Charlene de Monaco: o prinţesă rebelă

9 august, 2013
charlene spl577916 002 jpeg

Dacă Coroana Marii Britanii străluceşte zilele acestea mai tare ca niciodată, cea a Princi­patului de Monaco pare să se clatine peri­culos pe capul Prinţului Albert, cel fără de moştenitori regali. La fel ca altă pereche regală, a se citi William şi Kate, Albert şi Charlene

Dacă Coroana Marii Britanii străluceşte zilele acestea mai tare ca niciodată, cea a Princi­patului de Monaco pare să se clatine peri­culos pe capul Prinţului Albert, cel fără de moştenitori regali.

La fel ca altă pereche regală, a se citi William şi Kate, Albert şi Charlene au sărbătorit şi ei anul acesta doi ani de mariaj (pe 2 iulie), însă, în cazul monegascilor, situaţia este la fel de îngrijo­rătoare ca în ziua nunţii lor, când se zvonea vă mi­reasa a vrut să fugă. Şi se pare că încă mai vrea, căci, în afara evenimentelor oficiale, pe prinţesa originară din Africa de Sud n-o prea vedem la braţul soţului ei, în timpul liber.

image

Dar o putem vedea la cel al altui mascul, aşa cum s-a întâmplat când Charlene a plecat singură în va­canţă în Italia, la Portofino, luna trecută. Când spu­nem „singură“, a se înţelege „sans Albert“, căci tânăra prinţesă a avut companie, fiind invitată pe iahtul unui miliardar american, pe numele lui Dennis Washin­gton. Un amic de 79 de ani (pe care nu-i arată deloc), cu care se simte foarte bine, după cum putem vedea în aceste fotografii surprinse de paparazzi, în care Charlene apare foarte bine dispusă şi zâmbitoare. O ipostază în care nu ne este dat s-o vedem când îşi face apariţia la evenimentele oficiale, precum recentul Monaco Love Ball, din 27 iulie. Cât despre Albert, în tot acel timp în care jumătatea îi petrecea singură, nu s-a mai ştiut nimic, ceea ce înseamnă că şi el a fost în vacanţă. În alta, fără soţie.

Click mai departe!

Aceste imagini surprinzătoare vin după nişte declaraţii asemănătoare ale prinţesei, pentru „Ti­mes“. Întrebată despre chestiunea arzătoare a copi­ilor, Charlene a răspuns: „Ascultaţi, eu n-o să accept să fiu presată. Tocmai m-am măritat. Tocmai m-am obişnuit să am mari responsabilităţi. Călătorim foarte mult, aşa că va mai dura. Dar o să vină şi vremea aia“. Ar fi fost de mai mare ajutor pentru procreare dacă cei doi soţi ar fi călătorit, totuşi, împreună. În acest timp, ca un făcut, nepoţii lui Albert se înmulţesc pe capete. După Andrea Casiraghi, care-a devenit tată în martie, va urma sora lui mai mică, Charlotte, care afi­şează, zilele acestea, o burtică destul de rotunjoară. Să fi tras francezul de origine marocană, Gad Elmaleh (42), lozul câştigător? După cum putem vedea, jumă­tatea Grimaldi a cuplului regal se trage dintr-o fami­lie promiţător de fertilă. Problemele sunt, aşadar, în terenul sud-african…

image

Foto: guliver/splash news, heptaRecente pe Ok! Magazine

FotoJetReghe jpg
Alina Kabaeva jpg
FotoJetBrit jpg
anca turcasiu
Angela Merkel si Regele Charles la dineul de la Berlin   profimedia 0766087803 jpg
Rege Jean Page (3) jpg
Dinu Maxer despre divorţ jpg
Angelina Jolie si Brad Pitt FOTO Getty Images jpg
Ana Morodan arestata cu 3 dosare penale (6) jpg
Salma Hayek și Francois Henri Pinault, soțul său jpg
Jennifer Aniston, premiera americană Murder Mystery 2 (7) jpg
Nadia El Nakla si Humza Yousaf   profimedia 0765882072 jpg
Kim Kardashian pe plajă, Profimedia (6) jpg
1 jorge masked singer romania jpg jpeg
Gisele Bundchen jpg
Tania Budi jpg
Bennifer verde neon, premiera Air, Getty (7) jpg
FotoJetMonica jpg