Charlotte Casiraghi dă iar semne că e gravidă

12 august, 2016
charlotte insarcinata jpeg

Deşi nu este prima oară când se zvoneşte că prinţesa de Monaco este însărcinată cu al doilea copil, cele mai recente poze cu ea şi familia ei în vacanţă au stârnit rumoare în presă. Nu de alta, dar abdomenul lui Charlotte este mult mai pronunţat ca de obicei, părând mai degrabă umflat precum o sarcină decât doar balonat. Însă, totodată, abia ce-a sărbătorit de ziua ei, pe 3 august, când a împlinit 30 de ani, deci poate este doar vorba de urmările unui răsfăţ binemeritat…

Cu noul iubit, Lamberto Sanfelice, şi fiul Raphael

Pe Charlotte Casiraghi o găsim zilele acestea împreună cu Raphael (2), fiul său şi-al fostului partener, Gad Elmaleh, dar şi cu mama ei, Prinţesa Caroline de Monaco, sora Alexandra de Hanovra şi fratele Pierre cu soţia acestuia, Beatrice Borromeo, plimbându-se cu iahtul în Ponza, Italia. Şi, ce să vezi, aspectul burticii sale a dat de bănuit din nou, de data aceasta ceva mai mult decât alte dăţi, dat fiind că silueta sa e destul de subţirică şi contrastează puternic cu forma abdomenului.

E doar rezutlatul unei mese copioase sau o sarcină?

Urmaşa Prinţesei Grace de Monaco, care tocmai a schimbat prefixul, se bucură în vacanţă şi de compania noului ei iubit, pentru care l-a părăsit pe actorul Gad Elmaleh după 4 ani de relaţie, în 2015. Este vorba de regizorul italian Lamberto Sanfelice (42), care a curtat-o intens acum un an, vizitând-o adesea în Franţa. După un an de relaţie, cei doi par foarte îndrăgostiţi şi afectuoşi, lucru la care nu ne aşteptăm de la regalităţi, în general. Însă la Monaco, lucrurile stau altfel, mai ales că Charlotte nu-şi face griji legate de moştenire sau de tron, fiind un cetăţean privat şi fiul ei Raphael neavând dreptul legal la succesiune. Aşadar, are parte de o viaţă de huzur, fără a fi blamată pentru "greşelile" personale nedemne de o Prinţesă.

Unii presupun că în 2017 se va naşte al doilea ei copil

Charlotte Casiraghi şi familia ei oricum este una atipică, în sensul că mizează mai mult pe libertate şi mai puţin pe rigori. De asemenea, o nouă sarcină regală n-ar fi exclusă, dacă ne gândim că şi băiatul ei nu s-a născut în cadrul unei căsnicii, iar iubiţii tinerei Charlotte s-au tot perindat în viaţa ei.

Gad Elmaleh şi Charlotte, cu Raphael

Trei ani a fost cuplată cu antreprenorul belgian Felix Winckler (2004-2007), imediat a trecut la o relaţie cu Alex Dellal (2007-2012), la finalul căreia s-a cuplat cu actorul Gad Elmaleh timp de aproape patru ani, relaţie din care a rezultat fiul lor. Aşadar, nimic neobişnuit în a avea o nouă relaţie pasională şi, cine ştie, chiar un copil!

Foto: newmyroyals.com, Twitter



Recente pe Ok! Magazine

Roxana Ciuhulescu la gala Nu există nu se poate     Foto Mihai Solovastru Photography (1) jpg
FotoJet Gala Andreea jpg
meghan markle  foto   profimedia jpg
Sharon Osbourne, Profimedia (3) jpg
Jennifer Lopez și Ben Affleck la premiera This is me now, Profimedia (7) jpg
Carmen Iohannis in alb la Seul la intalnirea cu comunitatea romaneasca   Administratia Prezidentiala (1) jpg
Riley Keough jpg
FotoJetBeckhams (1) jpg
Rebel Wilson   Instagram (2) jpg
FotoJetAnca jpg
monica tatoiu ea png
Carmen Iohannis și Klaus Iohannis la Cimitirul Național din Seul din Coeea de Sud   Administrația Prezidențială (9) jpg
Împăratul aztec Moctezuma al II lea și urmașa lui, Blanca Barragan Moctezuma   Profimedia jpg
Michael Douglas și fiica sa Carys foto Instagram jpg
Petrecere de 50 de ani Victoria Beckham (2) png
Codin Maticiuc (4) jpg
Kim Kardashian și Emma Roberts ele, Profimedia (2) jpg
Nadia și Tarom jpg