Cele mai frumoase vedete trecute de 50 de ani

30 aprilie, 2015

Frumuseţea este un dar, de care trebuie să ne bucurăm cât mai mult şi pe care putem să o păstrăm dacă ne menţinem sănătoşi şi pozitivi. Chiar dacă tendinţa este să credem că vedetele duc o viaţă prea bună, de aceea

Frumuseţea este un dar, de care trebuie să ne bucurăm cât mai mult şi pe care putem să o păstrăm dacă ne menţinem sănătoşi şi pozitivi. Chiar dacă tendinţa este să credem că vedetele duc o viaţă prea bună, de aceea arată aşa de bine, lucrurile nu stau chiar aşa.

De fapt, vedetele sunt printre cele mai stresate persoane din lume, dar cele care ştiu să-şi păstreze frumuseţea interioară, arată excepţional şi pe exterior. Iată câteva dintre cele mai frumoase vedete trecute de 50 de ani.

Cele mai frumoase vedete trecute de 50 de ani – Kelly Lynch, superbă la 56 de ani

Kelly Lynch, în vârstă de 56 de ani, arată excepţional pentru anii săi. Cunoscută mai ales din drama Drugstore Cowboy, Kelly a jucat în numeroase alte filme, precum Road House, Basic Instinct, Desperate Hours, Charlie’sAngels.

Helen Mirren, în vârstă de 69 de ani este o actriţă britanică, ce a câştigat diverse premii pentru cariera sa. De-a lungul carierei sale a jucat în rolul reginei Angliei de 3 ori, Elizabeth I, Elizabeth II în The Queen şi Charlotte of Mecklenburg în The Madness of King George. Întrebată de The Hollywood Reporter cum de arată atât de bine la vârsta ei, a declarat: “Trebuie să lăsăm prostiile la o parte. Pune prea multă presiune de o femeie, şi eu nu vreau să iau parte la aşa ceva. Nu sunt frumoasă, mă întreţin decent. Faptul că arăt bine la vârsta pe care o am este cât se poate de irelevant.”

O altă artistă de excepţie, care arată extraordinar pentru vârsta ei este Gloria Estefan. Cubaneza este cântăreaţă, actriţă şi antreprenor. Cunoscută ca una dintre cele mai bune cântăreţe din întreaga lume, vânzările albumelor sale se estimează la 100 milioane. Legat de frumuseţea sa, a declarat: “Frumuseţea exterioară a femeii este o reflexie a păcii şi fericirii din interior.”

Cele mai frumoase vedete trecute de 50 de ani – femei frumoase şi faimoase chiar la o vârstă înaintată

Actriţa, activistă şi cu multe acţiuni caritabile la activ, dar şi mare fan ping-pong, Susan Sarandon, la frumoasa vârstă de 68 de ani se simte excelent. Legat de pozitivismul ei a declarat: “Mă simt frumoasă pe covorul roşu când văd că fanii se bucură să mă vadă. Mă simt frumoasă când sunt confortabilă în hainele mele. Când mă simt puternică şi simplă, dar mai ales elegantă.”

La vârsta de 61 de ani, Oprah Winfrey arată foarte încrezătoare, frumoasă şi proaspătă. Pe lângă îngrijirea de zi cu zi, are un make-up artist personal, care are grijă ca Oprah să fie mereu la fel de frumoasă ca pe covorul roşu.

La frumoasa vârstă de 68 de ani, Cher a rămas încă una dintre cele mai frumoase femei trecute de 50 de ani. Deşi nu îi place că îmbătrâneşte şi că astfel i se îngreunează munca, îşi menţine cu succes reputaţia de femeie frumoasă.

Super modelul Janice Dickinson recunoaşte că faptul că arată ca la 30 de ani la vârsta de 60 de ani, se datorează faptului că dieta sa este foarte strictă, dar nici exerciţiile nu lipsesc.

Alte frumuseţi trecute de 50 mai sunt şi Andie MacDowell, Elizabeth Perkins, Kim Cattrall sau Holly Hunter.Recente pe Ok! Magazine

Charlize Theron  foto   GettyImages jpg
Adele înainte și după dietă (1) jpg
Lady Gaga, Getty (2) jpg
Stephan Pelger1 (1) jpg
Joan Collins cu fiul Alexander Newley, Profimedia jpg
Angelina Jolie, Getty (2) jpg
Kim Kardashian  jpg
Gerard Pique si Clara Chia, Foto Profimedia jpg
baiat adoptat horia brenciu 8 jpg
Andreea antonescu jpg
Salma Hayek GQ Awards, Getty (4) jpg
shannen doherty foto profimedia 13 jpeg
FotoJetJLo jpg
ioana dichiseanu muzica fado jpeg
Shakira în public la Barcelona, vizionând Marele Premiu de Formula 1, Getty jpg
Pierce Brosnan și Keely Shaye Brosnan, Getty (1) jpg
MIhai Petre IMG 4218 (2) jpg
Charles Romania jpg