Cele mai frumoase jurnaliste

4 martie, 2015

Frumuseţea nu merge întotdeauna cu inteligenţa, dar sunt şi cazuri excepţionale, mai ales în România unde fetele deştepte sunt şi extrem de frumoase. Aşa se face că ne bucurăm de o întreagă listă de jurnaliste frumoase şi deştepte.

Ca să nu facem discriminare, trebuie să recunoaştem că nu numai la noi în ţară jurnalistele frumoase fac ravagii. Iată câteva dintre cele mai frumoase jurnaliste din România şi din întreaga lume.

Cele mai frumoase jurnaliste – din România

Corina Caragea încântă atâta lume, încât ştirile din sport au devenit o plăcere. Nu se ştie totuşi dacă a fost special aleasă să încânte privirile bărbaţilor la ştirile din sport, oricum Corina a avut o carieră destul de bogată. De la dansatoare la emisiunea Andreei Marin, emisiune cu surprize, la Realitatea TV şi acum Pro TV. Este născută în Bucureşti, a terminat Facultatea de Jurnalism şi Relaţii Publice şi are 33 de ani.

Simona Pătruleasa trebuie adăugată la lista celor mai frumoase jurnaliste. Născută pe 17 noiembrie 1974 în Râmnicu Vâlcea, a studiat Facultate de Drept, dar încântă publicul cu prezentarea ştirilor la Kanal D, dar şi-a început cariera de jurnalist la Realitatea TV, apoi Antena 1.

Iată o fată care a perseverat şi a rămas în cariera TV de la început în Pro TV. Monica Dascălu este născută la Târgu Mureş pe 30 martie 1978 şi a studiat Facultatea de Sociologie şi Asistenţă Socială.

Cristina Modreanu, critic de teatru şi jurnalistă, este născută la Buzău în 1974. A obţinut diploma de jurnalistică la Facultatea de Jurnalism şi Ştiinţele Comunicării. Are două cărţi publicate şi este foarte activă în zona cultură, teatru şi critică de teatru. A câştigat numeroase premii, cele mai importante pentru critică de teatru, a fost redactor şef la cotidianul Gândul şi activează ca şi consilier pentru evenimente artistice şi festivaluri de teatru.

Andreea Berecleanu, născută pe 24 martie 1975, este prezentatoarea Observatorului de la Antena 1 şi a intrat în mass-media de la o vârstă foarte fragedă, la doar 18 ani. A colaborat cu România Liberă, Pro TV, dar se pare că tot Antena 1 este preferată de Andreea.

Cele mai frumoase jurnaliste – din lume

Ashley Russell, născută pe 14 martie 1980, este una dintre cele mai frumoase prezentatoare meteo a Americii. Este, de altfel, model şi a apărut pe revista diverselor reviste din SUA, precum Men’s Health, Premiere Bride, New You şi altele.

Jurnalista sportivă Sara Carbonero Arevalo, născută la 3 februarie 1984, este printre cele mai frumoase jurnaliste din întreaga lume. Spanioloaica a fost nominalizată ca cea mai bună prezentatoare de ştiri în 2011,iar în 2009 FHM a clasat-o în topul celor mai sexy reporteri sportivi din lume.

Erin Jill Andrews, una dintre cele mai cunoscute şi îndrăgite jurnaliste din America, trebuie să se afle printre şi cele mai frumoase. Se pare că jurnalistele din sport sunt cele mai preferate, Erin fiind acum prezentatoare sport la Fox Sports, dar a colaborat şi cu ABC(Dancind with the Stars şi Good Morning America) şi ESPN (College Game Day).

Melanie Collins este gazda sport şi de divertisment a diverselor emisiuni sportive. A colaborat cu diferite televiziuni şi a păşit de mai multe ori covorul roşu pentru diferite premii. Îi place muzica, snowboard-ul şi golful.Recente pe Ok! Magazine

andrew-  fergie
Fiica lui Kim Jong un, Ju Ae   Profimedia (1) jpg
andreea marin6 jpg
Catherine Zeta Jones
Hugh Jackman și soția sa, Deborra Lee Furness
Elizabeth Taylor 0  sursa   GettyImages jpg
denise si sotul
1 jennifer garner jpg jpeg
carmen bruma mircea badea jpeg
Anisia Gafton jpg
kim si kanye jpeg
Crina Semciuc    FOTO Horațiu Sovaiala, Ionut Rusu (1) jpg
elvis presley
Andreea Marin nou jpg
Daniel Craig, Getty (1) jpg
DSC 0088 site jpg
julia fox kanye west penis1 jpg
titanic3 jpg