Celebrităţi care au trecut de la statutul de "amantă" la cel de soţie!

26 ianuarie, 2016
amante jpeg

Uneori, celebrităţile îşi întâlnesc sufletele pereche în ... cele mai nepotrivite momente. Cu toţii ştim povestea lui Brad Pitt şi a Angelinei Jolie care s-au îndrăgostit pe când Brad era căsătorit cu Jennifer Aniston, aşa că ne gândeam să facem un top al actriţelor care au trecut de la statutul de amantă la cel de soţie!

Jennifer Lopez

image

Celebra cântăreaţă şi Marc Anthony s-au căsătorit în iunie 2004, la doar cinci luni după ce Dayanara Torres i-a intentat divorţ lui Marc. Pe atunci, toţi au speculat că relaţia lui Jennifer Lopez şi a lui Marc Anthony au început din timpul mariajului acestuia cu fosta Miss Univers.

Melanie Griffith

image

Când Melanie l-a întâlnit pe Antonio Banderas era căsătorită încă cu Don Johnson. De altfel, şi Antonio era căsătorit pe atunci cu Ana Leza. Amantlâcul lor a dus la destrămarea celor două mariaje, însă la uniunea legală a lor în mai 1996. În acelaşi an, a venit pe lume Stella, fetiţa lui Antonio şi a lui Melanie.

Julia Roberts

image

Actriţa şi Danny Moder sunt căsătoriţi de aproape 14 ani, însă începutul relaţiei lor nu a fost tocmai ”curat”. Cuplul s-a cunoscut pe platoul de filmare al peliculei ”The Mexican”, în 2000, când Julia filma alături de Brad Pitt, iar Danny era cameraman. Cei doi s-au îndrăgostit imediat, deşi, la acea vreme, Julia forma un cuplu cu actorul Benjamin Bratt, iar Danny era căsătorit cu Vera Steimberg. Danny a divorţat de Vera la şase luni după ce a întâlnit pe Julia Roberts, Vera aflând că acesta o apela zilnic pe celebra actriţă.

Julia şi Danny s-au căsătorit în 2002, şi au împreună trei copii: gemenii Finn şi Hazel, şi băieţelul Henry.

Amber Heard

Johnny şi Amber

Deşi n-au confirmat niciodată, Amber Heard şi Johnny Depp şi-au început idila pe platoul de filmare al peliculei ”The Rum Diary”, în 2011, pe când actorul forma un cuplu cu Vanessa Paradis. Imediat cum Johnny Depp şi Vanessa Paradis s-au despărţit, Amber Heard a intrat în rolul iubitei. Cei doi s-au căsătorit anul trecut, în febaruarie, pe insula privată a lui Johnny Depp.

Alicia Keys

image

Alicia şi rapper-ul Swizz Beatz au început o relaţie în 2008, pe când el era încă însurat cu cântăreaţa Mashonda şi de-abia devenise tatăl unui băieţel. Alicia şi Swizz s-au căsătorit în 2010 şi au împreună doi copii: Egypt şi Genesis.

Gisele Bundchen

image

Când modelul şi Tom Brady au început să se întâlnească, sportivul era încă într-o relaţie oficială cu actriţa Bridget Moynahan. Astfel, sfârşitul relaţiei cu Bridget a reprezentat începutul relaţiei cu Gisele. Tom şi Gisele s-au căsătorit în secret în 2009 şi au împreună doi copii.

Miranda Lambert

image

Aceasta l-a întâlnit pe Blake Shelton în 2005 şi a fost dragoste la prima vedere. Problema e că Blake era căsătorit, pe atunci, cu prima lui soţie, Kaynette Williams.

Astfel, Blake a fost nevoit să intenteze divorţ de Kaynette, pentru a fi cu adevărata lui iubire. Totuşi, Blake şi Miranda s-au căsătorit tocmai în 2011, iar patru ani mai târziu au ajuns şi la divorţ.Recente pe Ok! Magazine

Majda Aboulumosha si Ruxandra Ion jpg
vladimir putin profimedia 0691857509 jpg
mada2 PNG
Nunta si botez Nicole Cherry Anastasia Florin (1) jpg
julia roberts profimedia 0692751831 jpg
cici8 jpg
mick jagger profimedia 0245443585 jpg
Hayley Atwell Maverick jpg
ed9 jpg
Roxana Ciuhulescu, sotul Silviu Bulugioiu si copiii Ana si Cezar (1) jpg
profimedia 0618399156 jpg
adriana lima profimedia 0692438219 jpg
Florin Piersic JR jpg
elon2 jpg
tom cruise profimedia 0692427090 jpg
reghe jpg
IR6 5937 jpg
Julia Fox (5) jpg