Cele mai mari realizări ale Mădălinei Ghenea

12 ianuarie, 2016
Cele mai mari realizări ale Mădălinei Ghenea jpeg

Mădălina Ghenea bifează încă un succes profesional. Actriţa a fost aleasă pentru a prezenta, alături de Carlo Conti – un prezentator Tv celebru din Italia, Festivalul de la Sanremo. Informaţia a fost confirmată de mai multe ziare din Italia, printre care şi Il Giornale. Iată care sunt cele mai mari realizări ale Mădălinei Ghenea:

Mădălina Ghenea

Modelul s-a născut pe  8 august 1987 la Slatina. Încă de la o vârstă fragedă a fost în lumina reflectoarelor, participând la celebra emisiune tv „Tip Top Minitop”.

Model de la vârsta de 15 ani şi numeroase apariţii în reclame, printre cele mai mari realizări ale Mădălinei Ghenea

Timp de 7 ani, Mădălina a luat lecţii de balet, dar şi de pian. A absolvit Colegiul Naţional „Ion Minulescu” din Slatina. Cariera sa în domeniul modei a început la numai 15 ani, aceasta fiind una dintre cele mai mari realizări ale Mădălinei Ghenea, când a prezentat pentru celebrul creator Gattinoni. A participat la prezentări de modă în toată lumea, România, Italia, Germania, Japonia, Austria, Africa de Sud, Franţa sau Spania. Prin urmare, Printre reclamele cele mai cunoscute în care a apărut celebra actriţă se numără branduri ca La Perla, Lovable, Lise Charmel, Peroni, New Yorker, Borghetti, Sloggi, Grimaldi Mare, Max Well, Lormar, Amarea, Primadonna, Quelle, Margherita Mazzei, Lascana, Von Dutch, Parah, Lepel sau Huntermoller.

Mădălina Ghenea

Tot printre cele mai mari realizări ale Mădălinei Ghenea a fost şi apariţia într-un videoclip al unui mare cântăreţ al lumii. Modelul a atras atenţia presei din România odată cu lansarea videoclipului melodiei Il tempo tra di noi a lui Eros Ramazzotti, în care apare în rolul iubitei cunoscutului cântăreţ.

Cele mai mari realizări ale Mădălinei Ghenea: a făcut parte din distribuţia filmului Dom Hemingway şi a jucat şi în pelicula Youth

În 2008 este una din protagonistele celebrului calendar Peroni. În anul 2010, debutează în televiziune, şi acest pas numărându-se printre cele mai mari realizări ale Mădălinei Ghenea, şi acceptă să participe la concursul Ballando con le stelle, devenind partenera lui Simone Di Pasquale.

Printre cele mai mari reuşite ale Mădălinei Ghenea se regăseşte şi faptul că din 2011 actriţa este imaginea companiei de telefonie mobilă Tre-Italia pentru care a filmat un spot publicitar alături de actorul Raoul Bova. De asemenea, din acelaşi an devine imaginea producătorului de haine pentru dans DEHA şi a celebrei curse pentru maşini de epocă Mille Miglia.

Debutul său ca actriţă l-a făcut în 2011 în rolul Irinei din filmul italian I soliti idioti. Printre cele mai mari realizări ale Mădălinei Ghenea se numără şi faptul că actriţa a făcut parte din distribuţia filmului Dom Hemingway, peliculă în care joacă alături de staruri precum Jude Law, Demian Bichir, Richard E. Grant şi Emilia Clark. Printre reuşitele sale se află şi apariţia în filmul Youth, regizat de Paolo Sorrentino şi în care joacă Michael Caine şi Harvey Keitel.



Recente pe Ok! Magazine

Gopo 2024   Amalia Enache, Andreea Raicu, Olimpia Melinte, Manuela Harabor jpg
Andreea Antonescu foto Ok Magazine DSC 0103 (2) jpg
FotoJet David tatuat jpg
Nicole Kidman, premiu pentru întreaga carieră, GettyImages (14) jpg
florin piersic facebook jpg
Jennifer Garner, Profimedia jpg
FotoJet Gherman jpg
FotoJet Penelope jpg
Violeta Bănică, fiica Andreei Marin, pe podiumul de modă la gala Nu există nu se poate   Facebook (9) jpg
Andie MacDowell la Cannes, 2023, Getty (5) jpg
Miss Universe Argentina PNG
Gest tandru între Andreea Marin și Adrian Brâncoveanu la gala Nu există nu se poate   Insta (3) jpg
Oana Mosneagu si Vlad Gherman au stabilit data nuntii   Instagram (8) jpg
FotoJet Rafa și Nole jpg
Roxana Ciuhulescu la gala Nu există nu se poate     Foto Mihai Solovastru Photography (1) jpg
FotoJet Gala Andreea jpg
Sharon Osbourne, Profimedia (3) jpg
Jennifer Lopez și Ben Affleck la premiera This is me now, Profimedia (7) jpg