Cele mai mari gafe ale vedetelor

22 martie, 2016
chris brown jpg jpeg

Trebuie să recunoaştem că şi vedetele sunt oameni şi pot gafa la fel de grav ca orice om normal. Nu toate vedetele se gândesc că sunt modele pentru unii oameni, că sunt condamnaţi să fie în văzul tutror, astfel neavând vieţi foarte personale. În timp ce unele vedete sunt foarte curate din toate punctele de vedere, altele gafează în stânga şi în dreapta fără să se gândească la consecinţe. Iată cele mai mari gafe ale vedetelor.

Alec Baldwin, gafează cam des

Alec Baldwin, deşi un actor cunoscut şi extrem de talentat, la capitolul viaţă personală nu este tocmai cel mai bun model. Toată lumea ştie că are un temperament iute de mânie şi la nervi spune lucruri nu tocmai drăguţe, nu contează relaţia cu el. După ce s-a aflat că vorbeşte urât despre propria fată, Baldwin a fost dat afară dintr-un avion în 2011 pentru că nu voia să îşi închidă telefonul. După ce a fost prins în toaletă cu telefonul deschis, a fost rugat să părăsească avionul. Apoi, ca orice vedetă care se respectă, a început să facă cu ou şi cu oţet firma American Airlines pentru că a îndrăznit să se ia de el. Şi ce putea să folosească decât reţelele sociale pentru o astfel de gafă?

Chris Brown şi-a ratat cariera după ce a bătut-o pe Rihanna

O gafă imensă a făcut-o şi Chris Brown, care şi-a pierdut pentru totdeauna renumele printre starurile pop. El şi Rihanna erau printre cuplurile preferate la Hollywood. Asta până în 2009, când Chris a bătut-o zdravăn pe Rihanna, iar poze cu ea grav rănită au circulat pe reţelele de socializare. De atunci, Chris a început să se ducă la fund, contractele lui au fost anulate, staţiile radio au refuzat să mai difuzeze piesele sale şi a fost plimbat şi prin tribunale. Chiar dacă povestea s-a uitat, Brown nu mai este considerat în topul starurilor pop.

Lindsay Lohan a făcut multe gafe în cariera sa

Lindsay Lohan este cu adevărat una dintre frumoasele vedete de la Hollywood, dar şi-a compromis cariera cu foarte mari gafe. Mai întâi, la filmarea Georgia Rule a fost spitalizată pentru "deshidratare". A fost trecut cu vederea incidentul, deşi mulţi au spus că este total neprofesional şi iresponsabil pentru o vedetă să facă aşa ceva. Apoi, a fost prinsă conducând, deşi permisul de conducere îi fusese confiscat, se afla sub influenţa alcoolului şi avea la ea cocaină. O altă mare gafă, care a dus la înlocuirea ei în Poor Things şi la anularea altor proiecte în desfăşurare.

Mel Gibson, vedeta compătimită la Hollywood

Una dintre dezavantajele faptului de a fi vedetă este că nu poţi exprima public gândurile tale cele mai ascunse, pentru că atunci când o faci eşti taxat. Asta s-a întâmplat şi cu Mel Gibson, care a început să fie luat în vedere încă de când a regizat şi finanţat The Passion of Christ. Apoi, a fost prins la volan sub influenţa alcoolului şi s-a confesat poliţiştilor. Una dintre lucrurile pe care le-a spus a fost faptul că evreii sunt de vină pentru toate războaiele şi suferinţa din lume. Evident, cariera lui Gibson a fost ruinată, iar el privit cu compasiune de colegii de breaslă de la Hollywood.

Tom Cruise a dus campanii pentru scientologie, lucru care i-a compromis cariera

Toată lumea are o credinţă anume, dar nu este nevoie să împărtăşim aceste credinţe acolo unde nu este cazul. Aşa şi-a pierdut credibilitatea Tom Cruise după ce a început campania publică despre scientologie. Apoi, după ce a apărut la Oprah şi a declarat iubire veşnică lui Katie, ca la scurt timp să se afle faptul că aceasta vrea să divorţeze de el nu l-a ajutat prea mult. Chiar dacă a apărut în filme foarte bine cotate, Cruise a cam gafat în ultimii ani.

DMX, o viaţă plină de gafe

DMX este unul dintre cei mai buni rapperi americani. De altfel, este singurul artist hip-hop din istoria muzicii, care a reuşit să fie numărul 1 cu toate cele 5 albume ale sale, fiind unul dintre cei mai bine vânduţi artişti din toate timpurile. Cu toate acestea, DMX are o viaţă personală care lasă de dorit. Alcool, droguri şi închisoare sunt ceea ce îl reprezintă pe artist. A reuşit să fie arestat de peste 20 de ori, îi plac lucrurile mari, mai ales gafele.



Recente pe Ok! Magazine

Haidy Cruz (2) jpg
Victoria Beckham jpg
Delfina Chaves in seria Maxima   FOTO Videoland (1) jpg
FotoJetCruise jpg
Ben și Fin Affleck, Profimedia jpg
FotoJetVedete jpg
david si victoria beckham
Celine Dion la Premiile Grammy 2024, Getty jpg
Lady Gaga și Joaquin Phoenix, Profimedia jpg
Sorin Bontea, Florin Dumitrescu si Catalin Scarlatescu   MasterChef Romania 2024 jpg
James Middleton   Instagram, Profimedia jpg
Regina Elisabeta a II a a parut fragila la intalnirea cu Liz Truss de la Castelul Balmoral (3) jpg
Richard Gere   Alejandra Silva, Profimedia jpg
Ileana Lazariuc, Insta PNG
Michael Douglas Zeta Jones GettyImages 1490705108 jpg
John Travolta și Kelly Preston, GettyImages (2) jpg
vedete la deschiderea VS jpg
Roberto Cavalli a murit   pagina oficiala jpg