Cele mai bune seriale din ultimii 10 ani

17 noiembrie, 2015
Cele mai bune seriale din ultimii 10 ani Lost jpeg

De-a lungul timpului, s-au făcut numeroasele seriale bune, însă doar câteva dintre acestea au avut, cu adevărat, un impact uriaş în rândul fanilor. Iată cele mai bune seriale din ultimii 10 ani:

Lost (Naufragiaţii) este serialul care a ţinut planeta cu sufletul la gură timp de şase ani şi este cotat ca fiind unul dintre cele mai bune seriale din ultimii 10 ani. Plin de mister, cu personaje enigmatice şi actori carismatici, Lost este un serial de televiziune american, care urmăreşte vieţile supravieţuitorilor unui accident aviatic pe o insulă tropicală misterioasă, undeva în Pacificul de Sud. Serialul a fost creat de Jeffrey Lieber, J. J. Abrams şi Damon Lindelof şi a fost filmat, în pare parte, în Hawaii.

Lost şi Prison Break, în fruntea topului cu cele mai bune seriale din ultimii 10 ani

Lost a avut succes atât la critici, cât şi la public, obţinând o medie de 15,5 milioane de telespectatori pe episod pe canalul ABC şi câştigând numeroase premii, inclusiv un premiu Câştigător Emmy (2005) şi Golden Globe (2006), pentru cel mai bun serial. Lost a mai primit Premiul BAFTA pentru Cel mai bun import din Statele Unite, în anul 2005. În acelaşi an, Lost a fost laureat cu Premiul Cel mai bun scenariu într-un serial dramatic la Premiile Sindicatului Scenariştilor, Cea mai bună producţie TV la Premiile Sindicatului Producătorilor, cea mai bună regie într-un program de televiziune la Premiile Sindicatului Regizorilor, şi cea mai bună distribuţie, la Premiile Sindicatului Actorilor.

image

Zborul Oceanic 815 de la Sydney spre Los Angeles se prăbuşeşte pe o insulă în Oceanul Pacific, iar supravieţuitorii, care îşi pierd treptat speranţa că cineva îi va salva, sunt forţaţi să-şi descopere forţe nebănuite pentru a putea supravieţui. Treptat, aceştia descoperă că insula nu este una obişnuită şi încearcă să-i rezolve misterele şi să se adapteze.

Prison Break este şi el, cu certitudine, unul dintre cele mai bune seriale din ultimii 10 ani. "Prison Break" este un film serial american produs şi difuzat pentru prima dată de televiziunea FOX, pe data de 29 august 2005.

Intriga serialului se învârte în jurul poveştii unui om încarcerat şi condamnat la moarte pentru o crimă pe care nu a comis-o şi a fratelui acestuia, care elaborează un plan complex pentru a-l salva de la pedeapsa capitală. Unicitatea Prison Break stă în construcţia serializată a producţiei, în modul în care este gândită şi structurată acţiunea, fiecare episod aducând un plus de suspans şi tensiune. La acestea se adaugă locul filmării, puţine fiind serialele TV care au fost filmate într-o închisoare propriu-zisă.

Printre cele mai bune seriale din ultimii 10 ani se regăseşte şi Two and a Half Men

Serialul Desperate Housewives a declanşat o adevărată nebunie în rândul femeilor care au apreciat intriga şi umorul, pe alocuri negru, şi s-au regăsit în personajele deosebite care îi dau sarea şi piperul. Dovadă a succesului din ce în ce mai mare pe care l-a înregistrat în cei şase ani de difuzare, o constituie cele 38 de premii câştigate, printre care şapte premii Emmy. Toate aceste componente clasează acest serial în topul celor mai bune seriale din ultimii 10 ani. Acţiunea serialului are loc într-o suburbie americană, în care viaţa nevestelor înstărite, care locuiesc acolo nu este întotdeauna aşa de fericită cum pare.

image

Two and a Half Men nu putea să lipsească din lista celor mai bune seriale din ultimii 10 ani. Charlie este un burlac de patruzeci de ani, plin de succes şi cu o carieră de autor de jingle-uri. Locuieşte într-o reşedinţă lângă ocean, în Malibu, California şi duce o viaţă plină de plăceri.

Dar fratele său Alan divorţează şi împreună cu fiul său Jake se mută împreună cu Charlie. În acest moment existenţa comodă a lui Charlie este zdruncinată.



Recente pe Ok! Magazine

Gopo 2024   Amalia Enache, Andreea Raicu, Olimpia Melinte, Manuela Harabor jpg
Andreea Antonescu foto Ok Magazine DSC 0103 (2) jpg
FotoJet David tatuat jpg
Nicole Kidman, premiu pentru întreaga carieră, GettyImages (14) jpg
florin piersic facebook jpg
Jennifer Garner, Profimedia jpg
FotoJet Gherman jpg
FotoJet Penelope jpg
Violeta Bănică, fiica Andreei Marin, pe podiumul de modă la gala Nu există nu se poate   Facebook (9) jpg
Andie MacDowell la Cannes, 2023, Getty (5) jpg
Miss Universe Argentina PNG
Gest tandru între Andreea Marin și Adrian Brâncoveanu la gala Nu există nu se poate   Insta (3) jpg
Oana Mosneagu si Vlad Gherman au stabilit data nuntii   Instagram (8) jpg
FotoJet Rafa și Nole jpg
Roxana Ciuhulescu la gala Nu există nu se poate     Foto Mihai Solovastru Photography (1) jpg
FotoJet Gala Andreea jpg
Sharon Osbourne, Profimedia (3) jpg
Jennifer Lopez și Ben Affleck la premiera This is me now, Profimedia (7) jpg