Cheryl Cole – contract de 6 milioane de lire sterline?

6 noiembrie, 2010

Săptămâna trecută, artista a făcut o călătorie-fulger de la Londra la Los Angeles. În doar 36 de ore, Cheryl a avut câteva întâlniri secrete extrem de importante. Nu, nu întâlniri amoroase. Cotidianul „The Sun” scrie că vedeta britanică e pe cale să

Săptămâna trecută, artista a făcut o călătorie-fulger de la Londra la Los Angeles. În doar 36 de ore, Cheryl a avut câteva întâlniri secrete extrem de importante.

Nu, nu întâlniri amoroase. Cotidianul „The Sun” scrie că vedeta britanică e pe cale să semneze un contract de 6 milioane de lire sterline cu casa de discuri „Universal”. Aflată la al doilea single („Promise This”), din cariera ei solo, care urcă în fruntea clasamentelor muzicale din Regat, Cheryl a primit această ofertă colosală din partea producătorilor de la „Universal”, pentru care ea ar urma să lanseze în America primele sale două albume, aflate deja pe piaţa britanică („3 Words” şi „Messy Little Raindrops”), şi următoarele două.

Purtătorul de cuvânt al artistei nu a confirmat încă viitoarea colaborare cu „Universal”. Dar se pune întrebarea: este Cheryl Cole un nume de 6 milioane de lire sterline? Prea puţin cunoscută în S.U.A., cântăreaţa a cunoscut succesul în Marea Britanie în primul rând datorită trupei „Girls Aloud” din care a făcut parte, dar şi datorită participării sale ca jurat la show-ul „The X Factor”, care înregistrează audienţe uriaşe. În America are însă un aliat, pe rapperul Will.I.Am, cu care a şi lucrat la câteva piese şi care se pare că a insistat foarte mult pe lângă producătorii de la „Universal” în favoarea ei.

Foto: NorthfotoRecente pe Ok! Magazine

Lily Collins si Ashley Park la premiera sezonului 3 Emily in Paris   Instagram (3) jpg
Carmen Electra, Getty (1) jpg
Amelia Spencer si Eliza Spencer, nepoatele gemene ale Printesei Diana, la British Fashion Awards 2002 02   Instagram jpg
octavia geamanu (5) JPG
liz -hudson
Catherine Zeta Jones si fiul4 jpg
Eva Longoria și Victoria Beckham (2) jpg
theo
afis al bano romina power jpeg
Kirstie Alley, Getty (2) jpg
Monica Anghel FOTO Instagram
cristina spatar a fost ceruta in casatorie in dubai 1 jpg
oana roman jpg
Marc Anthony și Nadia, Getty (2) jpg
1 obama jpg jpeg
Amal Clooney si George Clooney la gala Kennedy Center de la Casa Alba   profimedia 0742223553 jpg
Bennifer în căutarea bradului perfect, Profimedia (5) jpg
Kate Middleton, Prințesa Diana1 jpg