Celebrităţi care au murit în accidente rutiere

11 septembrie, 2015
lday d jpeg
image

Morţile subite sunt, de cele mai multe ori, cele mai tragice, şocante şi dureroase, atât pentru familie şi prieteni, cât şi pentru fani. Alături de accidentele aviatice sau cazurile de omucidere, accidentele rutiere sunt la fel de îngrozitoare. Iată o listă cu celebrităţi care au murit în accidente rutiere.

Celebrităţi care au murit în accidente rutiere – una dintre cele mai mari voci rock româneşti, Laura Stoica, a murit într-un accident de maşină tragic

Pe data de 9 martie 2006, în jurul orei 21:00, una dintre cele mai cunoscute, apreciate şi importante voci rock din România, Laura Stoica, se stingea din viaţă, alături de logodnicul ei, Cristian Mărgescu, toboşar în formaţia sa. Cei doi au murit într-un groaznic accident rutier, pe şoseaua Bucureşti-Urziceni, în timp ce se întorceau de la un recital susţinut în oraşul Urziceni. Accidentul a avut un impact deosebit, căci maşina a fost scoasă cu ajutorul unui tractor din câmp, de la o distanţă de 25 de metri de la locul accidentului. Cel mai probabil că cei doi nu au avut timp de reacţie, şi nici să se sperie. Maşina Laurei Stoica, condusă de iubitul ei, s-a transformat imediat într-un morman de fiare.

image

Vedeta pop rock trăia cea mai frumoasă perioadă din viaţa sa, căci urma să aibă un bebe în acelaşi an, urma să se căsătorească cu alesul inimii sale, după mai multe eşecuri în dragoste şi se bucura de o carieră plină de surprize. În plus, cauzele accidentului cumplit rămân un mister, căci drumul era drept, iar maşina care a intrat în ei şi-a pierdut echilibrul fără vreun motiv concret, după expertiza tehnică. Mai mult, unele persoane apropiate din viaţa Laurei au dezvăluit că aceasta şi-a simţit sfârşitul, vorbind despre moartea ei cu doar o lună înainte de accident.

Celebrităţi care au murit în accidente rutiere – o moarte tragică care a îndoliat mii de fani rock, moartea lui Teo Peter

O altă pierdere a unei mari celebrităţi este moartea lui Teo Peter, pe data de 4 decembrie 2004. Basistul formaţiei Compact a murit într-un accident rutier groaznic, după ce maşina unui sergent american a intrat frontal în taxiul în care se afla artistul. Ulterior, s-a dovedit că sergentul Christopher Van Goethem avea o alcoolemie de 0.09, refuzând să i se ia mostre de sânge pentru teste amănunţite.

Chiar dacă testul asupra aerului expirat indicase că soldatul american băuse şi deşi a fugit de la locul accidentului, deoarece se afla cu iubita în maşină, el fiind însurat, reprezentanţii ambasadei de la Bucureşti l-au suit urgent în avion şi l-au trimis în SUA. A fost acuzat de adulter, dar a fost achitat de omor prin neglijenţă a artistului Teo Peter.

image

Una dintre cele mai frumoase şi talentate actriţe americane, Grace Kelly, a murit într-un accident rutier, pe 14 septembrie 1982, la doar 52 de ani. Aceasta a suferit un atac vascular cerebral în timp ce conducea, ceea ce adus la pierderea controlului maşinii şi la prăbuşire. În maşină se afla şi fiica ei, Stephanie, care în ciuda rănilor a supravieţuit.

Celebrităţi care au murit în accidente rutiere – pasiunea pentru cursele de maşini au adus moartea unora dintre cei mai talentaţi actori

Se pare că pasiunea pentru cursele de maşini este una extrem de periculoasă. O altă celebritate care a murit în accident rutier este şi James Dean, care era începător în ceea ce priveşte cursele de maşini. La doar 24 de ani, cu o carieră de succes în faţă, tânărul actor s-a stins din viaţă la 30 septembrie 1955.

Pe data de 30 noiembrie 2013, Paul Walker şi-a pierdut viaţa când maşina în care se afla, un Porche Carrera GT din 2005 a intrat într-un stâlp de lumină. Prietenul său, care conducea era şofer profesionist de maşini de curse. Se crede că şoferul a pierdut controlul volanului.

image

Ryan Dunn a murit într-un accident rutier la data de 20 iunie 2011 la doar 34 de ani. Alcoolemia din sânge a vedetei era de 0.196% imediat după moarte, adică mai mult de jumătate din limita impusă de lege.

Un alt accident rutier tragic, care va rămâne veşnic în amintirea a mii de oameni, este accidentul care i-a adus moartea prinţesei Diana, la data de 31 august 1997, pe când vedeta avea doar 34 de ani. Şoferul maşinii în care se afla, care a fost acuzat că băuse, a pierdut controlul maşinii din cauza agresivităţii paparazzi-lor care urmăreau maşina prinţesei.

Albert Camus a murit pe 4 ianuarie 1960 într-un accident de maşină, la doar 64 de ani. Unii cred că accidentul a fost rezultatul unei intrigi sovietice.

Una dintre cele mai cunoscute vedete Playboy, Claudia Jennings a murit într-un accident rutier în timp de conducea pe şoseaua Pacific Coast aproape de Malibu, California.



Recente pe Ok! Magazine

Bridgerton, GettyImages (1) jpg
Jennifer Lopez și Ben Affleck, Bennifer, Getty (1) jpg
FotoJet Hailey jpg
Naomi Campbell la Cannes profimedia 0873394238 jpg
Brooke Shields în 2024, Profimedia (1) jpg
Maia Morgenstern, nou film (2) jpeg
Elizabeth Hurley, GettyImages (1) jpg
FotoJet Cannes 1 zi jpg
FotoJet Măruță jpg
Angelina Jolie, Brad Pitt  sursa   Shutterstock jpg
Deva Cassel și Monica Bellucci FotoJet (3) jpg
FotoJet Albu jpg
Catherine Zeta Jones si Michael jpg
Smiley Foto PR jpg
Kris Jenner, GettyImages (2) jpg
Brooke Shields, GettyImages (8) jpg
FotoJet Tom și Suri jpg
iulia si mihai albu jpg