Cele mai mari secrete ale vedetelor

17 iunie, 2015

Lumea Hollywood-ului este o lume plină de secrete. Iar cum adevărul iese la suprafaţă la un moment dat, secretele bine ascunse ani întregi au fost dezvăluite, descoperite sau recunoscute. Iată cele mai mari secrete ale vedetelor.

Astăzi, nu mai este nicio problemă dacă o anumită vedetă iese în faţă şi afirmă că are altă orientare sexuală. Însă, lucrurile nu au stat întotdeauna aşa. Au fost vremuri când doar dacă se pomenea de homosexualitate, şi cariera cuiva era terminată. Dintr-un motiv sau altul, lumea actorilor a fost populată de foarte mulţi homosexuali care trebuiau să păstreze secretul cu orice preţ.

Cele mai mari secrete ale vedetelor – homosexualitatea, o modă printre actorii de la Hollywood, şi în zilele noastre, dar şi în trecut

De aceea, actorul Rock Hudson era cunoscut ca fiind homosexual în spatele scenelor de la Hollywood, însă trebuia să fie foarte atent ce scria presa despre el. Oficial, Hudson nu a fost declarat niciodată homosexual, dar adevărul a ieşit la suprafaţă în 1985, la decesul său în urma bolii asociată cu homosexualii, SIDA.

Randolph Scott şi Cary Grant au locuit împreună timp de 10 ani, ceea ce a făcut să se zvonească că ar fi fost gay, zvonuri ce persistă şi azi. Iar despre Marlon Brando, Alec Guinness şi Lawrence Olivier se zvonea că sunt bisexuali.

Deşi nu se ştie sigur, se pare că regizorul filmului Casablanca a omorât 3 figuranţi în timpul filmărilor de la Arca lui Noe. Scenariul prevedea o scenă în care mulţimea era luată de ape exact la baza bărcii. Chiar dacă responsabilul de imagine a insistat să folosească miniaturi, Michael Curtiz nici nu a vrut să audă. Aşa că scena s-a petrecut într-un studio inundat, în care figuranţii au fost forţaţi să stea în apă ore întregi până la terminarea scenariului. Mai târziu, un cascador care a fost la faţa locului, a dezvăluit că în timpul acestei scene 3 figuranţi au murit, însă nimeni nu a fost tras la răspundere.

Nu se ştie sigur, dar se pare că Frank Sinatra a devenit celebru datorită relaţiilor sale cu mafia. Nu se pune problema dacă a fost sau talentat, dar se pune problema cum de a avut atât de mult succes.

Cele mai mari secrete ale vedetelor – regizori cu renume obsedaţi sau criminali

Alfred Hitchcock a fost, cu adevărat, un geniu, dar se pare că un geniu obsedat de femei. Pe lângă faptul că îşi dorea să controleze carierelor tuturor actriţelor frumoase cu care lucra, pe una din ele a urmărit-o îndeaproape şi când a fost refuzat şi-a dorit doar să îi strice viaţa profesională. Este vorba despre starul din The Birds, Tippi Hedren, care a fost hărţuită de Hitchcock până când cariera sa a luat sfârşit după filmările The Birds.

A fi star la Hollywood nu este atât de uşor precum pare, sunt multe exemple de actriţe frumoase şi talentate care au ajuns dependente şi extrem de stresate până la încercări de sinucidere. Un caz dramatic este şi al lui Judy Garland, starul din Vrăjitorul din Oz, care pe toată perioada filmărilor şi mai târziu în carieră a fost agresiv jignită şi distrusă psihic. În cele din urmă, în anii 1940 a suferit o depresie puternică şi a fost închisă la sanatoriu. După ce a devenit dependentă de medicamente şi alcool, a decedat în 1969, fiind un exemplu care avertizează tinerele despre partea întunecată a Hollywood-ului.

Un alt exemplu este şi frumoasa şi talentata Marilyn Monroe, despre care s-a zvonit şi încă se zvoneşte că a fost amanta fraţilor Kennedy şi că moartea sa de acolo i s-a tras. Oricum, şi ea, ca şi Garland şi ca multe altele, probabil, au fost victimele perfecte ale unei lumi în care trebuie să fi puternic ca să rezişti.

Cele mai mari secrete ale vedetelor – vedete molestate de copii de către producătorii hollywoodieni

Viaţa tumultoasă a lui Corey Feldman are un motiv bine întemeiat. Feldman a dezvăluit că a fost molestat în copilărie de producători de la Hollywood, care însă mai lucrează acolo. Ce este mai trist, este faptul că mulţi părinţi nu reacţionează la aceste anomalii, crezând că doar aşa le asigură succesul propriilor copii. Feldman a insistat asupra acestui fapt şi a fost susţinut de mai multe staruri tv, precum Allison Arngrin, care au recunoscut că se practică pedofilia la Hollywood, iar acest lucru ar trebui să înceteze.

Realizat în anii 1980, anii cei mai nebuni de la Hollywood în ceea ce priveşte abuzul de droguri, filmul Caddyshack, care s-a bucurat de un succes maxim, a fost filmat cu actorii în permanenţă drogaţi. Nici regizorul filmului nu era străin de folosirea substanţelor în timpul muncii, iar actorii erau găsiţi dormind pe undeva prin apropierea filmărilor.

Se pare că cei mai mulţi dintre cântăreţii pop fac playback pe scenă. Când vine vorba de Michael Jackson, care de mic copil a fost exploatat şi a avut concerte după concerte, în care trebuia să şi danseze, este de înţeles. Nu mai este un secret că Lady Gaga, Madonna sau Britney Spears fac playback pe scenă. Vocile lor normale par să fie complet diferite faţă de înregistrările de multe ori prelucrate.Recente pe Ok! Magazine

Alexandru Arsinel
cage jpg
Adrian Mutu si Alexandra Dinu (1) jpg
Pique si Shakira Getty jpg
tatoiu3 facebook jpg
Jennifer Lopez sexy (2) jpg
Coolio (2) jpg
Gwyneth Paltrow 50 ani (5) jpg
robert cormier heartland2 jpg
shakira gerard pique profimedia 0358577468 jpeg
Kelly Osbourne insarcinata (2)   Instagram jpg
Shnia Twain   Instagram (1) jpg
Victoria Beckham   Instagram (3) jpg
FotoJet (32) jpg
razvan41 jpg
John Travolta jpg
Gigi Hadid vs Camila Morrone la show ul Versace de la Milano   Profimedia jpg
Robin Wright a divortat de Clement Giraudet   Profimedia  (1) jpg