Cele mai frumoase vedete nemachiate

2 martie, 2015

Nu toate vedetele impresionează prin look-ul cât mai fals, cu mult machiaj şi îngrijire peste măsură. Există şi femei frumoase fără machiaj, unele dintre ele sunt mult mai fascinante cu faţa cât mai naturală. Iată câteva dintre cele mai frumoase vedete nemachiate, care arată superb.

Amanda Seyfried a fost văzută de mai multe ori fără machiaj, inclusiv în aeroportul din Paris după un zbor de multe ore peste ocean. Cu toate acestea, vedeta arăta incredibil de frumos şi sălbatic fără machiaj.

Cele mai frumoase vedete nemachiate - Jessica Pare

Jessica Pare nici nu ar mai trebui să se machieze, arată incredibil de bine aşa natural, şi a fost fotografiată pentru revista People la rubrica Most Beautiful. Unele persoane nu ar trebui să îşi modifice trăsăturile naturale prin machiaj, sunt pur şi simplu perfecte aşa.

Angelina Jolie, printre cele mai frumoase femei din lume, evident că arată excelent fără machiaj. Naturală şi de o frumuseţe rară, Angelina ne uimeşte mereu. A pozat chiar în propriile haine pentru Louis Vuitton în Cambodgia.

Cele mai frumoase vedete nemachiate - Jessica Biel

Jessica Biel este un deliciu oricum, cu sau fără machiaj. Cu toate acestea, vedeta nu se ruşinează să umble prin lume fără machiaj sau cu un machiaj natural, simplu. Este foarte drăguţă şi arată confortabil când nu trebuie să fie împopoţonată.

A pozat pentru 100 Most Beautiful People în 2008 şi arată excelent nemachiată. Este vorba despre blonda cu pistrui foarte sexy, Taylor Swift.

Cele mai frumoase vedete nemachiate - Kim Kardashian

Kim Kardashian este foarte frumoasă machiată. Se pare că nemachiată este printre cele mai frumoase vedete, căci impresionează cu frumuseţea ei mai ales atunci când alege un look natural.

Jessica Simpson a pozat pentru coperta Marie Claire nemachiată. Deşi multă lume crede că sunt minciuni, Jessica arată minunat natural.

Unele persoane acoperă pur şi simplu cele mai frumoase trăsături ale feţei, aşa cum este şi Halle Berry, care a fost binecuvântată cu o frumuseţe ieşită din comun.

Cele mai frumoase vedete nemachiate - Jennifer Garner

Jennifer Garner este adepta unui look cât mai natural şi fără machiaj. Pentru ea este ceva neobişnuit să te machiezi, deci cu siguranţă este printre cele mai frumoase vedete nemachiate.

Eva Longoria trebuie să fie printre cele mai frumoase vedete nemachiate. Atunci când s-a lăsat fotografiată de revista People fără pic de machiaj a impresionat plăcut fanii.

Prietena Evei Longoria din Neveste Disperate, Marcia Gross arată la fel de frumos nemachiată. Este naturală şi cu faţa extrem de luminată.

Drew Barrymore nu putea să nu fie frumoasă nemachiată. Cu spiritul ei jovial şi jucăuş este printre cele mai frumoase vedete nemachiate.

Megan Fox este superbă nemachiată şi face ravagii chiar şi aşa. De ce să te machiezi când eşti aşa de frumoasă?

Katie Holmes nu ar trebui să se mai rujeze, arată mult mai bine cu buzele naturale. Iar fără pic de machiaj, este clar printre cele mai frumoase vedete nemachiate.

Cele mai frumoase vedete nemachiate - Eva Herzigova

Nu este de mirare că Eva Herzigova este frumoasă nemachiată. În 2009 a arătat lumii întregi în Elle, Franţa cât este de frumoasă aşa naturală.

Jessica Alba impresionează oricum, dar cine s-ar fi gândit că nemachiată este şi mai apetisantă, cu aer de adolescentă zburdalnică?

Sharon Stone nu ar trebui să se mai machieze. Nemachiată arată cu mulţi ani mai tânără, mai jovială şi mai frumoasă.Recente pe Ok! Magazine

andrew-  fergie
Fiica lui Kim Jong un, Ju Ae   Profimedia (1) jpg
andreea marin6 jpg
Catherine Zeta Jones
Hugh Jackman și soția sa, Deborra Lee Furness
Elizabeth Taylor 0  sursa   GettyImages jpg
denise si sotul
1 jennifer garner jpg jpeg
carmen bruma mircea badea jpeg
Anisia Gafton jpg
kim si kanye jpeg
Crina Semciuc    FOTO Horațiu Sovaiala, Ionut Rusu (1) jpg
elvis presley
Andreea Marin nou jpg
Daniel Craig, Getty (1) jpg
DSC 0088 site jpg
julia fox kanye west penis1 jpg
titanic3 jpg