Cele mai frumoase rochii create de Maria Lucia Hohan

22 decembrie, 2015
Cele mai frumoase rochii create de Maria Lucia Hohan jpeg

Maria Lucia Hohan a cunoscut succesul ca designer vestimentar atât în ţară, cât şi în străinătate. Rochiile ei au fost adesea zărite pe covorul roşu la Hollywood, iar printre vedetele îmbrăcate de ea se numără Jennifer Lopez, Shakira, Eva Longoria sau Catherine Zeta-Jones.

Catherine Zeta Jones

Iată cele mai frumoase rochii create de Maria Lucia Hohan

Una dintre cele mai frumoase rochii create de Maria Lucia Hohan este cea pe care a purtat-o Shakira în videoclipul, "Empire". Videoclipul începe cu Shakira, ce are un look de balerină în timp ce poartă fabuloasa creaţie a designerului vestimentar român Maria Lucia Hohan, pentru ca mai apoi să o vedem în faţa unei biserici, în rochie de mireasă, în ceea ce pare un altar, sau alergând pe un câmp, liberă.

Şi Christina Aguilera a mers pe mâna designerului vestimentar român. Ea a purtat pe covorul roşu de la American Music Awards 2013 o rochie lungă, albă, superbă, semnată de  Maria Lucia Hohan. Christina şi-a coafat părul în bucle lejere şi şi-a accesorizat ţinuta cu o pereche de pantofi cu toc înalt, acoperiţi de cristale Swarovski, cu un clutch argintiu şi cu o pereche de cercei tip candelabru, acoperiţi cu diamante. Doua inele de cocktail, sub formă de stea, i-au completat apariţia strălucitoare.

Cele mai frumoase rochii create de Maria Lucia Hohan au fost purtate de Jennifer Lopez, Eva Longoria şi Miranda Kerr

Şi Jennifer Lopez a purtat ţinute ale designerului român. Una dintre cele mai frumoase rochii ale Mariei Lucia Hohan îmbrăcate de Jennifer Lopez a fost cea pe care vedeta a purtat-o la  American Idol. În ziua în care J.Lo a purtat creaţiile designerului român emisiunea a fost urmărita de 16,5 milioane de spectatori.

Printre cele mai frumoase rochii ale Mariei Lucia Hohan se numără una purtată tot de către Jennifer Lopez, la premiera filmului "What to expect when you're expecting". Cu un decolteu adânc, mâneci lungi şi o curea discretă în talie, rochia i-a venit perfect.

O altă vedetă care a purtat o spectaculoasă ţinută a designerului român este Eva Longoria. Vedeta a fost prezentă la o gală caritabilă într-o rochie albă, foarte sexy, pe care a accesorizat-o foarte simplu, cu un clutch negru şi o pereche de pantofi în aceeaşi culoare. Această ţinută se numără printre cele mai frumoase rochii ale Mariei Luciei Hohan.

Miranda Kerr

Şi Miranda Kerr a purtat o ţinută semnată de designerul român. Este vorba despre o rochie verde deschis, din dantelă, care e în ton cu culorile alese pentru colecţia ei de porţelanuri Royal Albert. Mai multe detalii despre această apariţie puteţi afla accesând http://okmagazine.ro/lifestyle/miranda-kerr-intr-o-rochie-maria-lucia-hohan/index.html.