Cele mai mari realiz─âri ale M─âd─âlinei Ghenea

12 ianuarie, 2016
Cele mai mari realiz─âri ale M─âd─âlinei Ghenea jpeg

M─âd─âlina Ghenea bifeaz─â ├«nc─â un succes profesional. Actri┼úa a fost aleas─â pentru a prezenta, al─âturi de Carlo Conti ÔÇô un prezentator Tv celebru din Italia, Festivalul de la Sanremo. Informa┼úia a fost confirmat─â de mai multe ziare din Italia, printre care ┼či Il Giornale. Iat─â care sunt cele mai mari realiz─âri ale M─âd─âlinei Ghenea:

M─âd─âlina Ghenea

Modelul s-a n─âscut pe  8 august 1987 la Slatina. ├Änc─â de la o v├órst─â fraged─â a fost ├«n lumina reflectoarelor, particip├ónd la celebra emisiune tv ÔÇ×Tip Top MinitopÔÇŁ.

Model de la v├órsta de 15 ani ┼či numeroase apari┼úii ├«n reclame, printre cele mai mari realiz─âri ale M─âd─âlinei Ghenea

Timp de 7 ani, M─âd─âlina a luat lec┼úii de balet, dar ┼či de pian. A absolvit Colegiul Na┼úional ÔÇ×Ion MinulescuÔÇŁ din Slatina. Cariera sa ├«n domeniul modei a ├«nceput la numai 15 ani, aceasta fiind una dintre cele mai mari realiz─âri ale M─âd─âlinei Ghenea, c├ónd a prezentat pentru celebrul creator Gattinoni. A participat la prezent─âri de mod─â ├«n toat─â lumea, Rom├ónia, Italia, Germania, Japonia, Austria, Africa de Sud, Fran┼úa sau Spania. Prin urmare, Printre reclamele cele mai cunoscute ├«n care a ap─ârut celebra actri┼ú─â se num─âr─â branduri ca La Perla, Lovable, Lise Charmel, Peroni, New Yorker, Borghetti, Sloggi, Grimaldi Mare, Max Well, Lormar, Amarea, Primadonna, Quelle, Margherita Mazzei, Lascana, Von Dutch, Parah, Lepel sau Huntermoller.

M─âd─âlina Ghenea

Tot printre cele mai mari realiz─âri ale M─âd─âlinei Ghenea a fost ┼či apari┼úia ├«ntr-un videoclip al unui mare c├ónt─âre┼ú al lumii. Modelul a atras aten┼úia presei din Rom├ónia odat─â cu lansarea videoclipului melodiei Il tempo tra di noi a lui Eros Ramazzotti, ├«n care apare ├«n rolul iubitei cunoscutului c├ónt─âre┼ú.

Cele mai mari realiz─âri ale M─âd─âlinei Ghenea: a f─âcut parte din distribu┼úia filmului Dom Hemingway ┼či a jucat ┼či ├«n pelicula Youth

├Än 2008 este una din protagonistele celebrului calendar Peroni. ├Än anul 2010, debuteaz─â ├«n televiziune, ┼či acest pas num─âr├óndu-se printre cele mai mari realiz─âri ale M─âd─âlinei Ghenea, ┼či accept─â s─â participe la concursul Ballando con le stelle, devenind partenera lui Simone Di Pasquale.

Printre cele mai mari reu┼čite ale M─âd─âlinei Ghenea se reg─âse┼čte ┼či faptul c─â din 2011 actri┼úa este imaginea companiei de telefonie mobil─â Tre-Italia pentru care a filmat un spot publicitar al─âturi de actorul Raoul Bova. De asemenea, din acela┼či an devine imaginea produc─âtorului de haine pentru dans DEHA ┼či a celebrei curse pentru ma┼čini de epoc─â Mille Miglia.

Debutul s─âu ca actri┼ú─â l-a f─âcut ├«n 2011 ├«n rolul Irinei din filmul italian I soliti idioti. Printre cele mai mari realiz─âri ale M─âd─âlinei Ghenea se num─âr─â ┼či faptul c─â actri┼úa a f─âcut parte din distribu┼úia filmului Dom Hemingway, pelicul─â ├«n care joac─â al─âturi de staruri precum Jude Law, Demian Bichir, Richard E. Grant ┼či Emilia Clark. Printre reu┼čitele sale se afl─â ┼či apari┼úia ├«n filmul Youth, regizat de Paolo Sorrentino ┼či ├«n care joac─â Michael Caine ┼či Harvey Keitel.