Cele mai frumoase cereri în căsătorie

1 decembrie, 2018
1 gettyimages 109825776 jpg jpeg

Sunt unele dintre cele mai reuşite cupluri VIP, iar ceea ce i-a adus împreună au fost sentimentele reciproce, destinul, dar şi propunerea de a-şi petrece tot restul vieţii unul lângă altul.

Pink & Carey Hart

image

După cum o ştim, e plină de personalitate şi nu aşteaptă cu mâinile în sân să i se întâmple lucruri minunate în viaţă, ci le provoacă chiar ea. Astfel, în 2005 şi-a luat inima-n dinţi şi l-a cerut de soţ pe iubitul ei motociclist. A scris pe o pancardă “Vrei să te căsătoreşti cu mine?” şi a afişat-o în timpul finalei la care participa el. Carey n-a oprit ca să îi răspundă iubitei sale, ceea ce a făcut-o pe cântăreaţă să adauge încă un cuvânt: “Serios!” El n-a mai avut încotro şi i-a răspuns. Afirmativ, evident!

Prinţul William & Kate Middleton

image

William a ales un loc absolut special pentru a-i propune, în 2010, iubitei lui să îi devină soţie. Cei doi amorezi se aflau în Kenya, chiar în locul unde Elisabeta a II-a a aflat că va deveni regină, în 1953. Mai mult de-atât, prinţul i-a oferit lui Kate inelul de logodnă al mamei lui, Prinţesa Diana, în momentul în care s-a lăsat într-un genunchi în faţa celei care avea să devină mama celor trei copii ai lui.

Sofia Vergara & Joe Manganiello

image

Actorul şi-a dorit să îi facă iubitei lui o surpriză totală în 2015, când a cerut-o în căsătorie, şi a rostit întreaga propunere în spaniolă, limba ei natală. E destul de stresant întregul moment în care ceri mâna cuiva, dar faptul că Joe a făcut asta într-o limbă pe care nu o stăpâneşte deloc a fost cu atât mai complicat. Dar se pare că Manganiello s-a făcut înţeles, pentru că Sofia a dat răspunsul dorit de el, iar cei doi sunt împreună fericiţi şi-n ziua de azi. 

Amal & George Clooney

image

După o burlăcie atât de îndelungată, actorul a mai “întârziat” vreo 30 de minute până a fost în stare să rostească marea întrebare. Emoţiile, deh! Se pare că cei doi se aflau acasă la ei, mâncau liniştiţi cina când ea a descoperit inelul într-o cutiuţă de pe lângă ei. A deschis cutia şi a spus cu nonşalanţă, că e un inel în ea de parcă îl uitase cineva acolo. George a trebuit să explice întreaga situaţie, care a fost cumva pe placul lui Amal de a spus “Da!” fără să ezite. Alamuddin a declarat ulterior că, deşi propunerea lui Clooney n-a decurs exact cum trebuia, intenţia romantică a contat şi, evident, efortul depus de actor.

Ellen DeGeneres & Portia de Rossi

image

Actriţa de-abia se întorsese acasă cu un peştişor auriu, în 2004, de la o şedinţă foto unde petrecuse câteva ore bune, iar vedeta TV i-a spus acesteia că, dacă tot au, începând din acel moment, un animal de companie împreună… măcar să se şi căsătorească. După cererea în căsătorie destul de amuzantă şi de spontană, Ellen s-a prezentat şi cu inelul de logodnă cu diamant de trei carate, ceea ce a fost chiar pe gustul Portiei.

Eva Longoria & Jose Baston

image

Actriţa nu credea că, după divorţul răsunător de Tony Parker, va mai ajunge vreodată la altar, dar iată că preşedintele Televisa a convins-o să mai dea încă o şansă mariajului. Aşadar, Jose a planificat cererea în căsătorie timp de şase luni şi a ţinut secretă intenţia lui în tot acest timp. În 2015, când se aflau într-o vacanţă în Dubai, Baston a pus în practică tot planul său. În timp ce mergea cu cămila, Eva a observat petale de trandafir pe jos şi şi-a dat seama că ceva ciudat se întâmpla…Recente pe Ok! Magazine

283358570 765260144914896 4912793473662659824 n jpg
Kylie Minogue Cannes (7) jpg
Olivia vacanta 7 jpg
kat111 jpg
FotoJet (22) jpg
andreea311 jpg
kourtney kardashian travis barker (1) jpg
Irina Mohora (1) jpg
putin82 jpg
Majda Aboulumosha si Ruxandra Ion jpg
vladimir putin profimedia 0691857509 jpg
mada2 PNG
Nunta si botez Nicole Cherry Anastasia Florin (1) jpg
julia roberts profimedia 0692751831 jpg
cici8 jpg
mick jagger profimedia 0245443585 jpg
Hayley Atwell Maverick jpg
ed9 jpg