Cele mai controversate vedete în 2015

12 noiembrie, 2015
Cele mai controversate vedete în 2015 Mihaela Rădulescu jpeg

Gesturile controversate sunt cele mai eficiente metode de a rămâne în atenţia publică. Vedetele au înţeles rapid acest lucru şi au apelat cu încredere la aceste „motoare“ de promovare.  Iată care sunt cele mai controversate vedete în 2015:

image

Dacă vorbim de plaiurile mioritice, atunci putem spune că Mihaela Rădulescu se află în topul celor mai controversate vedete în 2015. Anul acesta, Mihaela a făcut numeroase gesturi care nu au rămas fără ecou din partea opiniei publice. Acum o lună şi jumătate, diva de la Monaco şi-a postat pe contul ei de socializare o fotografie în care apare gătind o omletă, având pe ea doar un slip tanga şi văzându-i-se şi o parte din sân. Mihaela Rădulescu a făcut senzaţie şi în prima ediţie a sezonului cinci a emisiunii ”Românii au talent” de la Pro TV. Jurata l-a sărutat pe gură pe un student de 21 de ani şi mai apoi a lins făină de pe corpul unei rusoaice, după care s-a tăvălit pe scenă prin făină.

Kim Kardashian – una dintre cele mai controversate vedete în 2015, din lume

Şi Oana Zăvoranu se numără printre cele mai controversate vedete în 2015. Poreclită Querida, a cochetat cu mai toate ramurile showbiz-ului, putând fi considerată moderatoare şi prezentatoare tv, cântăreaţă şi actriţă. Oana Zăvoranu a apărut în atenţia publicului în 2000, când a participat la un reality-show, „Vară pentru doi", difuzat de postul de televiziune TVR2. Apoi, în 2002 a apărut în serialul La Bloc. Au urmat apariţii în diverse filme artistice sau seriale. Vedeta a fost foarte activă şi în domeniul televiziunii, ea realizând şi prezentând mai multe emisiuni. În 2007, Oana Zăvoranu a debutat şi în muzică, lansând albumul „Mai bună ca niciodată".

De asemenea, una dintre cele mai controversate vedete în 2015 este, fără îndoială, Kim Kardashian. În prima parte a anului, Kim a reuşit să şocheze din nou, cu o fotografie cel puţin originală. Kim Kardashian a realizat o şedinţă foto pentru revista Love Magazine, în care apare cu fundul gol, uşor aplecată şi fumând.

Cele mai controversate vedete în 2015 – Donald Trump

Donald Trump este şi el, cu siguranţă, una dintre cele mai controversate vedete în 2015. Om de afaceri, om de televiziune, om politic - Donald Trump pare să le fi făcut pe toate. Deşi a intrat târziu în lupta pentru obţinerea nominalizării din partea Partidului Republican, Trump a reuşit să îi depăşească pe contracandidaţii săi şi are acum şanse mari să ajungă în biroul oval.

image

Donald Trump a stârnit numeroase controverse atunci când şi-a anunţat candidatura, mai ales datorită pledoariei sale pentru repatrierea imigranţilor şi anularea dreptului de cetăţenie pentru copiii născuţi pe teritoriul Statelor Unite în cazul în care părinţii acestora nu au drept de muncă. Donald Trump a mai spus, mai în glumă, mai în serios, că va construi un zid la graniţa de sud a Statelor Unite pentru a opri accesul mexicanilor.

Magnatul american are o avere estimată la peste 4 miliarde de dolari şi este cunoscut ca fiind o persoană extravagantă, lucru care se remarcă şi prin prisma faptului că are în biroul său un vultur pleşuv.



Recente pe Ok! Magazine

Gopo 2024   Amalia Enache, Andreea Raicu, Olimpia Melinte, Manuela Harabor jpg
Andreea Antonescu foto Ok Magazine DSC 0103 (2) jpg
FotoJet David tatuat jpg
Nicole Kidman, premiu pentru întreaga carieră, GettyImages (14) jpg
florin piersic facebook jpg
Jennifer Garner, Profimedia jpg
FotoJet Gherman jpg
FotoJet Penelope jpg
Violeta Bănică, fiica Andreei Marin, pe podiumul de modă la gala Nu există nu se poate   Facebook (9) jpg
Andie MacDowell la Cannes, 2023, Getty (5) jpg
Miss Universe Argentina PNG
Gest tandru între Andreea Marin și Adrian Brâncoveanu la gala Nu există nu se poate   Insta (3) jpg
Oana Mosneagu si Vlad Gherman au stabilit data nuntii   Instagram (8) jpg
FotoJet Rafa și Nole jpg
Roxana Ciuhulescu la gala Nu există nu se poate     Foto Mihai Solovastru Photography (1) jpg
FotoJet Gala Andreea jpg
Sharon Osbourne, Profimedia (3) jpg
Jennifer Lopez și Ben Affleck la premiera This is me now, Profimedia (7) jpg