Celebrităţi care îşi caută online sufletul pereche!

27 octombrie, 2015
leonardo di caprio gettyimages 489545456 jpg jpeg

Cu atâtea staruri care-şi caută dragostea pe platformele online, n-ar fi greu de crezut că într-o zi poţi sfârşi prin a face schimb de ”like-uri” chiar cu celebrităţile de la Hollywood! Haideţi să aflăm, aşadar, ce vedete folosesc aplicaţiile de ”online dating”!

image

N-o fi el disponibil în momentul acesta pentru întâlniri, căci are deja o relaţie cu modelul Kelly Rohrbach, dar nu e chiar aşa ”greu„ de ajuns la el. Potrivit unor prieteni apropiaţi de-ai actorului, Leo foloseşte din când în când ”Tinder”. ”Nu a fost încă la întâlniri, dar este obsedat de faptul că la doar un click distanţă sunt atâtea fete frumoase.”, a declarat unul dintre prietenii actorului.

image

Având în vedere că s-a despărţit recent de iubitul ei, Charlie Ebersol, cântăreaţa este acum ”la vânătoare”. Britney i-a mărturisit lui Jimmy Fallon că tocmai şi-a făcut cont pe un site de ”online dating”.

image

De când a divorţat de Russell Brand, Katy Perry are o relaţie on – off cu John Mayer. Iar un apropiat de-al cântăreţei a declarat că în timpul acestor pauze din relaţia cu John, lui Katy îi place să vadă ”ce e pe afară”, asta însemnând că utilizează o aplicaţie de ”online dating”.

image

Şi Hilary Duff ”activează” pe Tinder. Aparent, actriţa şi-a făcut cont imediat ce a divorţat de soţul ei, Mike Comrie. ”N-am fost niciodată la o ”întâlnire oarbă„. Ce se poate întâmpla în cel mai rău caz?”, a declarat la un moment dat Hilary.

image

Lindsay Lohan are dovada clară că întâlnirile online pot fi de multe ori stânjenitoare. Anul trecut, actriţa a dat de profilul fratelui ei pe Tinder, şi bineînţeles a făcut toată situaţia publică. ”Uite peste cine tocmai am dat pe Tinder... hey bro!”, a scris actriţa pe Instagram.

image

Şi Lily Allen utilizează Tinder, alimentând astfel zvonurile privind un divorţ între ea şi Sam Cooper. ”Sunt un artist care doreşte să cunoască oameni care să nu vorbească despre industria de divertisment. ”Recente pe Ok! Magazine

Jennifer Lopez profimedia 0763727806 jpg
Kim K (1) jpg
Xi si Putin la un summit in Uzbekistan FOTO EPA EFE jpg
Rupert Murdoch și viitoarea a cincea soție, Profimedia (6) jpg
sebastian topescu baiatul lui cristian topescu jpg
Angela Similea1 (1) jpg
Lenny Kravitz și Ana Paula Valle, Profimedia (2) jpg
Chris Norman Smokie jpg
Bruce Willis și familia png
Elvira Deatcu (3) jpg
FotoJetGarner jpg
Jennifer Aniston  (2) jpg
FotoJetJ Lo hot jpg
1 andra maruta copii jpg jpeg
Brigitte Macron, pe șantierul catedralei Notre Dame FOTO Profimedia
cub alina sorescu png
Dinu si Jean Gavril despre America Express   foto Sorin Stana, OK (1) jpg
Pique