lopez s-a aflat şi în distribuţia filmului Selena.  "Selena" este povestea cântăreţei Selena Quintanilla-Perez, o celebră artistă de muzică latino, care la vârsta de 23 de ani moare. Acţiunea filmului se reîntoarce în copilăria acesteia, atunci când este descoperită de tatăl său, la vârsta de 10 ani. Urmează ani buni de concerte, de neînţelegeri între ea şi familia ei, precum şi nunta secretă cu chitaristul ei, Chris Perez. Una peste alta, Selena este o explozie de muzică şi voie bună. Este unul dintre cele mai bune filme cu Jennifer Lopez şi chiar merită să-l veţi.

Cu Enough încheiem lista celor mai bune filme în care a jucat Jennifer Lopez. Slim lucrează ca ospătăriţă la un restaurant din San Francisco, alături de prietena ei Ginny. Ea face cunoştinţă cu Mitch şi peste un timp se mărită cu el. Câţiva ani mai târziu, soţii par fericiţi, au casa lor şi o fetiţă. Însă Slim descoperă că Mitch este un nebun care s-a culcat şi cu alte femei. Când protestează, acesta o loveşte. Astfel, Slim îşi ia fiica şi fuge, cu toate că Mitch este pe urmele ei şi vrea să o omoare. Neavând cum să scape de soţul nebun, Slim se decide să-l înfrunte şi să scape de acest coşmar.



Recente pe Ok! Magazine

Gopo 2024   Amalia Enache, Andreea Raicu, Olimpia Melinte, Manuela Harabor jpg
Andreea Antonescu foto Ok Magazine DSC 0103 (2) jpg
FotoJet David tatuat jpg
Nicole Kidman, premiu pentru întreaga carieră, GettyImages (14) jpg
florin piersic facebook jpg
Jennifer Garner, Profimedia jpg
FotoJet Gherman jpg
FotoJet Penelope jpg
Violeta Bănică, fiica Andreei Marin, pe podiumul de modă la gala Nu există nu se poate   Facebook (9) jpg
Andie MacDowell la Cannes, 2023, Getty (5) jpg
Miss Universe Argentina PNG
Gest tandru între Andreea Marin și Adrian Brâncoveanu la gala Nu există nu se poate   Insta (3) jpg
Oana Mosneagu si Vlad Gherman au stabilit data nuntii   Instagram (8) jpg
FotoJet Rafa și Nole jpg
Roxana Ciuhulescu la gala Nu există nu se poate     Foto Mihai Solovastru Photography (1) jpg
FotoJet Gala Andreea jpg
Sharon Osbourne, Profimedia (3) jpg
Jennifer Lopez și Ben Affleck la premiera This is me now, Profimedia (7) jpg