Cele mai bune filme româneşti de Crăciun

10 decembrie, 2015
Cele mai bune filme româneşti de Crăciun jpeg

Se apropie cu paşi repezi sărbătorile de iarnă. Pe posturile TV sunt difuzate numeroase pelicule americane specifice Crăciunului, dar puţini ştiu că există câteva filme româneşti ideale pentru perioada sărbătorilor de iarnă. Iată care sunt cele mai bune filme româneşti de Crăciun:

Ho Ho Ho

Ho Ho Ho este un film românesc de compedie, din 2009, ideal de văzut de Crăciun. În momentul apariţiei sale era primul film românesc de Crăciun. Acţiunea are loc în perioada Crăciunului şi îl are în rolul principal pe Ştefan Bănică. Lungmetrajul este regizat de Jesus del Cerro şi produs de MediaPro Pictures. Regizorul spaniol a mai lucrat în România la serialul Cu un pas înainte şi la filmele de televiziune Contra timp şi Contra timp 2.

Ho Ho Ho, unul dintre cele mai bune filme româneşti de Crăciun

Filmările pentru acest film au avut loc în perioada 8 iunie - 8 iulie 2009 la Băneasa Shopping City, la MediaPro Studios şi în Bucureşti.

Un Crăciun Altfel

Horaţiu, un băieţel de 8 ani care încă mai crede în Moş Crăciun, primeşte drept cadou de Sărbători o zi la mall. Ceea ce ar fi trebuit să fie o zi normală de Crăciun se transformă însă într-o adevărată aventură în momentul în care copilul se pierde de mama sa. El îl întâlneşte pe Ion, un pungaş deghizat în Moş Crăciun, aflat în mijlocul unei operaţiuni ilegale. Spre deosebire de Moşii de la televizor, lui Ion nu pare să îi placă prea mult copiii. Cu toate astea, băiatul e convins că acesta este adevăratul Moş Crăciun şi se ţine scai de el, provocând tot felul de încurcături pe cât de periculoase, pe atât de amuzante. Până la final, Ion regăseşte magia Crăciunului alături de Horaţiu, iar băiatul descoperă că miracolele au, într-adevăr, loc.

Şi Un Crăciun Altfel se regăseşte printre cele mai bune filme româneşti de Crăciun

Un Crăciun Altfel este unul dintre cele mai bune filme româneşti de Crăciun. Această comedie, din 2014, îi are în rolurile principale pe Horaţiu Mălăiele, Tora Vasilescu, Paul Ipate, Diana Cavallioti. Aventurile de sărbători ale personajelor vor stârni hohote de râs. Evenimentul special din viaţa familiei Puică vine cu multe cadouri şi surprize. Întâmplările savuroase şi toate încurcăturile pe care le creează Alex Puica îl vor pune din nou în centrul atenţiei.

Restul e tăcere. Deşi nu e un film despre Crăciun, Restul e tăcere e o peliculă care merită văzută în această perioadă. La începutul secolului XX, tânărul Grig se zbate din răsputeri pentru a realiza primul film autohton. Dar în lumea dominată de teatru şi bâlciuri, singurul care pariază pe un succes al cinematografiei este înstăritul moşier Leon. Acesta se decide să investească banii necesari pentru realizarea peliculei "Războiul de Independenţă". O poveste adevărată care ne arată cât de ambiţioşi trebuie să fim în faţa problemelor ce apar inevitabil în viaţa personală, dar mai ales la realizarea proiectelor.



Recente pe Ok! Magazine

Premiere la GOPO 2024 iubiri noi, sarcini la vedere și tablouri de familie pe red carpet jpg
Esca și mama sa PNG
banner laura cosoi png
Gopo 2024   Amalia Enache, Andreea Raicu, Olimpia Melinte, Manuela Harabor jpg
Andreea Antonescu foto Ok Magazine DSC 0103 (2) jpg
FotoJet David tatuat jpg
Nicole Kidman, premiu pentru întreaga carieră, GettyImages (14) jpg
florin piersic facebook jpg
Jennifer Garner, Profimedia jpg
FotoJet Gherman jpg
FotoJet Penelope jpg
Violeta Bănică, fiica Andreei Marin, pe podiumul de modă la gala Nu există nu se poate   Facebook (9) jpg
Andie MacDowell la Cannes, 2023, Getty (5) jpg
Miss Universe Argentina PNG
Gest tandru între Andreea Marin și Adrian Brâncoveanu la gala Nu există nu se poate   Insta (3) jpg
Oana Mosneagu si Vlad Gherman au stabilit data nuntii   Instagram (8) jpg
FotoJet Rafa și Nole jpg
Roxana Ciuhulescu la gala Nu există nu se poate     Foto Mihai Solovastru Photography (1) jpg