Cele mai frumoase colinde în limba engleză, cântate de vedete

24 decembrie, 2015
Cele mai frumoase colinde în limba engleză, cântate de vedete jpeg

Vedetele ne încântă, în această perioadă, cu vocea lor prin intermediul colindelor, amintindu-ne că sărbătoarea Crăciunului ne bate la uşă. Iată cele mai frumoase colinde, în limba engleză, cântate de vedete:

"All I Want For Christmas Is You", este unul dintre cele mai frumoase colinde în limba engleză, cântate de vedete

Unul dintre cele mai frumoase colinde în limba engleză, cântate de vedete, este "White Christmas". Varianta cântată de Bing Crosby, un adevărat geniu în materie de cântece de Crăciun, este cea mai ascultată.

"All I Want For Christmas Is You" se regăseşte şi el printre cele mai frumoase colinde în limba engleză, cântate de vedete. În prezent, colindul se află şi în top 100 cele mai ascultate hituri de pe Youtube. este considerat cel mai bun cântec de Crăciun din toate timpurile. Această melodie se află şi pe primul loc în topul vânzărilor şi motivul este unul foarte  întemeiat. Apărută în 1954, pe coloana sonoră a filmului cu acelaşi nume, continuă să fie la fel de ascultat după mai bine de 58 de ani de la apariţie.

Şi "The Christmas Song", cunoscut şi sub numele de "Merry Christmas to You", interpretat de Nat King Cole, se regăseşte în topul celor mai frumoase colinde în limba engleză, cântate de vedete. Această colindă, a fost scrisă în 1944, de către muzicianul, compozitorul şi vocalistul Mel Tome şi Bob Wells.

Andrea Bocelli, Nat King Cole şi Bing Crosby au interpretat cele mai frumoase colinde în engleză, cântate de vedete

Jingle Bells nu putea să lipsească de pe lista cu cele mai frumoase colinde în limba engleză, cântate de vedete. O vedetă care a reuşit să impresioneze prin interpretarea acestui colind este Andrea Bocelli.

Vorbim despre unul dintre cele mai cunoscute şi frecvent cântate cântece de Crăciun din lume, a fost scris de James Lord Pierpont şi publicată în 1857. Chiar dacă este considerat un cântec de Crăciun, a fost iniţial scris pentru a fi cântat de Ziua Recunoştinţei.

Nu puteam să nu nominalizăm în acest top şi O Holly Night. Este cu siguranţă unul dintre cele mai frumoase colinde de Crăciun, cântate de vedete, iar interpretarea lui Celine Dion este de-a dreptul impresionantă.

Silent Night se regăseşte şi el printre cele mai frumoase colinde în engleză, cântate de vedete. Michael Bolton îţi încălzeşte sufletul cu acest cântec de iarnă superb şi te face să simţi cu adevărat spiritul sărbătorilor.Recente pe Ok! Magazine

Majda Aboulumosha si Ruxandra Ion jpg
vladimir putin profimedia 0691857509 jpg
mada2 PNG
Nunta si botez Nicole Cherry Anastasia Florin (1) jpg
julia roberts profimedia 0692751831 jpg
cici8 jpg
mick jagger profimedia 0245443585 jpg
Hayley Atwell Maverick jpg
ed9 jpg
Roxana Ciuhulescu, sotul Silviu Bulugioiu si copiii Ana si Cezar (1) jpg
profimedia 0618399156 jpg
adriana lima profimedia 0692438219 jpg
Florin Piersic JR jpg
elon2 jpg
tom cruise profimedia 0692427090 jpg
reghe jpg
IR6 5937 jpg
Julia Fox (5) jpg