Cele mai risipitoare vedete

8 decembrie, 2015
cele mai risipitoare vedete jpeg

Bani, bani, bani! Toţi îi vor, însă numai unii îi au. Iar cei care îi au, de cele mai multe ori, îi cheltuie pe nimic. Sau pe orice, depinde cum priveşti lucrurile. Haideţi, aşadar, să vedem care sunt cele mai risipitoare vedete de la Hollywood, dar şi care sunt ”plăcerile”care-i fac să nu se uite atunci când bag mâna în buzunar!

image

Madonna

Madonna este şi zgârcită, dar şi risipitoare totodată dacă e posibil aşa ceva. În timp ce are pretenţia să beneficieze de tot felul de felul de servicii gratuit, şi ca angajaţii ei să aibă salarii mici, Madonna aruncă banii pe ... apă! Da, aţi citit bine. Madonna plăteşte în jur de 10.000$/ pe lună pe apă pe care o bea şi se spală cu ea.

Owen Wilson

Când a fost ziua de naştere a iubitei sale (Kate Hudson), Owen Wilson s-a oferit să organizeze o adevărată petrecere, însă când a venit nota de plată s-a făcut că plouă. Cu toate acestea, când e vorba de un benefiu de-al lui, Owen nu se uită la bani. Actorul este dispus să lase chiar şi 4000 $ pe săptămână în saloane de înfrumuseţare, pe tratamente estetice şi pe autobronzante.

50 Cent

A anunţat de curând că nu mai are niciun şfanţ, însă ne e greu să-l credem. Cu toate acestea, faptul că ajungea să plătească chiar şi 20.000 $/ pe săptămână pe sisteme de securitate pentru casa lui, s-ar putea să contribuie la dispersarea averii lui 50 Cent.

[caption id="attachment_393436" align="alignnone" width="600"] Rihanna[/caption]

image

E un adevărat star şi se comportă ca atare. Rihanna scoate din buzunar pe săptămână nu mai puţin de 23.000 de dolari.

Beyonce şi vestiţii pantaloni - colanţi

Şi dacă tot vorbim de staruri internaţionale, şi Beyonce se încadrează în acest top al celor mai risipitoare vedete. Celebra cântăreaţă şi-a achiziţionat cândva o pereche de colanţi... suflaţi cu aur... pe care a dat 100.000$. Cât i-a purtat? Hm, am văzut-o doar de 3 ori cu ei... deci câteva ore!

Victoria Beckham

Când iese Victoria Beckham la cumpărături nu mai rămâne nimic în magazine. Odată a plecat la Milano la cumpărături şi s-a întors fără 1, 6 milioane de dolari din contul ei. Sperăm că nu iese prea des!Recente pe Ok! Magazine

Charles Romania jpg
FotoJetMiddletons jpg
Kim Cattrall, Getty (2) jpg
Joe Biden   The White House 2 jpg
Feli, iubire ca la piata jpg
Cristina Cioran primele poze cu copilul si cu Alex Dobrescu (1) jpg
Shania Twain jpg
Leo DiCaprio la Cannes, 2023, GettyImages jpg
Kate Hudson în Glass Onion A Knives Out Mystery, Profimedia jpg
Colaj Pacino (1) jpg
ana odagiu s a casatorit cu conrad mericoffer jpg
Johnny Depp la Cannes   profimedia 0776626760 jpg
heidi klum cannes2023 getty jpg
Jennifer Garner a dus fetele la Disneyland, Profimedia (4) jpg
ilie dumitrescu foto OK JPG
 Ashley Graham  (1) jpg
Nunta Smiley (1) jpg
Doina Teodoru stand up despre Dana Budeanu la iUmor   Antena 1 (4) jpg