Cele mai frumoase decolteuri din lumea vedetelor

17 aprilie, 2015

Deşi foarte multe vedete au recurs la mărirea sânilor prin metoda implanturilor cu silicoane, cele mai celebre decolteuri rămân totuşi cele naturale. Frumuseţea şi naturaleţea corpului nu se compară cu ceea ce nu poate decât să reproducă perfecţiunea feminină. Oricum, asta nu înseamnă că decolteurile cu silicoane nu sunt la fel de sexy.

Se ştie că Christina Aguilera nu are corpul perfect pentru Hollywood, dar are totuşi punctele ei forte. Unul dintre ele este superbul decolteu cu care încântă tot timpul pe toată lumea.

Cele mai frumoase decolteuri din lumea vedetelor - frumoase şi elegante, sexy şi puternice

Pe lângă faptul că este extrem de sexy, frumoasă şi elegantă, Eva Mendes nu se ascunde sub haine. Decolteul apetisant este scos mereu în evidenţă, iar asta nu deranjează fanii. Tot şarmul şi unicitatea Evei stau în aluniţă şi decolteu.

Frumuseţea este ceva de apreciat, mai ales acolo unde rafinamentul şi eleganţa merg mână în mână. Acesta este şi cazul Jessicăi Alba, care nu se sfieşte să îşi arate cele mai frumoase părţi ale corpului.

Jessica Simpson are şi unul dintre cele mai frumoase decolteuri din lumea vedetelor. Blondă apetisantă, cu un decolteu generos, este modelul perfect de frumuseţe.

O altă blondă care stă excepţional la capitolul decolteu frumos este şi Kellie Pickler. Chiar dacă aceasta are operaţie de mărire a sânilor, este de apreciat că nu a exagerat cu mărimea.

Cele mai frumoase decolteuri din lumea vedetelor - Kim Kardashian uimeşte cu decolteul ei

Cei care pur şi simplu adoră sânii generoşi şi ţinutele nu neapărat suple, vor fi de acord cu faptul că Kim Kardashian are printre cele mai frumoase decolteuri din lumea vedetelor. Fiind modelul femeii cu coapse rotunde şi sâni generoşi, nu se putea să nu se încadreze la decolteu perfect.

O faţă frumoasă, un corp suplu şi un decolteu fin şi frumos este tot ce poate avea mai minunat o femeie. Iar Megan Fox ştie să îşi arate supleţea şi frumuseţea cu care a fost înzestrată.

Când vrei să pari foarte sexy şi de neatins, ai nevoie de un decolteu cât se poate de atrăgător şi apetisant. Iar Mila Kunis nu a întârziat să demonstreze că poate fi o aventurieră pe care nu vrei să o ratezi.

Decolteu frumos de neuitat are şi Rihanna, care uimeşte de fiecare dată cu frumuseţea ei şi cu formele trupului de felină. Iată doar câteva din decolteurile perfecte de la Hollywood.Recente pe Ok! Magazine

Andrei Aradits 4 jpg
ana morodan jpg
Jennifer Aniston, premiera americană Murder Mystery 2 (7) jpg
Nadia El Nakla si Humza Yousaf   profimedia 0765882072 jpg
Kim Kardashian pe plajă, Profimedia (6) jpg
1 jorge masked singer romania jpg jpeg
Gisele Bundchen jpg
Tania Budi jpg
Bennifer verde neon, premiera Air, Getty (7) jpg
FotoJetMonica jpg
Prințul Harry în Marea Britanie (4) jpg
Elena Cârstea, în finala naţională Eurovision, în 2013 jpeg
Shakira, Getty jpg
Harry Styles, Grammy, Getty jpg
Cătălin Scărlătescu și Doina Teodoru au luat prima cutie JPG
Tom Cruise, Getty (1) jpg
Soții Willis 2019 (1) jpg
adela popescu jpeg