Cele mai deştepte vedete de la Hollywood

31 iulie, 2015
cele mai destepte vedete de la Hollywood Quentin Tarantino jpeg

Unii oameni preferă să râdă de marile vedete de la Hollywood atunci când fac anumite greşeli şi evită să se uită şi la cele mai deştepte dintre ele. Precum vă aşteptaţi, persoane foarte inteligente există şi în lumea modernă de la Hollywood. Iată câteva dintre cele mai deştepte vedete de la Hollywood.

Natalie Portman este una dintre cele mai frumoase femei de la Hollywood, dar puţini ştiu că talentata actriţă este şi printre cele mai deştepte vedete. Portman a obţinut o diplomă de licenţă la Harvard şi a făcut numeroase cursuri post-universitare la Universitatea Hebrew din Ierusalim. În plus, aproape toţi profesori îşi aduc aminte de ea ca fiind o studentă foarte silitoare, iar actriţa consideră că studiile şi dezvoltarea în plan personal sunt foarte importante pentru ea.

Cele mai deştepte vedete de la Hollywood - Dolph Lundgren, unul dintre cei mai educaţi şi deştepţi actori

Actorul suedez Dolph Lundgren, deşi a jucat în rolurile nu prea inteligente, este unul dintre cei mai deştepţi şi educaţi oameni de la Hollywood. A absolvit studii în chimie şi are un IQ de 160. În plus, actorul este un bun muzician, este toboşar, iar studierea instrumentelor muzicale se ştie că sunt foarte importante pentru dezvoltarea inteligenţei.

Prietenoasa şi aeriana Phoebe din serialul Friends, Lisa Kudrow, a lucrat ca cercetător ştiinţific pentru mult timp, având diplomă de licenţă în ştiinţele biologiei. A intrat în sfera cercetărilor ştiinţifice, dar şi-a dorit să joace în filme. În final, a câştigat rolul lui Phoebe.

Unul dintre cei mai amuzanţi oameni ai Hollywoodului este Conan O’Brien, care în spatele comicului stă o minte sclipitoare. Conan a absolvit magna cum laude Universitatea de la Harvard, a studiat istorie şi literatură, dar dragostea pentru comedie a câştigat. Cu siguranţă inteligenţa l-a ajutat să reuşească.

Cele mai deştepte vedete de la Hollywood - frumoasă, sofisticată şi extrem de deşteaptă, Nicole Kidman reuşeşte să bucureprin prezenţa ei

Nicole Kidman este, fără îndoială, una dintre cele mai de succes actriţe australiene, dar şi o femeie frumoasă, graţioasă, sofisticată şi, se pare, foarte deşteaptă. În tinereţe a făcut balet, a studiat la Colegiul Victorian de Arte şi la Teatrul Australian pentru Tineri. Are un IQ de 132 şi şi-a dorit de la bun început să profeseze în sfera actoriei.

Poate că nu vă gândeaţi că Cindy Crawford este o persoană inteligentă, dar înainte de a deveni unul dintre cele mai celebre modele ale lumii, Cindy a studiat chimia. Este o persoană foarte deşteaptă şi cu picioarele pe pământ.

Cele mai deştepte vedete de la Hollywood - Jodie Foster şi Quentin Tarantino, vedete cu IQ mare la Hollywood

Jodie Foster a terminat Liceul Francez în Los Angeles şi apoi a mers la Universitatea Yale, unde a obţinut o diplomă e licenţă în literatură în 1984. De altfel, Jodie a apărut în câteva filme franţuzeşti.

Cu un IQ imens de 160, Quentin Tarantino este printre cele mai deştepte vedete de la Hollywood. Unul dintre cei mai mari regizori de film nu are studii în domeniu, dar a reuşit să şocheze cu talentul şi inspiraţia sa.



Recente pe Ok! Magazine

Bridgerton, GettyImages (1) jpg
Jennifer Lopez și Ben Affleck, Bennifer, Getty (1) jpg
FotoJet Hailey jpg
Naomi Campbell la Cannes profimedia 0873394238 jpg
Brooke Shields în 2024, Profimedia (1) jpg
Maia Morgenstern, nou film (2) jpeg
Elizabeth Hurley, GettyImages (1) jpg
FotoJet Cannes 1 zi jpg
FotoJet Măruță jpg
Angelina Jolie, Brad Pitt  sursa   Shutterstock jpg
Deva Cassel și Monica Bellucci FotoJet (3) jpg
FotoJet Albu jpg
Catherine Zeta Jones si Michael jpg
Smiley Foto PR jpg
Kris Jenner, GettyImages (2) jpg
Brooke Shields, GettyImages (8) jpg
FotoJet Tom și Suri jpg
iulia si mihai albu jpg