Cele mai sexy vedete mulatre

30 noiembrie, 2015
Cele mai sexy vedete mulatre jpeg

Stârnesc pasiuni ascunse în mintea bărbaţilor, dar şi invidia femeilor cu frumuseţea lor exotică. Nadine, Laurette, Julie Mayaya, Beyonce, Halle Berry şi Rihanna se numără printre cele mai sexy vedete mulatre.

Beyonce

Nadine este una dintre cele mai sexy vedete mulatre din România. Aceasta s-a făcut remarcată în showbizul românesc în 1995, odată cu participarea la emisiunea „Şcoala vedetelor", difuzată de TVR 1. În prezent, alături de Vica, Răzvan Fodor şi Sore, Nadine (38 de ani) prezintă emisiunea „Vorbeşte lumea”, de la Pro TV, şi spune că e o familistă convinsă. Îşi respectă soţul, pe avocatul Dragoş Apostolescu, şi împreună cu el ia toate deciziile importante.

Julie Mayaya, printre cele mai sexy vedete mulatre din România

Câştigătoarea celei de-a doua ediţii a concursului "Vocea României", Julie Mayaya, este o altă frumuseţe exotică ce a furat inimile bărbaţilor români. Julie este prima persoană de sex feminin care a câştigat competiţia muzicală. Totodată, cântăreaţa de 28 de ani a fost şi cea mai tânără câştigătoare a trofeului Vocea României. Născută la Iaşi dintr-o mamă româncă şi un tată congolez, Julie a început să cânte la vârsta de 5 ani în corul şcolii.

Deşi nu s-a plâns niciodată de greutatea ei şi nici nu a visat la o siluetă silfidă, Julie Mayaya şi-a dorit să scape de câteva kilograme. În doar câteva luni dorinţa i s-a îndeplinit, iar acum se află printre cele mai sexy vedete mulatre din România.

Laurette este o altă mulatră care pune pe jar imaginaţia bărbaţilor. Aceasta are o carieră strălucitoare în modelling, însă s-a făcut remarcată cu adevărat abia după ce a ajuns asistentă la emisiunea Adrianei Bahmuţeanu, „La şuetă cu Bahmu", de la Kanal D. A reprezentat Romania la concursul "Miss Tourism International", din Malaezia, dar şi la finala mondiala "Top Model of the World" care a avut loc în Egipt, Hurghada.

Cele mai sexy vedete mulatre din lume

Actriţa Halle Berry, chiar şi la 48 de ani, se află printre cele mai sexy vedete din lume. Ea nu lipseşte din niciun top al celor mai frumoase staruri, ba, mai mult, întotdeauna se clasează printre primele.

Halle Berry

Frumoasa cântăreaţă de R&B şi actriţă Beyonce este una dintre cele mai sexy vedete mulatre. Beyonce a devenit cunoscută ca lider al formaţiei Destiny′s Child, alături de care a debutat în 1990.

În 2003, Beyonce a lansat primul său album solo, Dangerously In Love. Albumul a devenit unul dintre cele mai mari succese comerciale ale anului, dominând topurile din întreaga lume.

Rihanna (27 de ani) a reuşit să cucerească repede inimile bărbaţilor, atât datorită vocii, cât şi frumuseţii sale exotice. Ea a devenit nelipsită din topurile cu cele mai sexy vedete mulatre.Recente pe Ok! Magazine

mada2 PNG
Nunta si botez Nicole Cherry Anastasia Florin (1) jpg
julia roberts profimedia 0692751831 jpg
cici8 jpg
mick jagger profimedia 0245443585 jpg
Hayley Atwell Maverick jpg
rih3 jpg
ed9 jpg
Roxana Ciuhulescu, sotul Silviu Bulugioiu si copiii Ana si Cezar (1) jpg
profimedia 0618399156 jpg
adriana lima profimedia 0692438219 jpg
Florin Piersic JR jpg
elon2 jpg
tom cruise profimedia 0692427090 jpg
reghe jpg
IR6 5937 jpg
Julia Fox (5) jpg
4 britney spears insarcinata din nou si sam asghari parinti jpg jpeg